GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

România - Islanda: Continuă „tricolorii” drumul către baraj? Cotă mărită la 50 pentru victoria României

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 07:00

România - Islanda se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă extrem de importantă pentru „tricolori”. România ocupă poziția a 2-a și are nevoie de două victorii în ultimele două etape pentru a se califica la barajul pentru Mondialul din Qatar.

România caută al 5-lea succes din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Naționala lui Rădoi întâlnește Islanda, reprezentativă pe care a bătut-o în tur, chiar la ea acasă, scor 2-0. Au marcat atunci, la Reykjavik, Dennis Man și Nicolae Stanciu. Acum, din nou în Ghencea, „tricolorii” își pot asigura locul de baraj, asta dacă ne gândim că o victorie cu Liechtenstein, în ultima etapă, ar trebui să fie obținută ușor.

Exceptând barajul din Liga Națiunilor pentru calificarea la EURO 2021, România are palmares pozitiv în fața islandezilor. „Tricolorii” au bifat două succese identice, 4-0, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 1998, apoi a venit înfrângerea din baraj, 1-2, la primul meci cu Rădoi selecționer, pentru ca acum, în actualele calificări, să câștigăm meciul tur, 2-0. România vine după succesul la limită, dar extrem de important cu Armenia, 1-0, victorie care a închis o serie mai slabă: egal cu Macedonia de Nord (0-0) și înfrângere cu Germania (1-2). Pariorii pot profita dacă România obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Islanda are doar două victorii în aceste preliminarii, de fiecare dată împotriva naționalei din Liechtenstein;
  • Partida de pe stadionul din Ghencea se va desfășura fără spectatori;
  • Enes Sali ar putea debuta pentru România, la doar 15 ani.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul României a fost mărită la 50, în loc de 1,60. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  11 Noiembrie 2021, 18:47

Maxima performanta a ajuns sa fie jucarea de baraje ;))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează