GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperMarcatorii stau mereu în față! Benzema VS Salah e duelul sferturilor!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 14:20 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 14:42

Marile performanțe sunt imposibil de trecut cu vederea, iar Karim Benzema și Mohamed Salah sunt doi jucători care și-au pus puternic amprenta în fotbalul european. Ambii sunt câștigători ai trofeului Ligii Campionilor și, deși n-au fost niciodată coechipieri, parcursul fotbalistic al celor doi marcatori seamănă foarte mult. Astăzi, avem parte de un meci de proporții, poate cel mai interesant din aceste sferturi, iar cu ocazia acestui eveniment istoric al sportului rege, m-am gândit să-ți prezint cifrele care i-au transformat pe cei doi în unii dintre cei mai apreciați atacanți din timpurile noastre. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază pe marcatorii din Real Madrid-Liverpool!

Două multicampioane!

În lumea fotbalului profesionist, clubul la care joci îți poate fi oglindă, iar istorica echipă din capitala Spaniei, Real Madrid și formația Cormoranilor din Liverpool sunt două dintre cele mai bine cotate echipe ale prezentului. O spun și fanii, o spun și rezultatele și palmaresul. Galacticii sunt lideri la numărul de trofee cucerite în Liga Campionilor, cu un record de 13 finale câștigate, iar rivala din această seară ocupă poziția a 4-a cu 6 trofee cucerite. Să fii golgheter la una dintre cele două echipe, e deja un apogeu, iar singura miză care îți rămâne este să cucerești și mai multe trofee până la finalul carierei. Karim Benzema și Mohamed Salah și-au croit un drum fabulos, iar meciul din această seară are o miză extrem de mare pentru ei, dar și o simbolistică aparte. Vezi aici oferta de pariuri și profită de cotele pariurilor pe marcatori!

Performanța se face în locul potrivit!

Spun asta fiindcă niciun jucător nu-și poate atinge potențialul maxim la o echipă față de care e străin. Pentru Benzema și Salah, Real Madrid și Liverpool sunt clar echipele lor de suflet, fapt relevat de numărul de goluri marcate în cadrul celei mai importante competiții europene. Cu un total de 70 de goluri marcate în Liga Campionilor, Benzema a făcut furori în fiecare sezon în care a participat, iar din acest total, 58 sunt marcate pentru Real Madrid. Experiența de la Lyon l-a pregătit pentru o carieră fabuloasă în lotul spaniolilor, iar acum culege roadele la aproape 34 de ani. Salah e și el pe val! Mai tânăr decât adversarul său din această seară, atacantul egiptean are un total de 27 de goluri înscrise în competiția legendelor, iar 24 dintre acestea sunt marcate în favoarea lui Liverpool. Fostele sale echipe, Basel și Roma nu i-au oferit niciodată oportunitățile pe care le oferă clubul englez, iar acum ajuns în postura pe care și-a dorit-o, Salah surprinde în fiecare meci cu reușitele sale. Ne așteptăm la ce e mai bun de la meciul din această seară și, cu siguranță, golurile nu vor lipsi de pe tabela de marcaj.

Cine va fi cel mai bun marcator?

Greu de spus! Lupta e foarte strânsă, însă liderul rămas în joc este, în continuare, Haaland, cu 10 goluri, urmat de Neymar și Mbappe (6 goluri). Benzema și Salah sunt la egalitate, fiecare cu 5 goluri, iar pentru a-l depăși pe norvegianul minune de la Dortmund, au nevoie de o motivație puternică și multe reușite. Drumul lui Haaland, se poate sfârși după aceste sferturi, însă unul dintre Benzema și Salah, va merge, cu siguranță, mai departe spre semifinale. Marcatorii au propriul lor duel, iar meciul din această seară poate fi definitoriu. Motivația de a marca va fi destul de mare ținând cont de mize, motiv pentru care tu ai putea profita la maxim de această oportunitate cu un SuperPariu pe goluri. Câte oportunități! Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale pe Super Social!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

9 echipe care joacă în campionatele altor țări! AS Monaco nu e singura campioană

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

A lovit un Jackpot de peste 2.8 milioane de lei!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează