GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperCâștig la X Jackpot Nivelul 2: 189.192 de lei acordați în Târgoviște!

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 10:32 / Actualizat vineri, 20 august 2021 10:32

Vara anului 2021 va fi cu siguranță mai frumoasă pentru un SuperJucător din Târgoviște! R.G. a jucat la 20 Dazzling Hot, norocul l-a lovit când se aștepta mai puțin, iar acum a intrat în posesia a 189.192 de lei, echivalentul lui X Jackpot Nivelul 2!

O doză de hazard, un jucător inspirat și o miză de cel puțin cinci lei la unul dintre cele 4.000 de sloturi interconectate în agențiile Superbet. E rețeta clasică și sigură pentru un câștig fabulos. SuperNorocosul se numește R.G. și are acum o altă perspectivă financiară cu cei 189.192 de lei acordați de unul dintre aparatele din Târgoviște!

A fost "doar" X Jackpot Nivelul 2, adică nici jumătatea drumului spre cei 500.000 de lei acordați la X Jackpot Nivelul 5, premiu pe care-l poți câștiga în orice moment în agențiile Superbet din toată țara. Vezi aici care e cea mai apropiată agenție Superbet!

SuperPremiul X Jackpot Nivel 5 poate fi câștigat la oricare aparat din agențiile Superbet de pe teritoriul României. Tot ce trebuie să faci e să alegi unul dintre cele 4.000 de sloturi interconectate, care contribuie la suma Jackpotului, să joci o mână de cel puțin cinci lei și să speri că tu vei fi norocosul câștigător al celor 500.000 de lei. Nu uita, acordă-i o șansă lui 20 Dazzling Hot, unul dintre cele mai apreciate sloturi! Poți juca 20 Dazzling Hot și online, pe site și din aplicația de jocuri pe care o poți instala gratuit de aici!

Conference League e șansa tuturor! Dau echipele mici calculele peste cap în play-off?

Vino pe plajele Superbet pentru superdistracție toată vara la mare!

Cel mai mare Jackpot din istoria sloturile în România, 4,8 Milioane de lei a fost lovit la Superbet

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează