GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SUPERVESTE! Câștigurile de la SuperProno au rulaj 1x începând cu runda pe Liverpool-Manchester City

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 11:13 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 11:21

Cel mai apreciat și generos concurs de pronosticuri gratuite vine cu două premiere în acest weekend în care ne pregătim pentru superduelul dintre Klopp și Pep pe Anfield, meci în care vom afla care dintre cele două genii ale tacticii va trece în avantaj în meciurile directe (momentan e 9-9 la victorii între cei doi titani).

SuperProno: 200.000 lei premii pentru pronosticuri corecte plasate la Superbet.ro

Trebuie doar să ai cont activ la Superbet.ro și să răspunzi la cele 4 întrebări. Dacă ai minimum două răspunsuri corecte intri la împărțirea premiilor care începând cu această rundă, cea cu numărul 79 în istoria SuperProno, vin cu condiții de rulaj superavantajoase: 1x! 

Deci e nevoie să pariezi o dată suma primită și tot câștigul potențial ți se va transfera în balanța reală!

Plasează aici pronosticurile SuperProno pentru Liverpool-Manchester City

Liverpool vine după un entuziasmant 5-1 pe Dragao contra lui Porto, în vreme ce Manchester City a pierdut cu 0-2 pe Parc des Princes în fața lui PSG, un meci în care dincolo de golul înscris (Messi e cel mai bun marcator împotriva echipelor lui Guardiola), numărul 30 de la PSG s-a remarcat prin altruism, în momentul în care s-a culcat pe gazon la picioarele colegilor din zid, pentru a bloca un eventual șut la firul ierbii. Întoarse în Anglia pentru duelul din cel mai bogat campionat și cel mai valoros în clasamentul coeficienților UEFA ale ligilor interne, Liverpool și City promit un meci superintens.

Prinde acum cele mai mari cote și pariază și pe bani reali pe Liverpool-Manchester City

Iată întrebările rundei SuperProno și superstats care te pot ajuta să iei o decizie

1. Cine va câștiga meciul?

De la reluarea campionatului după fereastra din septembrie cauzată de meciurile din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar 2022, Liverpool a bifat 5 victorii și o remiză în Premier League, Liga Campionilor și EFL Trophy, Manchester City e într-o formă sensibil inferioară: 4 victorii, o remiză și o înfrângere. Cormoranii sunt lideri, cu 14 puncte, Cetățenii sunt la o lungime în spatele lor. 

În singurul duel direct din 2021, City s-a impus cu 4-1 pe Anfield, pe data de 7 februarie. Atunci s-a consemnat singura înfrângere a lui Klopp acasă în duelurile din Anglia cu Pep. E momentul revanșei, sau crezi că Pep va câștiga din nou?

2. Cine va înscrie primul gol al meciului?

În 3 dintre cele 4 meciuri jucate pe teren propriu în toate competițiile în acest sezon, Liverpool a marcat prima. Singurul joc în care Cormoranii nu au deschis scorul (pariul PGG - primul gol gazde) a fost disputa cu Chelsea, deci duelul contra Campioanei Europei, The Blues fiind deținătorii trofeului Champions League și fiind antrenați de un alt tehnician de calibru, Thomas Tuchel.

City a deschis scorul în numai 2 dintre cele 5 deplasări din acest sezon (aici se include și supercupa Angliei, Community Shield, jucată pe Wembley și pierdută de City în fața lui Leicester, scor 0-1). Cel mai puternic adversar în fața căruia City a deschis scorul în deplasare în acest sezon e momentan Chelsea.

Liverpool are cel mai bun atac (15 goluri), Manchester City are cea mai bună apărare (1 singur gol primit). Cine spui că deschide scorul?

3. Care va fi numărul total de puncte cartonașe?

Liverpool are o medie de 1 cartonaș galben per meci în acest sezon de Premier League, Manchester City a încasat în medie 1.17 cartonașe galbene.

Aceasta e a doua premieră despre care vorbeam la începutul acestui articol. După câștigurile care vor veni cu rulaj x1, ne bucurăm și de o întrebare adresată pentru prima oară. Calculul e simplu. Fiecare cartonaș galben valorează 10 puncte. Cartonașul roșu valorează 25 de puncte. Dacă un jucător primește două galbene și automat cartonașul roșu, al doilea avertisment nu se numără. Deci, orice jucător poate „strânge” maximum 35 de puncte pentru avertismentele primite în meci.

Revenind la echipe, așadar, superstats din acest sezon spune că momentan echipele au cumulat o medie de 20.17 puncte din cartonașe. Dar orice duel în care orgoliul contează enorm poate să o ia razna. O întrebare în care inspirația ta poate face diferența!

4. Câte ofsaiduri vor fi în meci?

Jucătorii lui Liverpool au fost surprinși afară din joc în medie de două ori per meci, media adversarilor de la Man City fiind de 2.67. Așadar ne putem aștepta la un număr de minimum 4 ofsaiduri. Dar e posibil și să vedem o evoluție foarte precisă în plan tactic în care numărul ofsaidurilor să fie sub media de până acum a fiecărei echipe. Cum simți că va fi?

Intră în SuperSocial, urmărește dezbaterile din grupul #PremLeague, copiază biletele care-ți plac și inspiră-te inclusiv pentru răspunsurile pe care vrei să le dai la SuperProno!

#împreunăsuntemsuper #superprono #superpronosticuri #supersocial #superpariuri #superbilete

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

Pentru o săptămână cu acțiune, descoperă acum noile supersloturi de pe platforma Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close