GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Speranțe de titlu. Șapte jucătoare din România vor coroana la Winners Open 2021!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 16:11 / Actualizat luni, 02 august 2021 16:11

Găzduit de Cluj și sponsorizat de Superbet, Winners Open 2021, cel mai mare turneu de tenis organizat în România, a luat startul luni, 1 august, iar pe 8 august își va desemna campioana! Șapte românce au intrat pe tabloul principal și s-au înscris în cursa pentru câștigarea titlului în țara natală, iar competiția se anunță deja una de un nivel înalt, cu multe nume mari prezente la start! Nu ai cont pe Superbet? Creează unul acum, ia bonusul de bun-venit și bucură-te de SuperTenisul jucat în România!

Cu zece jucătoare din prima sută mondială, Winners Open a început cu meciurile din calificări. Într-o atmosferă specifică Sportului Alb, dominată de respect, tânăra Vanessa Popa Teiușanu a oferit prima mare surpriză în momentul în care a învins-o cu 2-0 la seturi pe italianca Jessica Pieri și a făcut un prim pas important al carierei sale în lumea tenisului profesionist feminin! Luni, Winners Open va rămâne pe aceleași coordonate și doar jucătoarele inspirate vor face pasul spre tabloul principal de concurs!

Șapte jucătoare din România pe tabloul principal

Pe un țintar dominat de franțuzoaica Alize Cornet și germanca Andrea Petkovic, România și-a trimis la startul competiției nu mai puțin de șapte reprezentante. Irina Bara, Evelyne Tiron, Gabriela Ruse, Irina Begu, Ana Bogdan, Briana Szabo și Jaqueline Cristian vor avea parte de susținerea publicului clujean și vor încerca să dea lovitura la cel mai mare turneu de tenis organizat de România! În primul tur, toate româncele vor avea adversare străine, iar scopul e același: un tenis de nivel înalt, care să le permită să candideze cu șanse la obținerea titlului de campioană pe terenul propriu!

Gabriela Ruse vine la Cluj în cel mai bun moment al carierei!

Pe lângă experiența Irinei Begu, constanța Anei Bogdan sau entuziasmul lui Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse punctează la capitolul formă de moment și atacă turneul de la Cluj după cea mai bună perioadă a carierei sale. Românca în vârstă de 23 de ani a reușit 13 victorii în ultimele 14 meciuri, a câștigat turneul de la Hamburg și a jucat finala la Palermo (învinsă de americanca Danielle Collins) și va fi una dintre favoritele pe zgura de la Cluj. Gabriela a făcut un salt impresionant în clasamentul WTA datorită meciurilor câștigate pe bandă rulantă, se află pe locul 107 în acest moment, iar un parcurs bun la Winners Open o va ajuta să intre în premieră printre cele mai bune o sută de jucătoare ale lumii. Va debuta cu un meci contra ucrainencei Lesia Tsurenko, iar o victorie i-ar putea deschide drumul pentru un nou parcurs lung.

Faci diferența cu SuperAvantaj!

Tenisul pe zgură implică un efort fizic suplimentar față de cel pe iarbă sau pe ciment, iar victoria cu 6-0 într-un set e și mai greu de obținut. Dar și mai dulce! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile, SuperLive și streaming și ai un tablou complet pentru competiția de la Cluj.

                        

Vino pe plajele Superbet pentru superdistracție toată vara la mare!

Cel mai mare Jackpot din istoria sloturile în România, 4,8 Milioane de lei a fost lovit la Superbet

4 ani, 3 divizii, un parteneriat: Rapid și Superbet, din nou împreună în prima ligă!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  07 August 2021, 14:59

Unde este marea noastra campioana Halep,de pe locul 13 WTA si locul 40 anul curent (race) ??? Nici in FED Cup,nici in turneele interne,nici la olimpiada....se vede ca ea face sport numai pentru sine , nu si pentru tara. Gest nesportiv,ca sa nu calific mai dur ! !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează