GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Supercupa Germaniei: Lewandowski poate ajunge la 500 goluri în carieră!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 15:02 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 15:02

Bayern și Dortmund se întâlnesc din nou într-o nouă confruntare jucată cu trofeul pe masă! Diseară, de la 21:30, aflăm SuperCampioana Germaniei! Trăiește meciul pe Superbet cu pariuri speciale, Cash Out și SuperCote!

Der SuperKlassiker

A devenit o normalitate în Germania ca sezonul să înceapă cu marele derby: Bayern – Dortmund, „kick-off-ul” sezonului din Supercupă. Situația s-a schimbat în acest an doar pentru că Supercupa a fost amânată, având loc după primele două etape din Bundesliga. Echipele care se întâlnesc în ea sunt aceleași. Supercupa Germaniei a fost reînviată în 2010, iar de atunci a avut în fiecare an cel puțin una dintre Bayern și Dortmund. 6 dintre ediții chiar între ele, dominația celor două transformând finala într-un pretext de derby.

Colosul bavarez a fost răpus în weekend

Etapa cu numărul 2 din Bundesliga a produs și „bomba” începutului de sezon: Bayern a fost umilită la Hoffenheim, pierzând cu 4-1. Primul eșec suferit de bavarezi în 2020 într-un meci oficial! Hansi Flick a trimis în acest meci un prim 11 fără Lewandowski, care a intrat pe teren la 2-1 dar nu a mai putut întoarce soarta meciului. Și pentru Dortmund a fost un weekend nefericit: în deplasarea de la Augsburg, galben-negrii au fost învinși cu 2-0. Chiar dacă derby-urile nu țin cont de formă, Bayern pornește cu prima șansă conform cotelor Superbet: 1.55 la victorie, față de 5.45 pentru Dortmund!

Lewandowski, la doar 2 goluri de cota 500

Favorit la Balonul de Aur 2020, Lewandowski continuă să rupă recorduri. Ținta următoare? Borna 500, pe care au atins-o doar 29 de jucători în întreaga istorie a fotbalului! Vârful lui Bayern a încheiat cel mai bun sezon al carierei cu 55 de reușite pentru echipa de club, dar l-a început ceva mai slab pe actualul: numele lui a apărut o singură dată pe tabelă, în primele 3 partide. Lewandowski este și azi, ca în fiecare meci, principalul favorit la gol.

Unde a marcat Lewandowski cele 498 goluri

248 Bayern (în 290 meciuri)

103 Dortmund (187 meciuri)

61 Naționala Poloniei (112 meciuri)

41 Lech Poznan (82 meciuri)

38 Znicz Pruszkow (65 meciuri)

4 Legia II Varșovia (13 meciuri)

4 Delta Varșovia (19 meciuri)

Golul 500 poate veni, astfel, împotriva echipei care l-a adus în fotbalul mare și pentru care Lewandowski a scris istorie, contribuind la 2 titluri ale Germaniei și la atingerea finalei Champions League din 2013 – pierdută chiar cu Bayern.

Noua minune blondă

Poziția care l-a consacrat pe Lewandowski e ocupată acum la Dortmund de către Erling Haaland. Norvegianul a fost singurul om care s-a putut apropia de Lewa în sezonul trecut al Ligii Campionilor, marcând de 10 ori, iar în Bundesliga are deja 15 goluri date în 17 apariții. Dacă la Lewandowski întrebarea e în ce joc va marca golul 500, la Haaland poate fi „la ce vârstă”. Născut în 2000, are deja peste 100 de reușite în carieră!

Lewandowski sau Haaland? Muller sau Reus? Spune-ne pe cine mizezi în aplicația Superbet! Descarcă AICI aplicația și intră pe SuperSocial cu contul tău Superbet, unde poți analiza și comenta Supercupa Germaniei alături de alți pariori români!

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close