GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperDerby în prima ligă! Totul despre Craiova – FCSB, capul de afiș din weekend

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 19:45 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 19:46

În precedentele campionate, jocurile dintre Universitatea Craiova și FCSB din partea a doua a sezonului aveau miză mai mare pentru bucureșteni, aflați în cursa pentru titlu. Anul acesta, raportul s-a schimbat. Jocul din 12 iulie, de la ora 21:00, începe cu Craiova din postură de lideră după șase etape din ”play-off”, cu 38 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj, trupă pe care oltenii au detronat-o în runda anterioară. O victorie în duelul de duminică ar crește speranțele ”juveților” pentru aducerea titlului în Bănie după o pauză de 29 de ani. Deschide cont și pariază la Superbet pe cele mai mari meciuri!

„GRANDE” SUPERTRĂIEȘTE MECIUL!

Gică Craioveanu, ambasador Superbet, este legat sufletește de olteni, club pentru care a evoluat timp de 5 ani, și visează la un nou titlu, deși este conștient că mai sunt multe jocuri de disputate. „Grande” a prefațat partida de duminică, spunând că: „Avem un meci foarte greu cu FCSB, un meci contra unei echipe care întotdeauna, dar întotdeauna, ne-a creat probleme. Nu știu ce ni se întâmplă nouă cu FCSB și nu sunt liniștit. Cred că meciul ăsta va fi decisiv pentru noi”. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

VICTORII PE LINIE PENTRU CRAIOVA!

Aducerea lui Cristiano Bergodi a fost inspirată: craiovenii sunt la patru victorii la rând în campionat, toate obținute la limită. După două victorii cu 2-1 acasă cu Astra și Botoșani, au urmat un spectaculos 3-2 la CFR Cluj și un 2-1 mai chinuit cu Gaz Metan. Cu aceste triumfuri, Universitatea a ajuns la cinci victorii din șase posibile în sezonul de Top 6, unicul insucces fiind cel suferit cu FCSB, 1-4 pe 8 martie 2020.

Este clar, alb-albaștrii sunt cea mai spectaculoasă echipă din Top 6, cu cel mai bun atac – 12 goluri marcate. De-altfel, zece din cele 11 meciuri oficiale din 2020 ale Craiovei au avut ”Over 2,5 goluri”. Eficacitatea gazdelor de duminică este relevată și de faptul că Universitatea a marcat în fiecare repriză din ultimele trei etape. Ilie Dumitrescu este plăcut impresionat de jocul oltenilor și evoluția acestora din ultima perioadă. Ambasadorul Superbet a analizat echipa Craiovei înaintea derby-ului cu FCSB: „Craiova este o echipă echilibrată în toate compartimentele. Valoric stau foarte bine. Echipa a crescut de la joc la joc și văd încrederea în fiecare jucător. De la mijloc în sus sunt o echipă extrem de solidă, imprevizibilă, cu jucători sclipitori. Testul important a fost împotriva echipei lui Dan Petrescu, pentru că CFR știe să joace meciurile importante, cu încărcătură”.

Partea negativă este că Bergodi nu a izbutit să aducă mai multă liniște în apărare. Craiova și FCSB au cele mai slabe defensive din ”play-off”, cu nu mai puțin de zece goluri primite. Alb-albaștrii au primit gol în fiecare din ultimele 16 jocuri în toate competiționale. Vezi aici toată oferta pentru campionat!

OASPEȚII LUPTĂ PENTRU EUROPA

Dincolo, FCSB este pe 4, cu 28 de puncte și trebuie să ia fața Botoșaniului pentru a fi sigură că va prinde viitorul sezon de cupe europene. Roș-albaștrii mai au și opțiunea Cupei, unde vor juca finala cu Sepsi, dar este evident că vicecampioana la zi va transpira din greu pentru un loc în competițiile continentale. 

FCSB NU ȚINE DE AVANTAJ

Oaspeții de duminică seară au un singur triumf obținut în partea a doua a sezonului, un 4-1 contra... Craiovei. Roș-albaștrii antrenați deocamdată tot de Bogdan Vintilă au reușit să atenueze amarul provocat de rezultatele slabe din ultima jumătate de an, calificându-se în finala Cupei României. ”Dubla” câștigată cu Dinamo (3-0, respectiv 1-0) a adus singurele jocuri din ultimele 11 oficiale în care FCSB nu a primit gol!

În runda precedentă, roș-albaștrii au scos doar un 1-1 acasă cu FC Botoșani, acesta fiind cel de-al treilea meci la rând în campionat în care FCSB nu reușește să păstreze avantajul după ce a deschis scorul. O altă problemă cu care se confruntă FCSB este legată de numărul mare de accidentați, după cum a observat și ambasadorul Superbet Ilie Dumitrescu: „Sunt probleme mari de lot la FCSB. La FCSB nu există acel echilibru între tot ceea ce înseamnă atac și apărare, plus linia de mijloc”. Una peste alta însă, FCSB oferă meciuri agreabile: 3,5 este media de reușite bifate în total în meciurile ei din ”play-off”.

KOLJIC, CIÂLDĂU ȘI COMAN – PRINCIPALELE PERICOLE OFENSIVE 

Ambele formații au atacanți excelenți, aspect demonstrat de cifrele din ultimele runde. Bosniacul Koljic a marcat de patru ori de la reluarea campionatului și se anunță ca fiind omul de bază pentru gazde, în jocul de duminică. Nici Cicâldău nu este de ignorat, mijlocașul, cu trei reușite în ”play-off”, ajungând la un total de 12 goluri stagionale.

La bucureșteni, vestea bună e că Florinel Coman a marcat în etapa trecută, după trei jocuri consecutive în care a absentat. Coman are 12 goluri înscrise în 27 de jocuri de campionat din 2019/20.

Revenind la Universitatea, este de precizat că Andrei Ivan va lipsi duminică, din cauza unei accidentări suferite la un antrenament. 

FCSB A CÂȘTIGAT ULTIMELE ȘASE „DIRECTE” 

În istoricul partidelor directe, FCSB conduce cu 17-1 la victorii, din 20 de confruntări oficiale de la întoarcerea Craiovei în prima divizie! În acest sezon, FCSB a câștigat toate cele 3 meciuri directe: a fost 4-1 pentru bucureșteni în Play Off, aceștia câștigând și în sezonul regulat, 1-0 în Bănie, respectiv 2-0 pe ”Arena Națională”.

Unicul triumf al Craiovei datează din 21 octombrie 2018, 2-1, pe teren propriu, golul egalizator fiind adus de Koljic. Un meci istoric, disputat în chiar ziua în care a murit „Minunea blondă” -Ilie Balaci.

Altfel, să mai amintim că FCSB a marcat de 12 ori în ultimele cinci confruntări contra oltenilor!

BONUSUL DE BUN VENIT ȘI PARIUL ȘANSĂ? CE ALEGI PRIMA OARĂ?

Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază din nou de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Levente Balint

Cele mai frumoase Petrolul - Rapid! Titlul giuleștenilor din 1967 și victoria prahovenilor din Cupă, în 1995, sunt borne istorice

Vezi cele mai bune Pariuri Speciale pentru The North London Derby: Tottenham-Arsenal! Tu cum îți faci biletul?

SuperMeci în Serie A! Atalanta nu a mai învins-o pe Juventus, în campionat, din 2001

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează