GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperFotbalul sud-american se vede pe Superbet! Etapă importantă pentru drumul spre Qatar

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 13:10 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 13:10

Aducătoare la fiecare ediție de povești care mai de care mai dramatice și mai interesante, preliminariile sud-americane pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022 propun, pe finalul lor, o luptă teribilă pentru ultimele locuri rămase libere! Cu granzii Brazilia și Argentina deja calificați fără prea mari emoții, cu Ecuadorul lider al plutonului care aleargă pentru locul al treilea, alte cinci echipe au la dispoziție trei etape pentru a prinde două poziții: una care duce direct în Qatar, alta care asigură un baraj cu reprezentanta Asiei! Marți spre miercuri intrăm în focurile acțiunii din America de Sud, cu Streaming Live pe Superbet pentru toate cele cinci meciuri, SuperCote, Pariuri Speciale și sute de opțiuni pentru etapa a 15-a.

America de Sud își joacă meciurile de trei puncte! Vezi SuperOferta Superbet și pariază inspirat!

Neymar și Messi nu au lăsat loc de surprize

Ca doi elevi pe care profesorul i-a ascultat primii și au primit nota zece pentru că și-au făcut temele din timp și nu au avut emoții în niciun moment. Așa au trecut Brazilia și Argentina prin actualele preliminarii din CONMEBOL, unele la care reprezentativele conduse de Neymar și Messi nu au întâmpinat o adversitate notabilă. Selecao a reușit chiar performanța să fie neînvinsă în primele 14 etape, cu 11 victorii și trei egaluri, iar a 22-a calificare din istorie la CM de Fotbal a venit și grație unui parcurs fabulos pe teren propriu: șase victorii în șase meciuri și golaveraj 15-1! Marea rivală de la Buenos Aires a strâns cu patru puncte mai puțin (32, față de 36), dar nici Argentina nu s-a întrebuințat prea tare pentru al 18-lea turneu final al istoriei sale. Marți spre miercuri, cei doi granzi intră în rolul lui Pierluigi Collina și se joacă de-a arbitrul în Brazilia - Paraguay și, mai ales, Argentina - Columbia!

Cinci pe două locuri!

Ca în fiecare campanie, America de Sud a mers parcă pe un scenariu prestabilit: o a treia echipă și-a făcut loc în top, iar în 2022 aceasta s-a numit Ecuador. Cu 24 de puncte, ecuadorienii au de apărat un avans de cinci puncte în ultimele trei etape pentru a fi siguri că merg direct în Qatar, fără vreo altă escală numită play-off. De la ei în jos însă lucrurile se complică!

Ai în plan cote mari din America de Sud? Consultă Cotele Speciale oferite de Superbet și alege-le pe cele mai bune!

Trei dintre echipele de top ale Americii de Sud, Uruguay, Columbia și Chile, au prins perioade contrastante în aceste preliminarii, lucru care le-a permis celor din Peru să le depășească în clasament (20 de puncte), dar și bolivienilor, cu 15 puncte în tot atâtea meciuri, să spere la o calificare cu totul și cu totul surprinzătoare. Dacă Chile merge în Bolivia, Uruguay are o misiune ceva mai ușoară cu Venezuela pe teren propriu, iar Columbia merge în Argentina. 

Bolivia e preferata pariorilor care așteaptă goluri multe

Pe un continent în care, cu mici excepții, fotbalul e orientat eminamente ofensiv, Bolivia și-a găsit cu greu locul în istoria fotbalistică, dar atunci când a făcut-o a ieșit în evidență cu victorii de răsunet pe terenul propriu din La Paz, cum ar fi un 5-1 cu Argentina. În actuala ediție, bolivienii reușesc să dea golgheterul preliminariilor, Marcelo Moreno marcând de nouă ori în 15 meciuri, iar cele trei victorii obținute în ultimele cinci meciuri le permit să spere la ceea ce specialiștii ar numi o minune. Din punct de vedere al meciurilor de 3+, Bolivia stă de departe cel mai bine, cu 12 partide cu minimum trei goluri și doar trei de 0-2 goluri. Mai mult, șapte dintre meciurile bolivienilor au avut minimum patru goluri! Marți, de la ora 22:00, pe dificilul Estadio Hernando Siles din La Paz, vine Chile pentru a înfrunta atât apetitul ofensiv al gazdelor, cât și altitudinea care a pus probleme atâtor și atâtor vizitatori.

SuperSăptămâna de Tenis pe Superbet: 3 continente, 3 suprafețe și 3 campioni!

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează