GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 10 lucruri înainte de superduelul dintre Șumigol și Împărat!

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 10:25 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 10:25

Șumudică joacă pentru a 19-a oară contra granzilor din Turcia și va fi pentru a 5-a oară față în față cu legendarul Fatih Terim (în prezent, antrenorul lui Galatasaray). Ajuns pe banca lui Yeni Malatyaspor, Șumudică a debutat în forță, cu două victorii succesive. Apoi… a venit o serie roșie, de 3 înfrângeri la rând, dar superluptător, Șumigol poate oricând să scoată un rezultat mare în fața oricărui adversar.

1. Meciul Y. Malatyaspor-Galatasaray e în direct de la 18:00 pe site-ul Superbet.ro și aplicația de paruri sportive Superbet, aplicația de pariuri numărul 1 în România! Deschide cont și începe să joci cu un bonus de bun venit de 500 lei, acordat la primele 3 depuneri.

2. În SuperSocial te poți inspira direct în chatul meciului Y. Malatyaspor-Galatasaray pentru Superbilete pe care le poți copia simplu și rapid, pe ce mize dorești tu. Alătură-te aici celor peste 400.000 de pariori din comunitatea Supersocial, prima și cea mai mare rețea de socializare a pasionaților de pariuri sportive!

3. Pariurile verzi cele mai prinse între Șumudică și Galatasaray sunt O1+ (oaspeții marchează cel puțin un gol, Peste 7.5 cornere și I 12 (prima repriză nu se încheie la egalitate). Vezi aici oferta la cele mai mari cote din România pentru Malatyaspor-Galatasaray!

Top 10 lucruri înainte de superduelul dintre Șumigol și Împărat!

4. Malatyaspor (echipa lui Șumudică) e la un punct de salvarea de la retrogradare, așadar, un triumf în fața Galatei, primul în meciurile directe ar putea cântări uluitor de mult la final de sezon.

Dar Galata e într-o situație mai dificilă. Însă… în lupta la vârf, unde e la 12 puncte în urma liderului Trabzonspor, așadar, Terim, Cicâldău și Moruțan sunt obligați să ia toate cele 3 puncte puse în joc. Un meci perfect pentru cineva ca Șumudică. O partidă de care pe care!

5. Toșca este românul care a fost în teren la toate victoriile lui Șumudică împotriva lui Fenerbahce și Beșiktaș, titanii turci învinși de antrenorul român. Acum, el va trebui să învingă fără să aibă în teren ajutor și din partea conaționalilor. Dar cine știe, dacă va rezista pe banca lui Malatyaspor, poate în perioada de transferuri din iarnă va aduce lângă el români.

6. Biletele plasate în agenție pe acest meci și înregistrate pe club.superbet.ro intră și la tombola cu superpremii pentru cei care au cardul de fidelitate SuperClub activ. Intră și tu în cea mai apropiată agenție Superbet și cere cardul. Îl primești și activezi gratuit.

7. Dacă alegi pariuri la cote de peste 1.25 pentru acest meci, atunci pariul e luat în calcul și pentru Superbonus, pe biletele cu minimum 6 evenimente!

8. Pentru a fi eligibil și pe un bilet în care să ai Pariul Șansă drept variantă de salvare, pariurile din oferta pe Y. Malatyaspor - Galatasaray pe care trebuie să le ai pe bilet trebuie să fie la cote de cel puțin 1.30.

9. Poți plasa superbilete pe acest meci direct la terminalul de pariuri din agențiile Superbet și poți primi 5% înapoi din miză (se ține cont inclusiv de taxa de administrare, pentru ca tu să fii cât mai avantajat și să ai cashback la o sumă cât mai mare) pe cardul de fidelitate SuperClub! Banii se acordă sub formă de bonus ce poate fi convertit în voucher pentru pariu gratuit Superbet în agenție!

10. Echipele probabile în meciul în care Șumudică încearcă în premieră sistemul 3-5-2 contra lui Terim (în fața căruia a încercat deja în partidele directe precedente sistemele 4-2-3-1, 4-4-2 și 5-3-2) sunt:

Yeni Malatyaspor: Ozbir; Ciftpinar, Haddadi, Kaya; Eskihellac, Aabid, N’dong, Chouiar, Hafez; Kanatsizkus, Buyuk.

Galatasaray: Muslera; Yedlin, Marcao, Nelsson, Van Aanholt; Morutan, Cicaldau, Kutlu; Feghouli, Akturkoglu, Dervisoglu.

Superjoacă online pe site sau aplicație și în agențiile Superbet!

Fii Super și transformă-ți în câștig pasiunea pentru fotbal!

#împreunăsuntemsuper #superbilete #supercâtiguri #superfotbal 

All in pe atac! Craiova - FCSB, derby-ul celor mai bune linii ofensive din campionat

Cupa Davis 2021 | Djokovic sau "armata rusească"? Totul despre lupta pentru ultimul mare trofeu din acest an

Jackpot-ul Superbet de inimă neagră a ajuns la o sumă amețitoare de 5,760,658.07 Lei, nou record absolut în România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează