GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperMeci de box cu centura pe masă! Alexander Povetkin VS Dillian Whyte

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 12:20 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 12:20

Acțiunea din weekend începe cu un SuperMeci de box la categoria grea. Unul dintre cei mai buni boxeri din istoria Rusiei îl va înfrunta din nou pe englezul Dillian Whyte cu centura World Boxing Council Interim Heavy Title pe masă.Experții spun că acest meci ar putea fi unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale anului, motiv pentru care oferta Superbet a venit pregătită cu cote perfecte pentru biletul tău. Dacă ești un iubitor de adrenalină, acțiune și lovituri puternice, atunci trebuie să mizezi pe favoritul tău din acest meci și să te pregătești pe un show de neuitat. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

O revanșă dulce după un meci pierdut din neatenție!

În lumea boxului, orice jumătate de pas greșită te poate costa dantura și o victorie importantă. Este cazul și pugilistului englez Dillian Whyte, boxer care a pierdut primul meci cu Alexander Povetkin după câteva clipe de neatenție și exagerare. Meciul a durat doar șase reprize, însă pe parcursul celor 18 minute s-au încasat sute de lovituri, iar oboseala se citea pe chipul celor doi luptători. Meciul începuse bine pentru Dillian “The Body Snatcher” Whyte, în primele reprize reușise deja două knock-down-uri, însă o secundă de neatenție l-a costat meciul, moment în care Povetkin a profitat la maxim pentru a obține avantajul. În repriza a 6-a, englezul a lăsat garda jos pentru câteva clipe, iar boxerul rus l-a “taxat” cu un uppercut în barbă fatal. Arbitrul l-a declarat K.O pe Dillian, iar Povetkin mai adăuga o victorie în palmaresul său după ce fusese pus la pământ de două ori. N-a fost să fie pentru Whyte, însă astăzi are ocazia să-și ia marea revanșă. Ce spui? Va reuși acesta? Vezi aici oferta de pariuri și mizează pe favoritul tău!

15 ani de box profesionist și încă strălucește!

Cine spune că vârsta te poate împiedica să-ți atingi scopul, se înșală amarnic! Alexander Povetkin e dovada vie, la 41 de ani încă boxează ca la 18, iar viteza, explozia și suflul nu l-au părăsit în niciun meci. Toate aceste calități l-au format pentru a deveni campionul de azi și, cu siguranță, tot acestea l-au transformat în pugilistul preferat al liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. Meritele sale trebuie recunoscute, iar scorul și cotația sa reflectă toți acești ani de muncă. În prezent, Povetkin are 36 de victorii și două înfrângeri în fața marilor campioni de la categoria grea, Wladimir Klitschko și Anthony Joshua. Au fost două meciuri grele pentru pugilistul rus, însă experiența l-a dus mai departe, mai exact, în ring alături de englezul Dillian Whyte pentru o centură a greilor. Avem parte de o revanșă istorică azi, meci în care ambii pugiliști pleacă cu prima șansă. Tu pe cine ai miza?

Ringul i-a fost cel mai bun prieten!

Acesta e și motivul pentru care a ajuns unul dintre cei mai apreciați luptători englezi. Dillian Whyte a încercat mai multe drumuri, iar talentul său l-a determinat să exceleze în toate. Luptător de MMA, kickbox și acum boxer, Dillian Whyte e determinat să învingă un veteran la cei 32 de ani ai săi. Postura, condiția fizică și antrenamentul sunt de partea sa, ține de el ca în acest meci să dea totul pentru a obține victoria. Cu un record de 27 de victorii și două înfrângeri, englezul are ceva experiență în CV-ul său, iar faptul că a luptat împotriva marelui campion, Anthony Joshua, în anul 2015, l-a maturizat și l-a pregătit pentru meciul de azi. Englezul are toate armele necesare pentru a-i impresiona pe arbitrii, iar după cum îl știm pe acesta, va căuta cu siguranță să termine înainte de cele 12 reprize. Savurează fiecare repriză și susține-ți favoritul! Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale de pe SuperSocial!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

A lovit un Jackpot de peste 2.8 milioane de lei!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează