GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Săptămâna bătăliilor franco-germane în Liga Campionilor la handbal masculin

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 01:59 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 02:00

Liga Campionilor la handbal masculin programează miercuri și joi meciurile din cadrul etapei a 2-a. Un joc a fost amânat, este vorba despre întâlnirea dintre Vardar Skopje și Elverum din cadrul Grupei A. Norvegienii nu pot călători în Macedonia de Nord, pentru că ar intra într-o carantină de două săptămâni la revenirea acasă. Astfel, ar fi puse în pericol următoarele meciuri ale echipei Elverum în competiție. 

Dincolo de această amânare, în față sunt șapte jocuri care de care mai interesante. Etapa a doua din Liga Campionilor la masculin poate fi denumită și „Săptămâna bătăliilor franco-germane”, în program figurând jocurile Paris Saint-Germain – Flensburg și THW Kiel – HBC Nantes.

DESCHIDE-ȚI CONT LA SUPERBET ȘI ÎNCEPE SĂ PARIEZI PE CELE MAI TARI MECIURI DIN SPORTURILE TALE PREFERATE!

Programul etapei a 2-a

Grupa A: Vive Kielce – Pick Szeged (miercuri, ora 19:45), FC Porto - HC Meshkov Brest (miercuri, ora 21:45), Paris Saint-Germain - SG Flensburg-Handewitt (miercuri, ora 21:45)

Grupa B: Aalborg Handbold - HC Motor Zaporojie (miercuri, ora 19:45), Telekom Veszprem HC - HC PPD Zagreb (joi, ora 19:45), THW Kiel - HBC Nantes (joi, ora 19:45), Barcelona – Celje Lasko (joi, ora 21:45).

Punctele de mare interes din cadrul Grupei A

Flensburg și Meshkov Brest sunt cele două formații din Grupa A care pot acumula maximum de puncte după două etape, la sfârșitul jocurilor din această săptămână, dar ambele trebuie să câștige în deplasare. Echipa germană a câștigat cu mult noroc partida din prima etapă cu Vive Kielce, scor 30-28, după ce polonezii au condus mai mult timp pe tabela de marcaj. Misiunea lui Flensburg de a câștiga la Paris este însă mult mai dificilă.

PSG și Flensburg se cunosc deja foarte bine, din moment ce s-au întâlnit de 12 ori în ultimii cinci ani. Parizienii au obținut de trei ori mai multe victorii (9-3), pe teren propriu având un procentaj de sută la sută, șase partide, șase victorii. Patru din aceste șase succese au fost obținute însă la maximum trei goluri diferență. Dezavantaj pentru ambele formații este faptul că nu au meciuri oficiale în picioare, având în vedere că întrecerile interne din Franța și Germania nu au început. Același lucru îl putem invoca și la partida dintre THW Kiel și Nantes.

VEZI ÎNTREAGA OFERTĂ SUPERBET PE HANDBAL ȘI ALEGE PARIURILE CÂȘTIGĂTOARE!

Din moment ce Parisul este clasificat în prezent ca zonă de risc, Flensburg a comandat un avion charter pentru a face această deplasarea. Echipa germană va pleca în dimineața jocului și se va întoarce imediat după, pentru a evita costurile peste noapte și, mai presus de toate, obligația de a intra în carantină. Cu toate acestea, germanii consideră că o călătorie atât de „scurtă” nu promovează performanța. „Trebuie să fim pregătiți pentru condiții dificile de călătorie în acest sezon”, a spus antrenorul Machulla. 

Partida Vive Kielce – Pick Szeged poate rivaliza oricând cu o întâlnire PSG – Flensburg, referindu-ne acum la jocurile din cadrul Grupei A. Reprezentantele Poloniei și Ungariei sunt două dintre echipele care pot încurca Barcelona, PSG, Kiel și Veszprem să ajungă „la braț” în turneul Final Four. 

Polonezii au pierdut o primă bătălie săptămâna trecută la Flensburg, în timp ce Pick Szeged nu a putut lua startul având în vedere că a avut cazuri de Covid-19. Meciul cu PSG a fost amânat. De altfel, această problemă încă îi afectează pe maghiari, din moment ce nu se pot baza pe șase jucători infectați cu virusul respectiv. Printre absenți se numără și marile vedete, Dean Bombac și Bence Banhidi. „În ciuda faptului că suntem slăbiți de pandemia de coronavirus și nu ne putem baza pe cei șase jucători ai noștri în câteva meciuri, lumea nu se oprește și trebuie să jucăm”, a anunțat Pick Szeged pe site-ul oficial.

Bătălia fraților Janc în cea mai dezechilibrată partidă a Grupei B

În grupa B, toate cele patru formații care au câștigat în runda inaugurală vor evolua în această săptămână pe teren propriu. Derby-ul etapei este fără doar și poate întâlnirea dintre THW Kiel și Nantes. 

Germanii au realizat cea mai mare diferență de scor în prima etapă, după succesul cu 31-21 la Zagreb. Componenții echipei au salariile reduse cu 50%, dar au debutat în noul sezon la cel mai înalt nivel, demonstrând că sunt candidați serioși la câștigarea trofeului. Evident, aducerea lui Sander Sagosen de la Paris a făcut jocul germanilor și mai dinamic. De partea celalaltă, Nantes nu a reușit să țină pasul cu Veszprem, fiind învinsă acasă cu 28-24, dar nu a făcut un caz din acest prim joc al sezonului. Are în față încă 13 partide, așadar, timp suficient pentru a crește și a obține rezultate. Jocul de la Kiel este însă unul aparte pentru francezi, pentru că înseamnă evoluția cu numărul 100 în cupele europene! Totul a început în 8 octombrie 2011 într-o partidă cu Volendam, astfel că jubileul este atins după mai puțin de un deceniu, pe traseu având și o finală în Liga Campionilor, în 2018. 

Deși ambele combatante au deja o experiență importantă în spate în Liga Campionilor, THW Kiel și Nantes se înfruntă pentru prima dată. În schimb, antrenorii Filip Jicha (Kiel), respectiv Alberto Entrerrios (Nantes) au fost adversari ca jucători în finala Ligii Campionilor 2012, Kiel – Atletico. Atunci, germanii s-au impus cu 26-21 și au câștigat ultimul trofeu în Liga Campionilor.

Din punct de vedere emoțional - afectiv, jocul numărul 1 este cel dintre Barcelona și Celje Pivovarna Lasko, pentru că față în față vor sta frații Blaz Janc vs Mitja Janc. Din acest punct de vedere, partida merită o atenție sporită, pentru că altfel pare cea mai dezechilibrată din runda a doua. 

În ediția 2019-2020, catalanii au marcat nu mai puțin de 82 de goluri în cele două partide cu formația slovenă, reușind să facă și un golvaeraj de „plus 36”. În prima săptămână a acestui sezon, Barcelona a fost destul de „blândă”, reușind să câștige doar la cinci goluri diferență partida din deplasare cu Motor Zaporojie, cu 30-25. Celje a cedat pe teren propriu cu Aalborg cu 31-29.

Nu trecem cu vederea nici peste partida Veszprem – PPD Zagreb, în ciuda diferenței de valoare dintre cele două echipe care există azi. În total, cele două formații se apropie de 600 de jocuri în Liga Campionilor! Ultima confruntare directă în Liga Campionilor, în Ungaria, a avut loc în aprilie 2017, iar maghiarii s-au impus atunci cu 27-17. Totuși, cele două echipe au jucat recent în SEHA League.

DESCARCĂ-ȚI APLICAȚIA SUPERBET PENTRU IPHONE ȘI ANDROID ȘI ÎNCEPE SĂ PARIEZI PE SPORTIVII PREFERAȚI ȘI ECHIPELE FAVORITE!

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari ponturi pentru sporturile tale favorite!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale sportului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

Bonusul de Bun Venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe meciurile favoritelor tale! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa Bonusul de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat SuperBani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Marius Huțu

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează