GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sloturi și Bingo împreună, intr-un singur Superjoc. Dan Capatos îți prezintă azi cel mai nou concept de pe platforma Superbet!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 14:39 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 14:39

Jocul de astăzi de la emisiunea “Superjocuri cu Capatos”, live de la ora 21:00 pe canalul de Youtube Superbet, este o noutate absolută între jocurile din România și combină pasiunea pentru sloturi cu pasiunea pentru bingo. Este foarte interactiv, te bucuri de el exclusiv la Superbet și ai posibilitatea să descoperi mai multe versiuni ale lui cu diferite particularități și speciale fiecare.

Pentru azi Dan îți prezintă Slingo Extreme, un clasic al celor de la Gaming Realms, producătorii acestui concept unic între jocurile de cazinou. Pentru că doar astăzi a fost lansat, el va descoperi jocul odată cu jucătorii și va arăta tot ce trebuie să știi despre el.

Se joacă pe o tablă de 5 pe 5 cu 25 de numere de marcat ca în jocul de bingo. Jocul începe cu 11 Rotiri pentru miza jucată dar se poate continua cu alte 8 rotiri suplimentare pentru mai multe șanse.

Fiecare spin aduce 5 numere și orice număr care să regăsește pe tablă este marcat. Un slingo înseamnă că o linie, o coloană sau o diagonală este marcată complet cu cele 5 numere care o compun. Cu cât completezi mai multe Slingo cu atât premiul tau va fi unul mai mare.

Între cele 5 numere ale fiecărei rotiri pot să apară Jokeri care îți dau posibilitatea să marchezi un număr la alegere din coloana de deasupra, SuperJokeri care îți dau posibilitatea să marchezi un număr oriunde pe tablă, sau Free Spin care îți aduce o rotire gratuită în plus.

Scopul este să faci Full House, adică să completezi toate cele 25 de numere ale tablei de joc ceea ce îți aduce o sumă de 500 x Miza Jucată. 

În timpul emisiunii, pasionații de sloturi vor putea să îi adreseze întrebări lui Dana și vor avea parte și de surprize. Dar mai bine vă lăsăm sa aflați direct în timpul show-ului. 

Nu-i așa că deja sună distractiv? Urmărește-l pe Dan și descoperă cât mai repede jocurile Slingo care pariem că îți vor plăcea foarte foarte mult! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00, da?

Joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

Supercâștig la SuperProno: 15.000 de lei pentru 4 pariori inspirați! Câștigă și tu la Lyon - Sparta Praga!

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

SuperCâștig la SuperProno: câte 30.000 de lei pentru doi jucători SuperNorocoși.

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează