GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Reușește România marea surpriză? Cotă mărită la 100 pentru o victorie în supermeciul cu Spania

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 15:48

România și Spania se înfruntă joi, de la ora 21:45, într-un meci contând pentru etapa a cincea a preliminariilor pentru Euro 2020. 

Ibericii s-au desprins deja în fruntea grupei, având un avans de cinci puncte față de Suedia și România. Au câștigat toate cele patru confruntări și sunt mari favoriți și în duelul cu naționala condusă de Cosmin Contra.  

România a avut evoluții oscilante în prima parte a campaniei, dar și pentru că a disputat trei dintre cele patru meciuri în deplasare. „Tricolorii” pornesc cu șansa a doua, însă s-au ridicat mereu la nivelul așteptărilor în confruntările cu Spania. În ultimele două întâlniri directe, ambele amicale, România s-a impus în Spania, 1-0, în 2006, și a obținut o remiză, 0-0, la Cluj, în 2016. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 100 pentru victoria României! (detalii AICI!)  

  • România și Spania au marcat 11 goluri, cele mai multe din grupa F;
  • Ibericii au șase victorii, trei remize și o înfrângere în ultimele 10 deplasări;
  • România a pierdut numai două meciuri acasă în ultimele 15 confruntări;
  • „Tricolorii” au 4 victorii în 14 meciuri cu Spania, ibericii au cinci, iar alte cinci partide s-au încheiat la egalitate.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria României a fost mărită la 100, în loc de 7.50. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 500 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează