GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariuri Speciale la cote mărite pe cornere și cartonașe în 13 ligi europene! Vezi oferta!

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 14:59 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 15:27

Fotbalul e pe goluri”, celebra expresie care definește câștigătorul unui meci se poate traduce și prin „Fotbalul e pe cornere și cartonașe”.

Cu toții așteptăm să înscrie echipa noastră favorită sau cea pe care am pariat, dar uneori nu se întâmplă. Tocmai pentru asta, la Superbet, avem Pariurile Speciale pe cornere și cartonașe, la cote mărite. Astăzi, ți-am pregătit multiple variante pentru meciuri din 13 ligi europene.  Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit care poate ajunge până la 1.200 Lei!

De la vest la est, din Anglia și Portugalia până în Rusia și Ucraina, dar și de la nord la sud, din Norvegia și Suedia până în însorita Grecie, trecând prin Elveția, Italia și Polonia, bucuria fotbalului și a pariului câștigător stă și în cartonașe și cornere. Poți paria pe numărul lor, fie într-o repriză, fie pe durata întregului meci. De câte ori nu ți-ai dorit ca mingea să intre în poartă sau ca un fotbalist să nu fie oprit în drumul spre gol? Acum, te poți bucura și la cornere, așa cum fac englezii sau poți bifa pe biletul tău încă un cartonaș galben, care te apropie de totalul pe care l-ai pariat. Instalează aplicația Superbet, urmărește meciurile preferate și pariază oricând și de oriunde!

În secțiunea Pariuri Speciale, pe site și în aplicație, poți găsi pe lângă superpopularele pariuri pe cartonașe sau cornere și pariuri pe marcatori, șuturi pe poartă, posesie, ofsaiduri, faulturi, modalitatea prin care se marchează primul gol (șut, lovitură de cap, penalti, autogol, lovitură liberă), precum și alte opțiuni care-ți cresc adrenalina și intensifică astfel emoția pe care o trăiești în timp ce urmărești meciurile pe care ai pariat. Superbet îți oferă o mulțime de variante care să te ajute să prinzi cât mai multe pariuri câștigătoare pe același meci. 

Revenind la specialele pe cartonașe și corenere, trebuie să ții cont că se iau în considerare cartonașele galbene sau roșii arătate inclusiv jucătorilor de pe banca de rezerve. Nu se iau însă în considerare cele primite după fluierul final sau cele arătate membrilor staff-ului tehnic. Câte cornere crezi că vor fi la Newcastle - Tottenham? Dar la Sassuolo – Juventus? Crezi că intensitatea derby-urilor Arsenal – Liverpool sau Porto - Sporting Lisabona va genera multe cartonașe galbene? Alege pariul Special care ți se potrivește și transformă fiecare eveniment din meci într-un pariu câștigător! 

Lista completă a Pariurilor Speciale pentru meciurile astăzi din 13 ligi europene este pe site-ul și în aplicația Superbet.

Bucură-te în mod special și de Bonusul de Bun Venit!

Trăiește SuperIntens cele mai tari meciuri din sportul rege pe biletele câștigătoare plasate de pariori. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Aceste echipe nu i-au trădat niciodată pe pariori! După reluarea meciurilor, toate au mers ceas! Tu cât de des le-ai prins pe bilete?

Trăiește SuperExperiența marilor derby-uri! Duelurile Fantezie te așteaptă cu cele mai tari meciuri posibile azi!

Festival de goluri în Liverpool-Arsenal? Vezi ce e obiective au ambele echipe în meciul de azi și decide ce SuperPariuri plasezi!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează