GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Capatos premiază și azi participanții la show, live-ul de la 21 pe canalul de Youtube Superbet!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 14:53 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 14:53

Joia seară ne distrăm ca de fiecare dată cu Dan Capatos și al lui show dedicat celor mai interesante jocuri de casino de pe platforma Superbet. “Superjocuri cu Capatos” se vede live de la ora 21 exclusiv pe canalul de YouTube Superbet și, pe lângă jocul efectiv pe care Dan îl încearcă în direct, însemnă și un dialog savuros și plin de umor între moderator și participanții la live. Cele mai interesante întrebări și comentarii vor avea parte de surprize din partea Superbet și de toată atenția lui Dan. 

Intră acum pe canalul nostru și setează un reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Pentru că tocmai a început anul chinezesc al Tigrului, jocul de astăzi este 8 Tigers Gold Megaways de la Skywind, un joc cu simboluri chinezești ale norocului în care tigrul este Wild și cel mai important dintre simboluri. Câștigurile se pot obține pe 262 144 de direcții de plată iar jocul are mai multe opțiuni și speciale superatractive pe care le vei descoperi în timpul emisiunii și care te vor convinge că merită într-adevăr încercat.

Specialele cu rotiri gratuite pot fi și cumpărate, fără a mai aștepta să apară în jocul normal și amândouă, 8 Tigers și 8 Tigers Gold Mystery, se pot juca cu mai multe combinații diferite de multiplicatori și număr de rotiri gratuite acordate, Maximul de rotiri este 25 și maximul de multiplicator al premiilor cu care pot începe specialele este de 25X. Simbolul Wild acordă automat o multiplicare a premiilor din care face parte, între 2x și 25x, iar în timpul specialelor crește valoarea multiplicatorilor cu valoarea de la început de câte ori face parte dintr-un câștig. De exemplu dacă ai început speciala cu un multiplicator x10, un Tigru la o rotire îți va duce multiplicatorul la x20 și tot așa, fără o limită de nivel.

Specialele pot continua cu rotiri gratuite în plus prin funcția Play It Your Way care îți dă posibilitatea de a risca premiile adunate pentru a obține spinuri suplimentare. Iar multiplicatorul continuă să crească și să acorde superplăți la fiecare rotire.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei de joc pentru slotul zilei 8 Tigers Gold Megaways. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

#8TigersGoldMegaways #SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil 

SuperMeciurile săptămânii: Sferturile Cupei Italiei, etapă intermediară în Premier League şi derby în România

Top 5 sloturi EGT la care să câștigi acum SuperJackpotul de Inimă Neagră în valoare de peste 7,5 milioane de lei!

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează