GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spectacol, tensiune și orogliu în SuperDerby-urile de sâmbătă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 17:11 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 17:11

Campionatele interne revin în forță după pauza internațională, cu 3 mari derby-uri locale! Liverpool, Glasgow și Milano se închid în casă pentru 2 ore în care fanii nu pot decât să își susțină favoritele din fața televizorului. Sâmbăta derby-urilor e pe Superbet cu SuperCote, SuperLive și SuperSpeciale!

Sâmbătă, 14:30: Everton – Liverpool

Ziua de Merseyside Derby obișnuia să blocheze străzile dintre cele două stadioane ale orașului Liverpool, cu zeci de mii de fani îndreptându-se spre Goodison sau spre Anfield, arene aflate la puțin peste un kilometru distanță. Sâmbătă se împlinesc exact 10 ani de la ultima victorie a lui Everton, un 2-0 pe teren propriu. De atunci, „caramelele” au reușit doar să o blocheze pe Liverpool acasă prin remize, având 7 egaluri și 2 înfrângeri. Pe Anfield, povestea s-a scris diferit, „cormoranii” ieșind învingători în 9 rânduri.

Derby-ul din această săptămână pornește cu Everton având șanse mult mai mari decât de obicei. Alb-albaștrii conduc Premier League, cu un traseu perfect după primele 4 meciuri și un joc impresionant. Trupa lui Carlo Ancelotti și-a dominat autoritar toți adversarii de până acum, inclusiv pe Tottenham în prima etapă, avându-i ca remarcați pe golgheterul Dominic Calvert-Lewin (6 goluri) și pe James Rodriguez (3 goluri și 2 assisturi).

Liverpool începuse sezonul bine, cu succese în fața lui Chelsea și Arsenal, dar ultimul meci dinaintea pauzei internaționale a fost unul de coșmar: pierdut cu 7-2 la Aston Villa. Umilința de la Birmingham a readus în discuție forma arătată de campionii en-titre după restartul fotbalistic din iunie, îndepărtată de ce arătaseră în prima parte a sezonului. 

Un lucru pe care îl au în comun rivalele de pe Merseyside e numărul mare de goluri în meciurile lor. În cele 8 meciuri de Premier League jucate de ele s-au marcat 41 de goluri, o medie de peste 5 pe meci!

Sâmbătă, 14:30: Celtic – Rangers

Capitala fotbalului scoțian e în sărbătoare, pentru ediția 421 din Old Firm! Ianis Hagi traversează orașul pentru derby-ul de pe Celtic Park, unde Rangers a câștigat anul trecut după 9 ani de pauză. Se împlinește un deceniu de la ultimul titlu al Scoției cucerit de Rangers, care între timp a trecut printr-un faliment și patru sezoane petrecute în ligile inferioare.

Revenită pe prima scenă în 2016, Rangers încă nu a fost o problemă reală pentru Celtic. Startul actualului sezon ne arată că putem anticipa un duel mult mai echilibrat în 2020-21. Rangers a arătat ca o echipă mare din nou, neînvinsă în campionat (8 victorii, 2 egaluri și golaveraj 24-3!) și, cel mai important, cu prestații foarte bune în Europa. „Gers” s-au calificat în grupele Europa League după victorii cu Willem și Galatasaray, Ianis Hagi dând și o pasă de gol în disputa cu turcii. De altfel, Ianis e liderul campionatului scoțian la assisturi, cu 5 în primele 10 etape!

Ne putem aștepta la un Old Firm echilibrat, dar și tensionat. Chiar dacă încărcătura socio-culturală din jurul lui a scăzut în ultimii ani, acest lucru nu s-a reflectat și în numărul cartonașelor văzute de jucători. Sunt 7 meciuri consecutive în campionat în care s-au acordat cel puțin 5 galbene, 5 eliminări în ultimele 5 meciuri și 2 penalty-uri în ultimele 2 derby-uri!

Sâmbătă, 19:00: Inter Milano – AC Milan

Marea veste înainte de Derby della Madonnina vine din tabăra oaspeților, care se pot baza pe Zlatan Ibrahimovic. Vindecat după infectarea cu COVID-19, starul suedez își poate conduce din teren echipa pe terenul marii rivale. La 39 de ani, Ibra încă reușește să decidă meciuri de unul singur, reușind în acest sezon 3 goluri în doar două apariții.

AC Milan a trecut printr-o decadă plină de dezamăgiri și reconstrucții eșuate, fără vreo clasare în top 4 din 2013. Întoarcerea lui Zlatan din ianuarie coincide cu revenirea Milanului între forțele din Serie A. Cu el în teren, Milan a suferit doar două eșecuri și a ajuns la o serie de 19 meciuri fără înfrângere! 

Interul lui Conte are ca obiectiv titlul de campioană, pierdut anul trecut spre final în fața lui Juventus. Campania de transferuri din vară a umplut minusurile din echipă, „betonând” mijlocul terenului cu Hakimi, Perisic, Barella și Vidal și păstrându-și toate vedetele. Cuplul Lukaku-Martinez din atac a strălucit din nou, fiecare vârf marcând câte 3 goluri în 3 etape, dar defensiva a dezamăgit. Handanovic a scos mingea din poartă de 6 ori până acum, o medie de 2 goluri primite pe meci în Serie A!

Pariază pe derby-urile din weekend și arată-le prietenilor biletele tale în SuperSocial!

Profită și tu de spectacolul din derby-uri cu SuperCote și pariuri speciale! Descarcă aplicația Superbet și plasează bilete pe care le poți arăta apoi prietenilor în singura rețea socială destinată pariorilor români: SuperSocial! Vezi ce bilete au jucat Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea sau alți jucători și analizează meciurile alături de ei în paginile de Chat. Dacă nu ai cont încă, înregistrează-te astăzi și ia un SuperBonus de Bun Venit în valoare de 500 lei acordat la primele 3 depuneri!

SuperCâștigătorii și-au ridicat premiile în direct! Cu un leu pariat, Cardul Superbet i-a SuperPremiat!

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează