GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Aceste echipe nu i-au trădat niciodată pe pariori! După reluarea meciurilor, toate au mers ceas! Tu cât de des le-ai prins pe bilete?

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 14:36 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 15:22

După reluarea campionatelor tari, cea mai mare dilemă a pariorilor a fost evaluarea echipelor favorite. Pentru oricine, era greu de anticipat cât de bine s-a antrenat o echipă sau alta în regim închis, cu câte kilograme în plus se vor întoarce vedetele, ce accidentări majore vor apărea în lipsa tonusului obișnuit și alte astfel de lucruri. Ei bine, la aproximativ două luni de la reluarea partidelor, cam avem răspunsurile! Iată pe cine era bine să mergi de la început și pe cine încă mai poți miza!

Deschide cont online la Superbet și pariază pe cele mai în formă echipe le Europei!

Bayern și Real au măturat tot. Stanciu și Slavia Praga n-au fost departe

Performera Europei, înainte și după reluare, a fost Bayern Munchen. 11 victorii de când nemții au spus că se poate juca, e drept, fără spectatori, dar asta n-a contat pentru Lewandowski și compania. Au măturat tot în Bundesliga, Leipzig și Dortmund nici nu s-au putut apropia, iar campioana a încheiat sezonul cu 100 de goluri marcate. Tot fără drept de apel a câștigat campionatul și Slavia Praga, în Cehia, echipa lui Nicușor Stanciu descurcându-se cel mai bine în noile condiții. Viktoria Plzen a tras cât a putut, dar Slavia n-a pierdut niciun meci și n-a mai putut fi depășită. 

Caz puțin diferit a fost cel al lui Real Madrid, care a început jocurile post-pandemie din spatele Barcelonei. Trupa lui Zidane a câștigat însă toate cele 9 meciuri de până acum și a beneficiat din plin de cele doar 3 egaluri comise de catalani, la Sevilla, la Celta Vigo și cu Atletico. Acum, Benzema și compania sunt la o victorie de titlu, care pare gata de a fi obținut joi seară.

Fructifică Pariurile Speciale și Supercotele oferite de Superbet pe meciurile lui Real Madrid și Barcelona din acest final de sezon!

Brentford e noua minune din Anglia, iar Atalanta nu se uită la clasament

Alte două echipe cu parcursuri fulminante sunt Brentford, actualul loc 3 din Championship, și Atalanta Bergamo, din Serie A. Micuța trupă din suburbiile Londrei a venit din spate, dar și-a câștigat toate cele 6 partide de după pandemie și suflă deja în ceafa celor două echipe care ocupă locurile promovabile direct în Premier League, WBA și Leeds. Pe mâna lui Thomas Frank, un antrenor danez de 46 de ani, și a unui lot cu jucători de 14 naționalități, Brentford vrea să ne mai furnizeze o surpriză și s-o vedem anul viitor la bătaie cu Liverpool și City. 

Atalanta e și ea un caz de studiat la medicină, bergamascii fiind cea mai în formă echipă din Serie A, chiar dacă Juventus e pe cale să ia titlul. 7 victorii și un egal (ciupit de Juve în minutul 90), după pandemie, iar asta o poate ajuta să termine pe 2. Atalanta e cea mai prolifică echipă din campionat, deja 93 de goluri marcate și 5 etape rămase de disputat. 

Vino în agențiile Superbet și pariază pe meciurile Atalantei, în care ies, în medie, peste 4 goluri!

Craiova e constanta din România. Norrkoping a pornit ca din tun în Suedia

Constanța în rezultate constituie un barometru al valorii unei echipe și ne bucurăm că o astfel de trupă există și în România. Universitatea Craiova e surpriza plăcută de după pandemie, oltenii câștigându-și toate cele 5 partide jucate și fiind la doar 3 meciuri distanță de titlu. Osijek a făcut un efort fantastic în Croația, dar seria de opt meciuri fără înfrângere n-a putut s-o apropie de campioana Dinamo Zagreb, pe care o va însoți însă în preliminariile Ligii Campionilor. 

Din Allsvenskan suedeză iese în evidență Norrkoping, o echipă care a început ca din tun campionatul și care are 5 victorii și două egaluri în primele 7 etape. Apoi, tot pe mâna unui nordic, Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United e pe cale să prindă un loc de Liga Campionilor, deși nimeni nu mai credea că e posibil. Doar golul lui Obafemi din minutul 90+6 a făcut ca Martial și compania să rămână pe locul 5 și după United – Southampton, scor 2-2. Leicester e însă în picaj și e greu de crezut că va rezista atacului lui United. 

Urmărește secțiunea de ȘTIRI de pe site-ul și de pe aplicația Superbet! Află în timp real statistici și informații despre cele mai în formă echipe, astfel încât să știi ce să pariezi!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe meciurile celor mai în formă echipe, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

Trăiește SuperExperiența marilor derby-uri! Duelurile Fantezie te așteaptă cu cele mai tari meciuri posibile azi!

Pariuri Speciale la cote mărite pe cornere și cartonașe în 13 ligi europene! Vezi oferta!

Festival de goluri în Liverpool-Arsenal? Vezi ce e obiective au ambele echipe în meciul de azi și decide ce SuperPariuri plasezi!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close