GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trăiește SuperExperiența marilor derby-uri! Duelurile Fantezie te așteaptă cu cele mai tari meciuri posibile azi!

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 15:14 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 15:14

Ți-ai imaginat vreodata biletul perfect? Imaginația e de prisos acum fiindcă cele mai mari dorințe ale pariorilor se transformă în realitate cu SuperOferta noastră de Dueluri Fantezie. La prima vedere ai crede că e o simulare pentru viitorul sezon de Liga Campionilor, însă sunt meciuri disponibile pe care tu poți paria azi un SuperBilet. Premier League, Seria A sau Primeira Liga sunt doar căteva din campionatele puternice pe care oferta noastră le include în repertoriul zilei. Bomba a fost aruncată! Câștigurile te așteaptă! Tu ce mai aștepți? Înregistrează-te aici și pariază pe favoritele tale!

Ești gata de un SuperDerby?

Pariorii s-au obișnuit să primească veștile bune pe finalul săptămânii. Ei bine, la Superbet, veștile bune apar zilnic, iar main event-ul zilei de azi se joacă între două dintre cele mai titrate echipe ale fotbalului european. Diavolii Roșii de la AC Milan vor juca un SuperDuel Fantezie împotriva Cormoranilor de la Liverpool. Un așa meci n-am mai văzut din finala Ligii Campionilor din 2005, finală în care echipa antrenată de Rafael Benitez, a reușit să facă diferența abia la loviturile de departajare, (după ce reușise un comeback de senzație de la 0-3, revenire care a împins meciul în reprizele de prelungire). Ai șansa să retrăiești istoria cu SuperDerby-ul zilei! Profită acum de cele mai bune cote și fă cea mai bună alegere pentru biletul tău! Vezi aici oferta de Dueluri Fantezie pe care ți-am pregătit-o!

Scoate Roma un as din mânecă?

Ai crede că surprizele s-au terminat la aflarea marelui derby dintre Milan și Liverpool. Noi îți spunem că surprizele nu se termină niciodată când vine vorba de Duelurile Fantezie. Tunarii de la Arsenal îi vor înfrunta pe Magicienii de la AS Roma. Un meci istoric transformat în fantezia prezentului. Suporterii adevărați țin minte sezonul 2009-2010 al Ligii Campionilor, sezon în care Arsenal a eliminat-o dramatic pe AS Roma după penalty-uri. Tunarii au pierdut pe Olimpico, scor 0-1, scorul la care câștigaseră manșa tur. Dar s-au impus la penalty-uri cu scorul de 7-6. Loviturile de departajare sunt întodeauna loterie pentru ambele echipe, iar Arsenal a prins lozul norocos acum 11 ani. De atunci nu s-au mai întâlnit cele două formații, însă astăzi neprevăzutul și-a făcut, din nou, loc în oferta noastră. Te simți pregătit pentru un SuperMeci? Pe cine pariezi? Descarcă aici aplicația Superbet și plasează pariurile direct de pe smartphone-ul tău!

Primeira Liga VS Seria A!

Meciurile de interes aduc întodeauna și pariuri pe măsură. Braga-Juventus, Fiorentina-Sporting Lisabona sunt marile provocări de azi ale pariorilor. Două dintre cele mai puternice echipe din fotbalul italian se întâlnesc cu două dintre cele mai iubite echipe din Primeira Liga. O combinație perfectă pentru biletul tău, mai ales când cotele sunt uriașe, iar alegerile bune te pot duce pe drumul către SuperCâștiguri. Pune bilet pe favoritele tale din aceste derby-uri și vezi ce câștiguri ai obținut. 

Foarte important

Duelurile fantezie sunt meciuri în care câștigătoarea se stabilește în baza rezultatelor din meciurile reale în care adversarele sunt implicate. Mai exact, în derby-ul zilei din oferta Dueluri fantezie, Milan-Liverpool se ține cont de meciurile Milan și Arsenal-Liverpool. Dacă Diavolii marchează mai multe goluri în poarta Parmei, față de golurile pe care Cormoranii le vor marca în poarta lui Arsenal, atunci Milan va câștiga duelul fantezie. Și alături de Milan și pariorii care au mizat pe rossoneri în acest Superduel fantezie.

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Oricum ți-ai face planul pe săptămâna aceasta, ia în calcul că oferta Superbet e plină de fotbal de cea mai bună calitate. Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe jocurile care te inspiră, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport în valoare de până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei, Superbet

Pariuri Speciale la cote mărite pe cornere și cartonașe în 13 ligi europene! Vezi oferta!

Festival de goluri în Liverpool-Arsenal? Vezi ce e obiective au ambele echipe în meciul de azi și decide ce SuperPariuri plasezi!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează