GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Specialistul Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 20:36 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 20:37

Ceea ce pentru unii antrenori e doar un vis frumos a devenit o obișnuință pentru Carlo Ancelotti. Finala Ligii Campionilor, Liverpool – Real Madrid, e a cincea din cariera de tehnician a italianului, care a stabilit un nou record de prezențe și încearcă să ridice și mai sus ștacheta la capitolul trofee câștigate. 

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și prinde SuperCotele la finala de la Paris!

Ancelotti, stăpânul trofeelor

În cei 66 de ani de existență ai celei mai importante competiții intercluburi din lume, doar trei antrenori se pot lăuda că au câștigat 3 finale, iar unul dintre ei este Carlo Ancelotti. 

Legătura dintre „Don Carlo” și trofeu a început însă spre finalul carierei sale de jucător. Om de bază în Milanul lui Sacchi, Ancelotti are în palmares două Cupe ale Campionilor Europeni, în 1989 și 1990. Retras în 1992, „Carletto” a trecut de pe teren direct pe banca tehnică și a avut de așteptat mai bine de un deceniu pentru a simți din nou emoția unei finale de Liga Campionilor. 

În 2003, pe Old Trafford, Milan o învingea pe Juventus la loviturile de departajare și Ancelotti intra în cercul select al celor care au în palmares trofeul, atât ca jucători, cât și ca antrenori. Până atunci, doar Miguel Munoz, Trapattoni și Cruyff se puteau lăuda cu această performanță, reușită ulterior și de Rijkaard, Guardiola și Zidane. 

Doi ani mai târziu, „diavolii” lui Ancelotti ajungeau din nou în ultimul act al Ligii Campionilor. Acel meci este însă unul de care actualul antrenor al Realului nu-și aduce aminte cu plăcere. La Istanbul, Milan a condus-o pe Liverpool cu 3-0 la pauză, dar „cormoranii” au revenit senzațional în repriza secundă, triumfând apoi la loviturile de departajare. „Rossonerii” lui Don Carlo au trecut cu greu peste eșec, iar revanșa a venit după doar două sezoane. La Atena, în 2007, Milan n-a mai repetat greșelile de la Istanbul și a câștigat cu 2-1 finala cu Liverpool. 

Ancelotti și-a consolidat pe banca Realului reputația de specialist al competiției. În 2014, chiar pe San Siro, stadionul unde a devenit idol, atât ca jucător, cât și ca antrenor, „galacticii” se impuneau, la loviturile de departajare, după un ultim act jucat împotriva rivalilor de la Atletico Madrid. Era al zecelea trofeu pentru Real și al treilea pentru „Carletto”. La acel moment, italianul îl egala pe legendarul Bob Paisley, care câștigase de trei ori Cupa Campionilor cu Liverpool. În acest cerc select a intrat ulterior și Zinedine Zidane, singurul antrenor din istorie cu trei trofee consecutive în UCL. 

Dacă Real va ieși câștigătoare în meciul cu Liverpool, Ancelotti va deveni singurul antrenor din lume care a cucerit de 4 ori cea mai importantă competiție intercluburi. 

Descoperă oferta completă pentru Liverpool – Real Madrid și alege-ți favorita din finală!

Ce spun Cotele Superbet?

Un meci cu trofeul pe masă, la cel mai înalt nivel din fotbal, este unul în care se poate întâmpla orice. Se întâlnesc doi giganți ai fotbalului, două echipe cu un palmares european de invidiat. Pentru super finala de la Paris, Liverpool este ușor favorită la Superbet, având cotă 2.10 pentru o victorie în 90 de minute, în timp ce Real Madrid a primit cotă 3.55. Un egal la finalul timpului regulamentar este cotat cu 3.70

Pentru câștigarea trofeului, indiferent dacă meciul se termină în 90, 120 de minute sau la lovituri de departajare, Liverpool are cotă 1.62 (pariul CMMD1 – Cine merge mai departe), în timp ce pentru aceeași situație, Real Madrid este cotată cu 2.45(pariul CMMD2).

Se întâlnesc două echipe cu super atacanți, iar cota pentru „GG” (ambele echipe marchează) este 1.67.

Vrei cote mai mari? Ți-am pregătit sute de opțiuni în oferta de pariuri Speciale!

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează