GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Se dau ultimele verdicte în Serie A. Pariuri #Speciale, SuperLive cu cote mărite și Streaming la meciurile etapei a 37-a

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 16:40 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 16:40

Serie A e ultimul dintre campionatele de top ale Europei care se pregătește să tragă cortina peste acest sezon agitat și dat peste cap de pandemia de coronavirus. Știm deja că Juventus este campioană pentru a noua oară la rând, se cunosc echipele calificate în Liga Campionilor (Juve, Inter, Atalanta și Lazio) și două dintre retrogradate (Brescia și SPAL). 

Însă este timpul pentru ultimele verdicte, iar etapa a 37-a ni le poate oferi. Superbet ți-a pregătit o ofertă spectaculoase, cu pariuri #Speciale, SuperLive cu cote mărite și meciuri pe care le poți urmări în direct pe site și direct din aplicația de pariuri sportive a liderului național din domeniul pariurilor sportive! Deschide cont la Superbet și pariază pe meciurile din Italia! 

Milan, ultimele șanse la locul 5

AC Milan a jucat excelent după reluarea sezonului, iar rezultatele obținute de rossoneri i-au adus lui Stefano Pioli prelungirea contractului. Cu toate acestea, „Diavolul” își joacă practic ultimele șanse de a mai prinde locul 5, cel care asigură calificarea direct în grupele Europa League, în sezonul viitor. 

Milanezii sunt pe locul 6 la startul penultimei runde, iar de poziția a cincea, ocupată de AS Roma, îi despart 4 puncte. Cu alte cuvinte, Milan are nevoie de un parcurs perfect în ultimele două runde și asta tot nu i-ar putea fi suficient pentru o clasare pe 5. 

În această etapă, atât Milan, cât și Roma joacă în deplasare, cu Sampdoria, respectiv Torino. La meciul rossonerilor ai SuperLive cu cote mărite. Pe cine pariezi? Descoperă toată oferta de #Speciale la meciurile Sampdoria - Milan și Torino - Roma! 

Aflăm și ultima retrogradată?

O altă miză a penultimei etape e evitarea ultimului loc retrogradabil. Genoa și Lecce luptă pentru a-l evita, cu genovezii aflați într-o poziție mai bună. Au 4 puncte avans față de salentini, astfel că o victorie azi le-ar asigura încă un sezon în Serie A. De asemenea, orice rezultat identic cu cel al lui Lecce înseamnă că „Grifonul” scapă de Serie B. 

La fel ca în cazul luptei pentru locul 5, ambele rivale evoluează în deplasare în această rundă. Genoa joacă pe terenul lui Sassuolo, cea mai ofensivă echipă de la locul 6 în jos, în timp ce Lecce va evolua la Udine, contra unei echipe care vine după două victorii consecutive. Se prelungește suspansul în lupta pentru evitarea retrogradării?

Ciro Immobile, spre Gheata de Aur

Un alt punct de atracție al etapei este meciul Lazio - Brescia. Nu pentru că ar avea vreo miză pentru cele două echipe, ci datorită lui Ciro Immobile, care țintește recordul de goluri într-un sezon de Serie A (36), deținut de Gonzalo Higuain, și Gheata de Aur. În acest moment, atacantul lazial are 34 de goluri, la fel ca Robert Lewandowski, astfel că misiunea lui pare doar o formalitate. Mai ales că azi va avea în față a doua cea mai slabă apărare din Italia - 76 de goluri au încasat „Rândunelele”. 

Găsești pariul „Gol marcat Immobile” în secțiunea #Speciale de pe site-ul Superbet și în aplicație! 

Programul etapei a 37-a, toate meciurile sunt cu streaming la Superbet.ro

  • Lazio - Brescia (20:30)
  • Sassuolo - Genoa (20:30)
  • Udinese - Lecce (20:30)
  • Sampdoria - Milan (20:30)
  • Verona - SPAL (20:30)
  • Fiorentina - Bologna (22:45)
  • Cagliari - Juventus (22:45)
  • Torino - AS Roma (22:45) 

S-au jucat: 

  • Parma - Atalanta 1-2
  • Inter Milano - Napoli 2-0

Joacă la Superbet.ro și obține Bobusurile de Bun Venit!

Trăiește și mai intens meciurile din campionatul italian. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează