GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 5 meciuri cu stranieri titulari pe care să le vezi și pariezi la Superbet.ro!

Superbet
Superbet

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 15:13 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 15:30

Man și Mihăilă (azi), Maxim și Marin (sâmbătă), Ianis și Stanciu (duminică) sunt stranierii care joacă în cele mai tari 5 meciuri transmise în direct pe site-ul și aplicația Superbet în acest weekend, dintre partidele care implică fotbaliști pe care ne bazăm în campania pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022. Fă-ți cont online la Superbet și vezi în direct cei mai valoroși stranieri!

Meciuri din Turcia, Cehia, Italia și Scoția (unde în acest weekend e programat chiar eternul derby al lor, Old Firm. 

După ce-au bătut Roma, Mihăilă și Man vor deschide weekendul, apoi vom avea meciurile în care băieții din linia mediană a echipei reprezentative (favoriți să fie în teren încă din primul minut împotriva Macedoniei de nord, Germaniei și Armeniei) au partide importante. 

Ianis și Stanciu joacă din nou în aceeași zi, după ce au jucat în aceeași dublă, în Optimile Europa League, fază eliminatorie în care Slavia Praga și Stanciu (marcatorul golului doi în victoria cu 2-0 de aseară a echipei lui pe Ibrox) au fost mai buni decât scoțienii la care fiul Regelui Hagi e tot mai apreciat. S-a scris în presa de dincolo de Canalul Mânecii chiar despre un posibil transfer la Liverpool.

Azi, Parma-Genoa (start la 21:45)

După prestația excelentă din runda trecută, este de așteptat ca D'Aversa să aplice, măcar în ofensivă, dictonul "echipa câștigătoare nu se schimbă" și să-i folosească din nou pe Mihăilă și Man încă din primul minut, alături de Graziano Pelle. Caviglia, accidentat, este singura absență a Parmei. Gervinho, Inglese și Iacoponi sunt incerți pentru duelul cu "Grifonul". 

Aflat în tribună etapa trecută, fiind suspendat, D'Aversa va reveni pe banca echipei sale. Totodată, în primul 11 se va regăsi Kucka, absent la meciul cu Roma din cauza cumului de cartonașe galbene. 

3.20 cotă pentru gol Man, 4.25 cotă pentru gol Mihăilă! 6.50 cotă pentru gol Man și victorie Parma, 8.85 cotă pentru gol Mihăilă și victorie Parma! Prinde pariurile speciale la cote mărite!

Top 5 meciuri cu stranieri titulari pe care să le vezi și pariezi la Superbet.ro!

Sâmbătă, Malatyaspor - Gaziantep (start la 15:00), Spezia-Cagliari (start la 19:00)

Penultima în clasamentul formei sportive din Superliga turcă, Malatyaspor primește vizita lui Gaziantep (a 6-a cea mai în formă echipă a Turciei acum). La oaspeți va juca din primul minut și Maxim. Internaționalul nostru e motivat să marcheze al 12-lea său gol stagional, o reușită care sperăm să fie cea care aduce victoria. Românul nostru ajunge la al 16-lea meci consecutiv în care e titular în acest an calendaristic, un tur de forță care l-a făcut să ajungă unul dintre oamenii pe care ne bazăm în săptămâna în care tricolorii vor debuta în campania de calificare la următorul mondial și vor avea de jucat 3 meciuri în 6 zile. 

Spezia și Cagliari sunt adversare în etapa a 28-a din Serie A, sâmbătă, de la ora 19:00, într-un duel direct pentru evitarea retrogradării. Răzvan Marin pare că a uitat perioada Ajax și s-a adaptat în echipa sarzilor. 

Încurajator pentru insulari este faptul că au luat 4 puncte din ultimele două deplasări. Asta în condițiile în care, în precedentele 10, obținuseră doar 5 puncte. De asemenea, trebuie remarcat că oaspeții de sâmbătă au înscris 6 goluri în primele 4 jocuri cu Semplici ca antrenor. Anterior, în ultimele 7 partide din mandatul lui Eusebio Di Francesco, Cagliari marcase doar o dată. Fă-ți cont online la Superbet și bucură-te în fiecare zi de meci de ofertele SuperPariuri pe meciurile din Serie A.

Duminică Old Firm Celtic-Rangers (start la 14:00), Slavia-Opava (start la 19:00)

Meci de mare orgoliu acasă la Celtic unde vine campioana! Titlul câștigat de Gerrard cu Rangers e unul de mare moral pentru echipa la care joacă Ianis Hagi și e unul care a întrerupt o adevărată hegemonie a lui Celtic. 

Pariul 0-2 (sub 2.5 goluri marcate în meci) a fost prins în 5 dintre ultimele 6 meciuri directe. Chiar dacă titlul e deja adjudecat, cu siguranță, ambele formații vor trata meciul ca pe o finală și nimeni nu va accepta un eventual eșec. X-ul… pare de luat în calcul, sau 1X (victorie gazde sau egal), pariurile de tip șansă dublă fiind parte din ofertele SuperCota și SuperExtra. 

Campioana en titre a Cehiei, Slavia Praga are meci acasă contra locului 17 (penultimul), Opava, echipă care a reușit în ultimele 4 etape, 2 dintre cele 3 victorii ale ei în acest campionat. 

În tur, Slavia s-a impus cu 6-0 în deplasare, Opava nereușind de peste 25 de ani s-o bată pe Slavia, perioadă în care s-au întâlnit de 2 de ori (15 victorii Slavia, 6 remize).

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Dacă abia acum îți deschizi cont online pe site-ul sau aplicația Superbet, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! 

Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă Superbet a luat toate măsurile de prevenție și protecție împotriva COVID-19 pentru clienți și angajați. În agenție beneficiezi și de Pariul Șansă!

Acum, SuperBonusul se acordă și online și a crescut la +150%

Și pentru că Superbet își ascultă jucătorii, SuperBonusul din agenții a fost „transferat” și online și asta înseamnă că îți poți crește câștigurile dacă joci mai multe evenimente pe bilete, fie că pariezi în agenție, fie că pariezi online. Începi să primești SuperBonus de la al 6-lea meci adăugat pe bilet.

Copiază în SuperSocial toate biletele care-ți SuperPlac și fă bani cu ele!

Îți amintim că poți vedea în direct meciul la Superbet.ro și te poți bucura de cel mai mare feed de bilete ce pot fi copiate gratuit! Le vezi, îți plac, le repeți și tu, pe ce miză dorești! Trebuie doar să fii unul dintre pariorii care au profil în rețeaua SuperSocial! 

Instalează gratuit aplicația Superbet, apasă butonul Prieteni și setează-ți profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. 

Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! 

Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc! 

Recent, doi pariori au copiat un bilet ce i-a impresionat și au câștigat sume impresionante! Vezi aici seriile (8959-RCK0R, respectiv 8945-BP7YY8) și le poți verifica pe site-ul Superbet.ro, în câmpul „Verificare bilet” plasat în dreapta sus, sub butoanele de intrare în cont & înregistrare. 

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperFotbal #SuperBonusuri

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN CATEGORIA PARIURI:

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close