GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperWeekend pentru echipele sponsorizate de Superbet

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 13:49 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 13:50

Poli Iași – FCSB, Comuna Recea – Rapid și Metaloglobus – Universitatea Cluj. Trei SuperMeciuri în primele două ligi pentru echipele din familia Superbet în acest weekend.

Sâmbătă, 12:30: Comuna Recea – Rapid București

Weekendul SuperEchipelor începe sâmbătă, la amiază, în Maramureș. Rapidul joacă în deplasare la Fotbal Comuna Recea, echipă nou-promovată care încă nu a luat vreun punct în liga secundă. Recea are 4 eșecuri din tot atâtea meciuri, trei dintre ele la 0, fiind pe penultimul loc. În partea opusă a clasamentului sunt giuleștenii, cu 10 puncte după primele 4 jocuri. Singurul pas greșit a fost făcut în ultima etapă, 1-1 acasă cu Turris, fiind egalați în prelungiri. Cătălin Hlistei a marcat în acest meci și are, în total, 4 reușite – mai multe decât întreg lotul celor de la Comuna Recea! Gazdele speră la o schimbare și în joc odată cu cea de pe banca tehnică: noul antrenor principal al echipei este Nicolae Constantin, fost fotbalist în Giulești!

Statistica e net în favoarea Rapidului nu doar pentru rezultatul final, ci și pentru prima repriză. Jucătorii lui Adrian Iencsi au deschis scorul în fiecare partidă din acest sezon, în timp ce Recea a intrat la pauză în dezavantaj de fiecare dată. Vezi oferta Superbet.ro pentru Comuna Recea - Rapid! La 2 pauză – 2 final, cota este de 1.85!Mai multe pariuri pe meci, inclusiv speciale pe marcatori, vor fi disponibile în dimineața meciului!

Duminică, 12:00: Metaloglobus – Universitatea Cluj

După începutul dezamăgitor de sezon, cu o victorie și 2 înfrângeri, Universitatea Cluj a decis schimbarea antrenorului: Costel Enache a preluat echipa de la Adrian Falub înaintea etapei 4. Enache a debutat cu un succes, 3-1 cu Unirea Slobozia, ducând echipa pe poziția a opta în „B”. Șepcile roșii vor a doua victorie consecutivă duminică, în deplasarea de la Metaloglobus. Adversarii sunt neînvinși în sezonul 2020-21, cu un succes și două egaluri, iar în sezonul trecut au obținut maximum de puncte din meciurile directe. Ovidiu Herea a fost eroul bucureștenilor în cele două partide, cu o dublă în tur (scor 2-0) și golul decisiv în prelungirile returului (1-2, pe Cluj Arena). Sezonul anterior a aparținut clujenilor, având victorii cu 2-0 și 1-0. Cotele Superbet pe Metaloglobus – U Cluj anticipează un meci echilibrat, cu ambele echipe având cota de 2.60 la victorie! Specialele pe goluri sunt deja live, iar în dimineața partidei vor fi disponibile mai multe speciale, inclusiv cornere și marcatori!

Duminică, 21:45: Poli Iași – FCSB

SuperWeekendul din fotbalul românesc se încheie în capitala Moldovei. Poli Iași – FCSB este, momentan, programat pentru ora 21:45, dar o amânare este posibilă. FCSB merge la Iași după eliminarea din cupele europene, lotul disponibil pentru joc fiind încă decimat de COVID-19. Chiar dacă unele reveniri sunt posibile la roș-albaștri, șansele unui efectiv complet pentru duminică sunt minime. Poli Iași a fost în istoria recentă un adversar extrem de dificil pentru FCSB, câștigând de 3 ori în ultimele 7 întâlniri directe. Cel mai recent succes a avut loc chiar sezonul trecut – 2-1 în deplasare. Memorabile sunt, însă, două dueluri disputate la Iași: un 1-0 din finalul play-off-ului 2017-18, care a costat-o titlul pe FCSB, dar și un 0-0 în ultima etapă din 2014-15 – când FCSB a ridicat titlul doar datorită unui eșec al contracandidatei la primul loc, ASA Târgu Mureș. Vezi cotele și pariază înainte de meci sau live în agenții, pe laptop sau pe telefon. Descarcă AICI aplicația Superbet!

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează