GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Super fotbal german în etapa a 27-a din Bundesliga!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 13:14

Runda trecută din Bundesliga, prima după pauza cauzată de coronavirus, a oferit super spectacol, surprize, dar și o ploaie de goluri. Și etapa a 27-a se află sub aceeași prognoză, mai ales că lupta pentru titlu e la fel de pasionantă ca duelurile care se dau în zona retrogradării. Toate meciurile din Bundesliga sunt transmise Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet.

 Descoperă aici toată oferta pentru meciurile din Bundesliga

HERTHA BERLIN – UNION BERLIN

O nouă etapă, un nou derby în Germania. Hertha – Union este meciul care deschide runda și împarte Capitala în două. Odinioară cluburi înfrățite, dar separate de infamul Zid al Berlinului, cele două concitadine au devenit rivale în toată regula. Ascensiunea lui Union, aflată pentru prima oară în istorie în Bundesliga, nu le-a picat bine suporterilor Herthei. În tur, echipa din estul capitalei Germaniei a câștigat cu 1-0, cu un gol marcat în ultimul minut, iar partida a fost presărată de incidente în tribune. Acum, se va juca fără spectatori, dar Union speră să recidiveze și pe gazonul de pe Olympiastadion. 

Hertha a impresionat etapa trecută, când a câștigat cu 3-0 la Hoffenheim, dar este una dintre cele mai slabe echipe din Bundesliga pe teren propriu, cu doar 3 victorii în 13 partide disputate acasă. Union este pe 12 înaintea rundei, la doar un punct de marea rivală. O victorie care să le aducă revanșa gazdelor este cotată cu 2.37 la Superbet. 

BORUSSIA MONCHENGLADBACH – BAYER LEVERKUSEN

Borussia Monchengladbach visează frumos în acest sezon. După ce a fost chiar și lider în Bundesliga, echipa lui Marco Rose este hotărâtă să le puna probleme granzilor. Etapa trecută, Gladbach a profitat de remiza celor de la Leipzig și a urcat pe podium, la două puncte în spatele Borussiei Dortmund și la șase de liderul Bayern Munchen. 

Duelul cu Leverkusen, care va fi sâmbătă de la ora 16:30, este o adevărată luptă pentru UEFA Champions League. „Aspirinele” sunt pe locul 5 și pot trece peste Gladbach în cazul unei victorii. Borussia are o singură înfrângere acasă în ultimele 11 partide, în timp ce Leverkusen a ajuns la 6 victorii și un rezultat de egalitate în ultimele 7 partide din campionat. Pentru duelul cu Borussia M'gladbach, Peter Bosz nu poate conta pe Volland, golgheterul echipei, cu 9 reușite, și Bender, amândoi fiind aflați pe lista jucătorilor accidentați.

În tur, pe terenul lui Bayer. M’gladbach s-a impus cu 2-1. Un nou succes al Borussiei are cota 2.45. 

FREIBURG – WERDER BREMEN

Freiburg și Werder Bremen se întâlnesc în etapa a 27-a din Bundesliga, sâmbătă, de la ora 16:30, într-un duel în care fazele fixe s-ar putea dovedi decisive. Aflată în zona locurilor de Europa League, Freiburg a înscris 11 din ultimele 15 goluri reușite în campionat în urma unor faze fixe. De cealaltă parte, penultima clasată a primit 18 goluri după astfel de momente ale jocului, cele mai multe din Bundesliga. 

Freiburg vine după un rezultat excelent. În weekend-ul trecut, a obținut o remiză pe terenul fostului lider, Leipzig, scor 1-1, și a urcat pe locul 7, la doar două puncte de poziția a șasea, care e ocupată de Wolfsburg și care asigură accesul în Europa League. Gazdele de sâmbătă au doar o victorie în ultimele 5 etape și nici terenul propriu nu a fost un avantaj important în perioada recentă. Freiburg a pierdut 3 din precedentele 5 partide disputate acasă în campionat. În ultimele două dueluri directe, s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri. Un nou meci în care să se înscrie cel puțin trei goluri este cotat la Superbet cu 1,72.

PADERBORN – HOFFENHEIM

Paderborn a revenit, după cele două luni de suspendare a campionatului, cu o remiză în deplasare, 0-0 la Fortuna Dusseldorf. „Lanterna roșie” a pus, astfel, capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive în Bundesliga, înregistrate înainte de oprirea competiției. Sâmbătă, de la ora 16:30, Paderborn primește vizita lui Hoffenheim, echipă care a pierdut acasă, scor 0-3, cu Hertha, în etapa precedentă. 

Se întâlnesc două echipe fără victorie în ultimele șapte etape, dar aflate în situații diferite. Hoffenheim e pe locul 9 înaintea rundei cu numărul 27, cu 35 de puncte, 18 mai mult decât ultima clasată. În tur, Hoffenheim s-a impus clar, pe teren propriu, cu 3-0, cea mai clară victorie a sa în acest sezon. De altfel, în cele cinci dueluri directe anterioare, Paderborn nu are nicio victorie, maximul obținut a fost o remiză, 0-0, chiar în precedentul meci direct disputat pe terenul său. 

Paderborn are doar două absențe la acest meci, Sven Michel și Luca Kilian, în timp ce Hoffenheim nu poate conta pe opt jucători: Nordtveit, Samassekou, Belfodil, Hubner, Stafylidis, Kramaric, Dabour și Adamyan. O victorie a oaspeților este cotată cu 2.15. 

WOLFSBURG – BORUSSIA DORTMUND

Două dintre cele mai în formă echipe din Bundesliga, VfL Wolfsburg și Borussia Dortmund, se întâlnesc în etapa a 27-a, sâmbătă, de la ora 16:30. 

Wolfsburg vine după o victorie care a dus-o pe loc de Europa și speră să confirme forma bună în weekend, împotriva unui adversar pe care nu l-a mai învins de mult timp și în fața căruia nu a înscris în precedentele 6 dueluri directe. 

Dortmund a contribuit la urcarea lui Wolfsburg pe locul 6, prin victoria clară din derby-ul cu Schalke, scor 4-0. A fost al cincilea succes consecutiv pentru galben-negri, care astfel și-au consolidat poziția a doua, în condițiile în care Leipzig nu a reușit să câștige în fața lui Freiburg. Erling Haaland a marcat din nou pentru BVB și a ajuns la 10 goluri de când a fost transferat de la Salzburg. Un nou meci câștigat de Borussia Dortmund, cu Haaland marcator, are cota 2.50 la Superbet.

Formația lui Lucien Favre e singura din Bundesliga care are 3 jucători cu cel puțin 10 goluri în actuala ediție de campionat. Jadon Sancho (14) și Marco Reus (11) sunt ceilalți, însă doar englezul va fi teren în weekend, pentru că Reus e accidentat.  

BAYERN MUNCHEN – EINTRACHT FRANKFURT

Bayern Munchen primește vizita lui Eintracht Frankfurt, pe Allianz Arena, sâmbătă, de la ora 19:30, în etapa a 27-a din Bundesliga. Pauza nu i-a afectat deloc pe bavarezi, care au câștigat săptămâna trecută, în timp ce „vulturii” în continuare nu se regăsesc și au bifat un nou eșec.

După victoria din runda trecută, cu Union Berlin, scor 2-0, Bayern Munchen și-a păstrat diferența de 4 puncte față de ocupanta locului secund, Borussia Dortmund. În acest moment, formația antrenată de Flick este de neoprit, iar titlul pare că se îndreaptă către bavarezi, deși mai sunt destule meciuri de jucat.Cu o formă de moment de invidiat și un moral ce nu poate fi zdruncinat, Bayern a ajuns la 11 victorii și un rezultat de egalitate în precedentele 12 partide din Bundesliga. Ultima înfrângere a echipei a fost în decembrie 2019, atunci când bavarezii cedau în fața Borussiei M'gladbach, scor 1-2.

După parcursul slab din ultima perioadă, Eintracht a ajuns în a doua parte a clasamentului, pe locul 13, cu 28 de puncte acumulate, fiind la doar 5 puncte distanță de locul de baraj. În cazul unei înfrângeri, Frankfurt s-ar afunda și mai mult în subsolul clasamentului, iar problemele în ceea ce privește retrogradarea pot crește semnificativ, dacă echipa nu se redresează în timp util. Cota pentru ca Bayern să conducă în orice moment al meciului cu 2-0 este 1.60. 

Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

 

SCHALKE – AUGSBURG 

Schalke – Augusburg este primul meci al zilei de duminică în Bundesliga. Echipa din Gelsenkirchen trece printr-o forma extrem de slabă. A ajuns la 8 meciuri fără victorie în Bundesliga, iar moralul este la pământ. În etapa trecută, „minerii” au pierdut cu 0-4 derby-ul cu Borussia Dortmund și a coborât pe locul 8. 

Nici oaspeții nu stau mai bine. Augsburg are 4 înfrângeri consecutive și are motive serioase să tremure din cauza retrogradării. Zona periculoasă este la doar 4 puncte, iar un nou eșec ar adânci și mai mult criza. Trupa lui Heiko Herrlich este a doua cea mai slabă echipa în deplasare din Bundesliga, cu doar 2 victorii în 13 partide. 

Alături de Wolsburg, Schalke este echipa cu cele mai multe egaluri pe teren propriu, 6, în actuala ediție a campionatului. Jucătorii lui David Wagner au câștigat ultima oară acasă pe 17 ianuarie 2020. De atunci, pe AufSchalke Arena, au câștigat Bayern Munchen și Schalke, iar Paderborn și Hoffenheim au obținut remize cu același scor, 1-1. În tur, alb-albaștrii s-au impus cu 3-2 pe terenul lui Augsburg,. O victorie care să încheie criza lui Schalke este cotată cu 2.07

MAINZ – RB LEIPZIG 

Duminică, de la ora 16:30, RB Leipzig vrea să facă uitată remiza din etapa trecută, de pe teren propriu. Egalul cu Freiburg a coborât echipa lui Nagelsmann și a mărit la 3 seria de meciuri terminate la egalitate. 

Adversara din această etapă, Mainz, este amenințată de retrogradare. Echipa lui Achim Beierlorzer este prima deasupra zonei periculoase și mai are doar două puncte deasupra locului de baraj. În ultimele două etape, Mainz a obținut remize, 1-1, cu Dusseldorf și 2-2, pe terenul lui Koln. 

Leipzig este a doua echipă din Bundesliga în clasamentul rezultatelor pe terenuri străine. RB a câștigat 7 partide, a remizat în 4 rânduri și a pierdut doar două partide. În tur, echipa lui Nagelsmann și-a trecut în cont o victorie zdrobitoare. 8-0 s-a încheiat meciul de la Leipzig. O victorie a oaspeților la cel puțin două goluri diferență are cota 2.20 la Superbet. 

FC KOLN – DUSSELDORF

Etapa a 27-a din Bundesliga se încheie duminică, de la ora 19:00, cu duelul dintre FC Koln și Dusseldorf. „Țapii” sunt pe locul 10 și se numără printre echipele care au obținut cele mai puține remize în acest sezon, doar 3. 

De cealaltă parte, Dusseldorf ocupă locul de baraj, dar este neînvinsă de 4 etape, în care a obținut o victorie și 3 egaluri. Deplasările nu sunt punctul forte al oaspeților din această etapă. Din 13 partide, echipa lui Uwe Rossler a obținut doar două victorii și 4 egaluri, fiind învinsă de 7 ori. În prima etapă după reluarea Bundesligii, Dusseldorf a remizat, 0-0, cu Paderborn. 

Tot un egal, dar 2-2, a obținut și FC Koln în runda trecută. Pe teren propriu, „Țapii” au 6 victorii, 2 egaluri și 5 înfrângeri. În tur, la Dusseldorf, gazdele s-au impus cu 2-0. 

SUPER COTE SPECIALE PENTRU BUNDESLIGA

Bundesliga beneficiază de cote speciale la Superbet. Poți alege să mizezi pe marcatori, pe intervalul primului gol din meci, numărul de cornere, de cartonașe galbene sau roșii, faulturi sau ofsaiduri, succesiuni de evenimente, scor corect la final sau în orice moment al partidei sau dacă se va acorda sau nu penalty. 

Instalează aplicația Superbet, urmărește meciurile preferate în direct și pariază oricând și de oriunde.

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să te bucuri de magia Bundesligii, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

De Alex Popescu, pentru Superbet

Citește și:

Granzii din Bundesliga 2 vor să iasă din corzi. În weekend urmează etapa a 27-a!

Ferencvaros, favorită să-și păstreze titlul. Tot ce trebuie să știi pentru un pariu câștigător pe Ungaria

SuperDerby în Cupa Belarusului! BATE și Dinamo Brest se întâlnesc în finală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează