GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Săptămâna de pariuri: SuperMeciuri şi SuperCote în Liga Campionilor şi Europa League

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 17:42 / Actualizat luni, 07 martie 2022 17:54

A început o nouă săptămână cu meciuri de top din fotbalul european, acompaniată de SuperCote, SuperPariuri şi SuperAvantaj pentru cele mai importante competiţii. În prima parte a săptămânii, principalul focus va fi pe Liga Campionilor, Europa League şi Conference League. 

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Aflăm primele echipe calificate în sferturi

Ziua de marţi poate produce una dintre cele mai mari surprize din ultimele sezoane ale Ligii Campionilor. Bayern, maşinăria de goluri a lui Nagelsmann, care conduce autoritar Bundesliga de atâţia ani, s-a întors doar cu un egal de la Salzburg, iar cum regula golului în deplasare nu mai există, o „minune” produsă de austrieci nu poate fi scoasă din calcul. 

În capul de afiş al zilei de marţi, Inter este obligată să facă tot posibilul pentru a încerca să întoarcă avantajul de două goluri luat de Liverpool în meciul tur. Misiunea va fi şi mai grea, având în vedere modul în care „cormoranii” tratează partidele de pe Anfield Road şi procentajul de victorii de pe teren propriu. 

Cine se califică în Bayern – Salzburg şi Liverpool – Inter? Descoperă oferta Superbet şi alege inspirat!

Ziua de miercuri vine cu mai puţine necunoscute decât cea de marţi, pentru că avantajul lui Manchester City, datorat victoriei cu 5-0 de la Lisabona, este aproape imposibil de surmontat de Sporting.

În schimb, SuperDuelul dintre Real Madrid şi Paris Saint-Germain este finala pe care o vedem mai devreme. După o partidă tur în care PSG a dominat timp de aproape 90 de minute, dar a obţinut o victorie in extremis, calificarea se va decide pe „Santiago Bernabeu”, stadion pe care Kylian Mbappe ar putea juca din vară, însă pe care acum trebuie să apere culorile lui PSG. 

Real Madrid sau PSG? Alege aici ce echipă merge mai departe în sferturile de finală!

Primele meciuri din „optimi” în Europa League

Tot în această săptămână se dispută manşa tur din optimile de finală în Europa League şi Conference League. 

Barcelona a avansat în singura competiţie majoră pe care nu a câştigat-o, iar în această fază se va confrunta cu echipa la care au făcut istorie Hagi şi Popescu, doi fotbalişti care au îmbrăcat şi tricoul blaugrana. Galatasaray, actuala echipă a internaţionalilor Moruţan şi Cicâldău, merge joi seară pe Camp Nou pentru un SuperDuel cu elevii lui Xavi. 

În aceeaşi seară, dar mai devreme, tot în Spania, va fi un alt meci de cinci stele între Sevilla, clubul specializat în câştigarea Europa League şi West Ham, formaţie care a urcat în ultimii ani în ierarhia fotbalului englez, însă care n-a avut parte de acelaşi succes şi pe plan european, până acum. 

Descoperă oferta Superbet pentru Europa League şi Conference League şi alege inspirat!

Săptămâna mărțișorului aduce pasionaților de sport SuperMeciuri

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează