GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 25 meciuri de pariat în weekend. Cu SuperBonus poți câștiga cu 150% mai mult pe fiecare bilet!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 14:58 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 15:00

Un nou SuperWeekend începe pe Superbet și, cu siguranță, ai în plan un SuperCâștig. Fie că pariezi online, fie că mergi în agenție, acum ai un motiv în plus să pleci în cursa spre Marele Bilet: SuperBonus a fost mărit până la 150%! De la al șaselea meci adăugat pe bilet începe adevărata distracție, iar vineri, sâmbătă și duminică ai cel puțin 25 de evenimente de top din fotbal, baschet și tenis din care să alegi pronosticurile "verzi". Fă-ți cont online și prinde SuperBonusul pe site și în aplicație!

Ne "încălzim" cu Gaz Metan - Dinamo și CSM Oradea

Ziua de vineri e considerată cea în care SuperPariorii se pregătesc pentru "avalanșa" din weekend, dar nu de puține ori s-a întâmplat ca ea să aducă pariuri inspirate și profit pe linie. Începem abrupt, cu Gaz Metan Mediaș - Dinamo, în campionatul României, dar și cu semifinala FIBA Europe Cup, dintre CSM Oradea, echipă aflată în familia Superbet, și polonezii de la Ostrow Wielkopolski. Și nu ne oprim decât la miezul nopții, pentru că Everton - Arsenal ia startul la 22:00 și anunță fotbal-spectacol, iar Reims - Marseille se joacă de la aceeași oră. În plus, turneele de tenis de la Stuttgart (WTA), Barcelona și Belgrad (ambele ATP) au cote mari de oferit!

Sâmbăta e rezervată granzilor. Și românilor!

Cine se trezește devreme are mai mari șanse să prindă pronosticuri câștigătoare. Cel puțin așa spune un proverb din lumea pariorilor. Așa că ziua de sâmbătă ia startul încă de la ora 14:30, cu Liverpool - Newcastle în Premier League, apoi se desfășoară pe o linie clară: mari cluburi ale Europei și meciuri cu tentă decisivă în România! Bayern, Dortmund, PSG, Real Madrid și PSV intră în acțiune, Man și Mihăilă îl așteaptă pe Drăguș în Parma - Crotone, iar Rapid - CS Mioveni e un preview pentru CFR - Craiova, marele meci al weekend-ului în Liga 1.

Top 10 meciuri de pus pe bilet sâmbătă:

  • Liverpool - Newcastle (14:30) / Mainz - Bayern (16:30) / Wolfsburg - Dortmund (16:30) / Metz - PSG(18:00) / Leverkusen - Frankfurt (19:30) / Parma - Crotone (19:00) / CFR - Craiova (20:30) / Rapid - CS Mioveni (15:00) / Real Madrid - Betis Sevilla (22:00) / PSV - Groningen (19:45)

Duminică acordăm un trofeu și aflăm răspunsuri importante

Cota 1.25 nu mai e la fel de greu de prins când joacă cele mai bune echipe ale Europei, spune un alt proverb la modă între SuperPariori. Iar ziua de duminică scoate în față formații legendare (Man. United, Juventus, Inter, Barcelona), un meci crucial între FCSB și Sepsi, dar și finala Cupei Ligii Angliei dintre Manchester City și Tottenham. Plusăm cu un derby de clasament în Ligue 1, un meci capital pentru Răzvan Marin și colegii de la Cagliari, dar și un Athletic Bilbao - Atletico Madrid în care victoria e singura variantă a lui "Cholo" Simeone.

Meciurile de duminică perfecte pentru SuperBonus:

  • Leeds - Manchester United (16:00) / Lyon - Lille (22:00) / RB Leipzig - Stuttgart (16:30) / Fiorentina - Juventus (16:00) / Inter - Verona (16:00) / Cagliari - AS Roma (19:00) / FCSB - Sepsi (21:30) / Villarreal - Barcelona (17:15) / Sevilla - Granada (19:30) / Athletic Bilbao - Atletico Madrid (22:00) / Manchester City - Tottenham (18:30)

Creează-ți acum biletul pentru weekend cu cele mai tari evenimente și câștigă suplimentar cu SuperBonusul disponibil acum și online!

Copiază în SuperSocial toate biletele care-ți SuperPlac și fă bani cu ele!

Îți amintim că poți vedea în direct meciurile la Superbet.ro și te poți bucura de cel mai mare feed de bilete ce pot fi copiate gratuit! Le vezi, îți plac, le repeți și tu, pe ce miză dorești! Trebuie doar să fii unul dintre pariorii care au profil în rețeaua SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet, apasă butonul SuperSocial și setează-ți profilul pe în rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. 

Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România!

Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#HaiSăFimSUPER #SuperFotbal #SuperBonusuri #SuperPariuri

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează