GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperMeciurile săptămânii: Sferturile Cupei Italiei, etapă intermediară în Premier League şi derby în România

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 15:38 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 15:38

Italia îşi decide semifinalistele din cupă, în Premier League este etapă intermediară, iar Dinamo şi U Craiova promit un meci SuperIntens. Sunt doar câteva din partidele de la mijlocul săptămânii, care te menţin ancorat în actualitatea fotbalistică şi cu ochii pe SuperPariurile de la Superbet. 

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi ia-ţi Bonusul de Bun Venit!

Derby de la distanţă 

În urmă cu doar câteva zile, Inter şi AC Milan au pus în scenă un nou episod din Derby della Madonnina. „Diavolii” şi-au adjudecat victoria şi au repornit lupta pentru Scudetto. Generozitatea fotbalului italian ne pune în situaţia în care derby-ul oraşului Milano se poate disputa şi în Cupa Italiei. Sau va fi Derby della Capitale în semifinale? 

Inter – Roma şi Milan – Lazio sunt sferturile de finală din Cupa Italiei de pe aceeaşi parte de tablou, într-o competiţie în care nimic nu este garantat, în afară de spectacol. 

Îşi ia revanşa Inter în faţa proprilor spectatori? Pariază aici pe sfertul din Cupa Italiei!

Etapă intermediară în Premier League 

Premier League încă pătimeşte din cauza meciurilor amânate în luna decembrie, însă încet dar sigur, clasamentul din prima ligă engleză începe să se aşeze şi curând va fi disponibilă o imagine mai clară a ierarhiei. 

Fără Chelsea, plecată la Campionatul Mondial al Cluburilor, Manchester City îşi poate mări şi mai mult distanţa, iar Manchester United are şansa să se apropie de londonezi, faţă de care au şi două meciuri în minus. 

Totodată, Tottenham-ul lui Conte continuă cursa pentru un loc de Europa, în timp ce primul meci sub aceleaşi culori pentru Mane şi Salah, după finala de la Cupa Africii pe Naţiuni, va fi împotriva lui Leicester. 

Îţi plac SuperPariurile? Descoperă-le pe toate în oferta Superbet pentru Premier League!

Reghecampf îşi poate juca postul 

În ciuda egalului cu CFR Cluj din weekend şi a victoriei cu Rapid, o rivală pentru ultimele locuri de play-off, U Craiova tot tremură pentru o poziţie în top şase la finalul sezonului regular. Iar un eventual insucces cu Dinamo îi poate fi fatal lui Reghecampf. 

Antrenorul în vârstă de 46 de ani se va confrunta, din nou, cu echipa pe care a întâlnit-o de cele mai multe ori în carieră. Dinamo, la rândul ei, este într-o situaţie şi mai disperată. În „haită”, nu accederea în play-off este obiectivul, ci rămânerea în prima ligă. 

Dinamo sau Craiova, cine îşi poate salva sezonului? Vezi aici oferta Superbet pentru acest SuperMeci!

Nu uita de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Top 5 sloturi EGT la care să câștigi acum SuperJackpotul de Inimă Neagră în valoare de peste 7,5 milioane de lei!

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează