GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Reușesc "cormoranii" remontada? 3 ponturi pentru returul dintre Real Madrid și Liverpool

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2023 17:09 / Actualizat luni, 13 martie 2023 17:09

Real Madrid - Liverpool este meciul săptămânii în Champions League și se va disputa miercuri, de la ora 22:00. Se pleacă de la 5-2 pentru spanioli, iar partida retur promite mult spectacol, în condițiile în care în tur confruntarea a avut un nivel ridicat, iar cele două echipe sunt obișnuite să își încânte fanii. 

Formația lui Carlo Ancelotti este clar favorită, însă fanii lui Liverpool au în minte și acum acel 4-0 în fața Barcelonei (UCL 2019) și celebra finală de Champions League din 2005 cu AC Milan, în care echipa a revenit după ce a fost condusă cu 3-0 la pauză și a ridicat trofeul. Tot de o victorie la cel puțin trei goluri ar fi nevoie și în returul cu Real Madrid pentru ca Liverpool să scrie o nouă pagină de istorie în acest sport.

Totuși, specialiștii o creditează cu șanse destul de mici pe Liverpool să o elimine pe Real Madrid - cotele la pariuri sportive fotbal nu lasă prea multe speranțe britanicilor. Real Madrid are cota 1.02 să ajungă în sferturile de finală. Cei care cred într-o "remontada" de poveste pot miza pe cota 15.00, pe care bookmakerii le-o oferă celor de la Liverpool să obțină calificarea. Cât privește cotele pentru rezultatul final, Real Madrid are 2.25 să o învingă din nou pe Liverpool, egalul are cota 3.75, iar un succes al lui Liverpool are cota 2.75.

Pentru pariori, acest meci stârnește în continuare mult interes, însă selecțiile 1X2 sunt dificil de pronosticat, având în vedere că Real Madrid poate pierde și la două goluri diferență și tot va obține calificarea. Dar partea bună este că agențiile de pariuri online au pregătit o ofertă impresionantă pentru acest duel de cinci stele, motiv pentru care pot fi alese numeroase selecții. Trei ponturi pentru marele meci le poți găsi în rândurile următoare.

Liverpool să conducă la pauză 

Liverpool are nevoie să dea totul încă din primul minut, după eșecul din meciul tur, în speranța că va putea să forțeze calificarea miraculoasă în sferturile de finală. Real Madrid este genul de echipă care joacă mai bine în partea secundă, așa cum s-a putut observa la numeroase meciuri din acest sezon. "Cormoranii" se vor arunca în atac, iar cota pentru Liverpool conduce la pauză este de nerefuzat, 3.20.

Reușesc

Mohamed Salah să înscrie oricând

Liverpool are nevoie să atace, iar egipteanul Mohamed Salah este principala „gură de tun”. De fapt, jucătorii lui Real Madrid știu și ei că pericolul vine de la Salah. "Mo Salah trece acum printr-un moment extraordinar, este întotdeauna periculos și împotriva noastră este foarte motivat", a spus Eder Militao înaintea acestei partide. Salah are patru goluri marcate în ultimele cinci partide, inclusiv contra lui Real Madrid, astfel că se anunță pericolul numărul unu. În meciurile cu Real Madrid, el a marcat de 2 ori în 6 partide. Cota lui pentru a înscrie oricând în partida de miercuri este 2.95.

Reușesc

Vinicius să primească un cartonaș

Poate părea surprinzător, dar cel mai indisciplinat jucător de la Real Madrid din acest sezon este brazilianul Vinicius. Acesta a primit un total de nouă cartonașe galbene, dintre care opt în La Liga. A fost avertizat și în meciul tur cu Liverpool și pare că are lipici la cartonașe în acest sezon. Bookmakerii îi oferă cota 4.00 să fie avertizat în orice moment al partidei de miercuri, iar aceasta este destul de atractivă. În plus, miza este returnată dacă jucătorul nu evoluează în cele 90 de minute.

Reușesc

Miercuri se joacă și Napoli - Eintracht Frankfurt

Tot miercuri, de la ora 22:00, se dispută și confruntarea retur dintre Napoli și Eintracht Frankfurt. Partida începe de la 2-0 pentru italieni, care au confirmat forma bună din acest sezon, în care se pregătesc și de câștigarea titlului din Serie A. Bookmakerii îi oferă așadar doar cota 1.01 lui Napoli să o elimine pe Eintracht Frankfurt, în timp ce nemții au cota 23.00. Napoli are 1.47 să câștige partida de miercuri, egalul are cota 4.25, în timp ce victoria nemților are 6.20.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează