GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSocial te îmbracă în tricourile granzilor de la European!

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 11:11 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 11:11

Vino pe chaturile meciurilor și postează cele mai mari cote pe care crezi că poți să le prinzi!

Campionatul European este cel mai important eveniment fotbalistic al continentului, care depășește ca anvergură inclusiv Liga Campionilor. Evident, turneul final se transformă într-o oportunitate uriașă pentru federații și sponsori, care etalează timp de o lună tot ce au mai bun. Cu toții resimțim bucuria și dorința din copilărie, când am fi dat orice ca să avem tricoul oficial al naționalei pe care o susținem. Datorită SuperSocial de la Superbet ești mai aproape ca oricând de acest obiectiv! Descarcă aplicația, vino pe chat și câștigă premiile!

Ai 17 concursuri tricou + minge pe chaturile din SuperSocial

SuperSocial e ca un SuperStadion pe care se întâlnesc fani cu diferite afinități. Indiferent că la acest European simpatizezi cu Spania, Italia, Anglia, Franța, Germania, Portugalia, Olanda sau Croația, pe chaturile meciurilor e invitată toată lumea. Iar ce poate fi mai plăcut decât să câștigi la dublu? Asta pentru că biletul tău single plasat și postat la jocul pentru care se organizează concursul îți poate aduce câștigul aferent, dar și pachetul minge + tricou! Ai 17 astfel de oportunități, la cele mai tari meciuri din grupe, dar și la fazele eliminatorii. 

Prinde cota cea mai mare și câștigă pachetul de European

Mecanismul concursurilor este foarte simplu și poți să știi în timp real dacă ai câștigat. Tot ce trebuie să faci este să plasezi un bilet single pe respectivul meci, în perioada orară menționată, iar apoi să postezi biletul în chatul meciului respectiv. Mai multe bilete single plasate și postate în chat înseamnă mai multe șanse de câștig, iar miza nu contează! Câștigător al setului tricou + minge este declarat cel care prinde cota cea mai mare. La cote egale, câștigă cel care a postat primul biletul în chat! Simplu și eficient. 

Descarcă aplicația și nu mai rata niciun bilet!

Peste 250.000 de pariori se bucură deja de experiența SuperSocial, iar dacă nu ești deja printre ei, nici nu știi ce pierzi. Secțiunile Big Win și Ultimii Câștigători, pe care le găsești în grupurile de pariere, abundă de bilete revelatoare, prinse de cei mai buni dintre jucători. Descarcă aplicația, setează-ți profilul de SuperSocial și ai la liber nenumărate bilete din care să te inspiri, în funcție de modul tău de pariere. Vino pe SuperSocial și inspiră-te din experiența celor mai buni!

Ambasadorii și specialiștii Superbet, printre care Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea, Dan Filoti, Mihai Mironică, Vali Moraru, dar și alții te așteaptă deja cu propunerile lor pentru Euro 2020. Stelea crede că Neuer va fi cel mai bun portar al turneului (cotă 7), dar și că Ovidiu Hațegan va arbitra finala Euro 2020 (cotă 12). Răducioiu merge pe favoriți, Craioveanu e convins că Spania va da lovitura, iar Ilie Dumitrescu merge pe mâna lui Kane și compania spre marea finală! 

#SuperSocial       #ÎmpreunăSuntemSuper        #CampionatulEuropean        #Superbet

de Gigi Stancu, Superbet

Europeanul 2020 îți aduce șansa unor SuperPremii. 22 de mașini, smartphone-uri și ceasuri te așteaptă în SuperClub!

Turneul final a început, iar SuperSocial te așteaptă cu grup dedicat pentru pariuri și socializare! Vino pe chaturile meciurilor din aplicația Superbet!

INTERVIU SUPERBET | Ilie Dumitrescu analizează Anglia la EURO 2020: “Sancho, Kane și Mount vor fi la superlativ”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează