GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperFinala Americii. O experiență de încercat și din postura de parior!

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 12:06 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 12:08

Marele meci dintre Cincinnati și Rams are la Superbet cele mai mari cote, plus pariuri speciale pe jucători (pase, receiving, rushing) și începând cu ora 01:30 în noaptea de duminică spre luni și de ofertă SuperLive (cele mai mari cote pentru cele mai populare pariuri plasate în timpul jocului).

Deschide cont și bucură-te de superpasiunea pentru sport

Nașterea unei legende

Când Detroit Lions l-a ales cu primul pick din draftul din 2009 pe quarterback-ul Matthew Stafford, franciza din Detroit era una dintre cele mai slabe din fotbalul american. Nu mai ajunsese până în play-off de 11 sezoane, iar în 2008 devenise prima din istoria competiției care termină sezonul fără nicio victorie, cu un record de 0-16. Stafford, considerat unul dintre cei mai buni QB din ultimii ani care intră în draft, era gura de aer proaspăt care vine și transformă franciza, fiind gata să revigoreze o formație aflată în derivă. 

Doar că într-o echipă disfuncțională, nici măcar un superstar nu poate să tragă de unul singur pentru a schimba fața. În 12 sezoane petrecute la Lei, Stafford a câștigat 74 de partide și a pierdut 90, în ciuda unor performanțe excelente pe alocuri, fiind jucătorul care a atins cel mai repede 45.000 de yarzi pasați în eșalonul suprem din fotbalul american, dar și cele mai multe meciuri consecutive cu cel puțin un touchdown reușit, 16, în 2011. 

Totuși, Stafford a pierdut toate cele trei meciuri jucate în play-off cu Lions, în 2011, 2014 și 2016, iar echipa a făcut din nou pași înapoi în ultimele sezoane.

Descoperă cotele super pentru Stafford și ceilalți mari jucători care se vor înfrunta duminică. La Superbet găsești ofertă pentru yarzi pasați, pase complete, pase de touchdown, total yarzi primiți, total recepții, total încercări, total yarzi alergați).

Găsești aici Superoferta de la Superbet

SuperCifrele care duc spre SuperTrofeu?

În martie 2021 a venit transferal lui Stafford în California, la Rams, formația patronată de Stan Kroenke, ownerul lui Arsenal, plătind un preț uriaș pentru Stafford. Quarterback-ul lui Rams, Jared Goff, a mers la Detroit, care a mai primit și un pick în runda a doua a draftului din 2021 și câte un pick în prima rundă a draft-urilor din 2022 și 2023 în schimbul lui Stafford. Cu 12 victorii, 41 de touchdowns și 4886 de yarzi pasați în sezonul regular, quarterback-ul a făcut senzație în actuala stagiune, fiind exact piesa de puzzle lipsă în angrenajul lui Rams, echipă aflată all-in în cursa pentru calificarea în acest meci uriaș, cel mai mare show din lumea sportului. Mai mult, cu victoriile cu 34:11 în fața Arizonei, 30:27 în fața lui Tampa Bay și 20:17 în fața lui San Francisco, Stafford nu numai că și-a echilibrat bilanțul în play-off, dar a și adus-o pe Rams în superfinala organizată chiar pe propriul stadion, SoFi Stadium, pentru prima oară din 2016.

Face Stafford meciul carierei duminică noapte?

Fiind gazdă, dar și cu o experiență net superioară, Rams este favorită în acest supermeci, cu o cotă de peste 1.50, dar va avea nevoie de un Stafford în formă excelentă pentru a reuși o victorie așteptată din 1999, când a cucerit trofeul prima și singură dată în istoria echipei. Quarterback-ul este crucial în fotbalul American, iar Stafford are o experiență mult mai vastă decât adversarul său direct, Joe Burrow. În două din cele trei meciuri jucate în play-off în actuala stagiune, Stafford a aruncat peste 283.5 yarzi, 366 în victoria cu Tampa Bay și 337 de yarzi în victoria cu San Francisco. Cota pentru a depăși linia de 283.5 yarzi în superfinala de duminică noapte, unde Rams are nevoie de un Stafford excelent, este de 1.85. Iar cum antrenorul echipei californiene, Sean McVay, este un geniu al atacului, cu siguranță schemele vor fi desenate clar pentru Stafford, care are receiveri buni în arsenal, precum Odell Beckham Jr. Totodată, trei touchdownuri sau mai multe aruncate de Stafford, un record în acest play-off pentru quarterback-ul lui Rams, e recompensat cu o cotă de 2.35, față de 1.53 în cazul în care Stafford aruncă maximum două touchdown-uri, adică exact câte a reușit în victoriile cu Buccaneers și 49ers.

Alătură-te celor peste 500.000 de pasionați de pariuri în SuperSocial și inspiră-te pentru Superbilete pe Cincinnati-Rams, direct în chatul evenimentului. 

Instalează gratuit aplicația Superbet și setează-ti profilul SuperSocial.

#împreunăsuntemsuper #superpasiune #superpariuri

Capatos premiază și azi participanții la show, live-ul de la 21 pe canalul de Youtube Superbet!

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Cele mai multe și mai atractive sloturi exclusive sunt la Superbet. Încearcă-le acum!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează