GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spectacol în Bundesliga! Descoperă supermeciurile din etapa cu numărul 31

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 14:46

Ne apropiem cu pași repezi de weekend, iar asta înseamnă că te așteaptă super meciuri în Germania. Superstarurile din Bundesliga sunt pregătite să facă din nou spectacol pe gazon. Azi începe etapa a 31-a, iar la Superbet te poți bucura de fiecare partidă în transmisie LiveStream, atât pe site, cât și în aplicație. Deschide cont și pariază la Superbet!

În plus, avem o superveste pentru pariorii din toată țara. Așteptarea a luat sfârșit! Începând de luni, 15 iunie, se redeschid toate agențiile. Vino în agențiile Superbet, plasează pariul potrivit pentru tine și pune mâna pe supercâștiguri. 

HOFFENHEIM – RB LEIPZIG (vineri, 21:30)

Gazdele speră din nou la o clasare pe un loc de Europa League, după ce au legat 4 meciuri fără înfrângere în campionat: două victorii și două egaluri. Hoffenheim e pe 7, la două puncte de poziția a șasea, ocupată de Wolfsburg. În plus, ultimele 8 meciuri de campionat pe care Hoffenheim le-a disputat acasă au avut peste 2,5 goluri. În tabăra adversă, Leipzig, liderul de la jumătate sezonului, nu s-a îndepărtat doar de titlu, ci își vede amenințat și locul de Liga Campionilor. Oaspeții de vineri sunt pe poziția a treia, la doar 3 puncte peste Borussia Monchengladbach și Bayer Leverkusen.

Formația pregătită de Julian Nagelsmann a uitat efectiv să mai câștige acasă, unde are 4 remize consecutive. În schimb, gruparea saxonă joacă foarte bine în deplasare: în 3 din ultimele 4 partide disputate pe teren străin, a înscris de fiecare dată cel puțin 4 goluri. Vezi aici toată oferta pentru etapa din Bundesliga!

PADERBORN – WERDER (sâmbătă, ora 16:30)

Duelul ultimelor două clasate din Bundesliga se poate încheia cu prima retrogradare a sezonului din punct de vedere matematic. În cazul în care Bremen câștigă, iar Dortmund pierde meciul de la Dusseldorf, Paderborn va retrograda cu 3 etape înainte de finalul sezonului. De altfel, Paderborn a luat un singur punct în ultimele 6 partide disputate acasă în campionat. În 5 dintre ele, a luat de fiecare dată cel puțin două goluri.

Dincolo, Werder Bremen nu mai are voie să facă pași greșiți în cursa pentru evitarea primei retrogradări după 40 de ani. „Verzii” au ratat o șansă mare de a părăsi penultimul loc și de a urca pe loc de baraj, fiind învinși acasă atât în restanța cu Frankfurt (0-3), cât și în runda trecută, cu Wolfsburg (0-1). Mai mult, Bremen are cel mai slab atac (30 de goluri marcate) și cea mai slabă apărare (63 de goluri primite) din Bundesliga .

FC KOLN – UNION BERLIN (sâmbătă, ora 16:30)

FC Koln a ajuns la 6 meciuri fără victorie și speră să întrerupă seria negativă, pentru a avea un final de sezon liniștit. "Țapii" sunt la 7 puncte de locul de baraj, iar un rezultat pozitiv ar coincide cu garanția unui nou sezon în Bundesliga. n ultimele 3 meciuri disputate pe teren propriu, trupa lui Markus Gisdol a strâns două remize și o înfrângere, dar rămâne una dintre echipele care s-au descurcat onorabil acasă. Din 15 partide disputate pe Mungersdorfer Stadion, Koln a câștigat 6, a pierdut alte 6, remizând de 3 ori. 

La prima prezență în Bundesliga, Union speră să mai aibă parte de un sezon în elita fotbalului german. La fel ca adversara de sâmbătă, berlinezii nu au câștigat vreun meci după reluarea campionatului, iar situația lor este problematică. Echipa lui Urs Fischer a ajuns la 7 partide fără victorie (3 remize, 4 eșecuri) și ar putea avea emoții în cazul unui nou insucces. Înaintea etapei, Union ocupa locul 14, la doar 4 puncte de poziția de baraj.

HERTHA – EINTRACHT FRANKFURT (sâmbătă, ora 16:30)

Hertha a fost una dintre echipele care au impresionat după reluarea campionatului. Din 5 partide, berlinezii au câștigat 3 și au înregistrat câte o remiză și o înfrângere. Parcursul bun din ultimele etape au readus echipa lui Bruno Labbadia în cărțile pentru ultimul loc de cupe europene. Hertha are 7 puncte mai puțin decât locul 6, iar eșecul suferit etapa trecută, cu Dortmund, primul după reluarea Bundesligii a diminuat șansele de a ajunge în Europa League.

Eintracht a fost eliminată de Bayern Munchen din semifinalele Cupei Germaniei și rămâne fără obiective în acest sezon. Pe locul 11 în Bundesliga, înaintea etapei a 31-a, echipa din Frankfurt este mai aproape de zona periculoasă decât de cea europeană. În acest sezon, deplasările au fost problema lui Eintracht, care a câștigat doar de 4 ori pe teren străin. Totuși, după pauza cauzată de pandemia de coronavirus, trupa lui Adi Hutter a strâns două victorii consecutive în deplasare. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

WOLFSBURG – FREIBURG (sâmbătă, ora 16:30)

Gazdele de sâmbătă nu au reușit să câștige pe teren propriu după reluarea campionatului. Wolfsburg a disputat două meciuri acasă și a fost învinsă cu 2-0 de Dortmund și cu 2-1 de Eintracht Frankfurt. În schimb, alb-verzii au performat în deplasare și ocupă locul 5 la capitolul dueluri pe terenuri străine. În ultimul meci, echipa lui Oliver Glasner s-a impus cu 1-0 la Bremen. A fost a treia victorie consecutivă în deplasare.

Reluarea competiției nu i-a prins deloc bine lui Freiburg. Echipa lui Christian Streich a reușit o singură victorie în 5 etape și și-a diminuat șansele de a ajunge pe un loc european. Freiburg este la 4 puncte de Wolfsburg, dar are motive să se teamă de meciul cu "Lupii". Oaspeții din această etapă nu au mai câștigat de 5 meciuri în deplasare și, în acest sezon, au obținut pe teren străin doar 4 victorii.

FORTUNA DUSSELDORF – BORUSSIA DORTMUND (sâmbătă, ora 16:30)

În ultimele 7 runde, doar liderul Bayern a câștigat în fața lui Dusseldorf, scor 0-5. Cu toate acestea, gazdele de sâmbătă se află în continuare pe loc de baraj, la 3 puncte de salvarea automată și tot la 3 puncte de retrogradarea directă. O explicație pentru această situație este aceea că în respectivele meciuri, echipa pregătită de Uwe Rosler a remizat de 5 ori.

La 7 puncte de liderul Bayern, BVB va încerca să-și consolideze poziția a doua, pe care o ocupă la 4 puncte în fața lui Leipzig. Deși a pierdut ultimul duel direct de la Dusseldorf, Dortmund i-a marcat adversarei de sâmbătă 8 goluri în cele mai recente două întâlniri. În tur, a fost 5-0, cu Jadon Sancho protagonist absolut. Englezul a reușit două goluri și o pasă decisivă. 

BAYERN – BORUSSIA M’GLADBACH (sâmbătă, ora 19:30)

Meciul este de importanță extremă pentru ambele formații. O victorie a lui Bayern, coroborată cu un eșec sau semi-eșec al lui Dortmund, ar face-o deja matematic campioană pe formația lui Hansi Flick. În același timp, Gladbach ține cu dinții de locul care o trimite în UCL, dat fiind că Leverkusen, următoarea clasată, e la egalitate de puncte. Bayern a câștigat toate cele șase meciuri, în Cupă și campionat, de la reluarea competițiilor în Germania și este neînvinsă de 21 de meciuri. De altfel, ultima dată când bavarezii au pierdut un meci a fost chiar în fața adversarei de sâmbătă, Borussia M'Gladbach, 1-2, pe terenul echipei lui Marco Rose.

În ultimele cinci dueluri directe, Borussia s-a impus de trei ori, iar Bayern de două ori. De altfel, Gladbach nu doar că a câștigat ultimul meci direct, cel din tur, dar s-a impus și la precedenta vizită de pe Allianz Arena, chiar cu 3-0.

MAINZ – AUGSBURG (duminică, ora 16:30)

Despărțite de un singur punct înaintea duelului direct, cele două formații sunt în subsolul clasamentului și luptă pentru a rămâne în prima ligă din Germania. Cu o singură victorie în precedentele 6 partide, Mainz este pe locul 15 și are trei puncte avans față de Dusseldorf, care ocupă locul de baraj. Mai mult, elevii lui  aBeierlorzeru un parcurs dezamăgitor pe propriul teren, având un singur succes în ultimele 8 partide din campionat.

Nici oaspeții nu o duc mai bine, astfel că formația antrenată de Herrlich nu are nicio victorie în ultimele 3 etape. În cel mai recent meci, Augsburg a terminat la egalitate cu Koln, scor 1-1. Totuși, în ceea privește duelurile directe, Augsburg a câștigat precedentele trei confruntări cu Mainz, reușind să înscrie de fiecare dată cel puțin 2 goluri.

SCHALKE – BAYER LEVERKUSEN (duminică, ora 19:00)

Schalke nu are probleme cu retrogradarea, însă forma „minerilor” este îngrijorătoare. Gazdele de duminică nu au nicio victorie de la reluarea campionatului (4 înfrângeri și un egal) și au o serie negativă de 12 partide consecutive fără succes în Bundesliga. Nici acasă lucrurile nu stau mai bine, iar Schalke are 5 partide la rând fără victorie.

Leverkusen a pierdut categoric etapa trecută, scor 2-4, cu Bayern Munchen, dar continuă să tragă tare pentru a ocupa un loc de Champions League. În momentul de față, „aspirinele” sunt pe poziția a 5-a, dar la egalitate de puncte cu Borussia M gladbach. În plus, elevii lui Peter Bosz au 4 victorii și o remiză în cele mai recente 5 jocuri din Bundesliga disputate în deplasare. 

de Răzvan Zeldea 

Citește și:

O GĂLĂGIE DE JACKPOTURI LA SUPERBET.RO! PESTE 10 MILIOANE DE LEI PLĂTITE!

Juventus, Milan, Napoli și Inter luptă pentru finala Cupei Italiei. Pe care dintre cei 4 ași pariezi?

La Liga ha vuelto! Titlul, o afacere în doi, între marile rivale Barcelona și Real

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează