Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 ianuarie 2014 12:11

Pe 8 februarie, începînd cu ora 10:00, se dă startul la 24 h de distracţie continuă! Skaters, rollers, bikers, ballers, bboys, music makers, sugar babes, swaggers, writers, artists, stylers, performers sînt invitaţi la Turbohalle pentru a se delecta cu cel mai energizant mix de cultură urbană: muzică, sporturi extreme, breakdance, streetball, graffiti, lifestyle şi street wear mixat 24 de ore fără oprire.

Aşa cum v-aţi obişnuit, a 9-a ediţie vine cu un format fresh, plin de acţiune. După ce au construit rampe, pereţi de graffiti, au decorat bowl-ul din parcul Tineretului, au construit un skatepark indoor la Turbohalle, au mers în delegaţie la Cluj la festivalul Electric Castle unde au construit un spot urban de 300 metri pătraţi cu skatepark şi pereţi de graffiti şi un skatepark în centrul unui monument istoric, Arenele Romane, STREET HEROES se mută la Turbohalle.

STREET HEROES Cool as Ice Part 2 se desfăşoară într-un setup nou, cu o sală dedicată sportului extrem, o alta pentru entertainment şi cea de-a treia pentru artă. Pe 8 februarie, la Turbohalle, se aleg cele mai cool tinere talente care se califică automat în semifinala din vară. Calificările încep devreme şi ziua continuă cu sporturi extreme, bboy, streetball şi gaming. Imaginează-ţi cum ar fi să intri într-un playground cu 5 dintre cele mai tari sporturi urbane, 3 setup-uri diferite şi o zonă de jocuri în care să te întîlneşti cu cei mai buni prieteni şi să rămîneţi uimiţi de trick-urile pe care le fac supraomuleţii concurenţi.  Premiile puse la bătaie pentru competiţiile urbane sînt în valoare de 3.000 de euro.

Seara, începînd cu ora 22:00, petrecem în stil Street Heroes. După o zi victorioasă, plină de trick-uri spectaculoase, toţi supereroii urbani se adună şi încep o noapte delicioasă plină de acţiune şi distracţie. Reţeta muzicală secretă superhot.

Mash Out Pose (M.O.P.) vin pentru prima dată în România, ocazie cu care promit să zguduie pereţii fostei fabrici care găzduieşte evenimentul, împreună cu Massappeals şi Jikay (All Trap Music). Artiştii locali care vor urca pe scenă Street Heroes Cool as Ice 2 sînt raku, Haarp Cord, CTC şi sînt gata să apese play la 24h de distracţie fără limite.

Aşadar, fii sigur că începi în forţă noul an şi participă la cel mai mare spectacol de cultură urbană din România! 8 februarie, Turbohalle.

Acces:
15 RON pentru cei care ajung pînă la ora 16:00
30 RON pentru cei care ajung pînă la ora 22:00
45 RON pentru cei care ajung după ora 22:00

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion