GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Festival de goluri în Liverpool-Arsenal? Vezi ce e obiective au ambele echipe în meciul de azi și decide ce SuperPariuri plasezi!

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 14:44 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 15:26

E o mare mândrie s-o bați pe Liverpool în sezonul în care a luat primul titlu după o pauză de 30 de ani. E genul de amintire pe care fanii o invocă des. Azi, Tunarii trag să le ofere fanilor o victorie de orgoliu în fața Cormoranilor, pe care nu i-au mai învins de când au fost preluați de Klopp! Deschide cont la Superbet.ro, încasează Bonusul de Bun Venit Online care poate ajunge până la 1.200 Lei și pariază pe meciurile celui mai bogat campionat al lumii: Premier League!

Liverpool n-a pierdut de 10 meciuri în fața lui Arsenal, 9 dintre aceste partide fiind meciuri de Premier League. În vreme ce Liverpool luptă să egaleze recordul all time de puncte câștigate într-un sezon, record deținut de Manchester City (100 de puncte în ediția 2017-2018), Arsenal e în cursa pentru Europa unde poate ajunge dacă încheie campionatul în primele 6 locuri sau dacă ajunge în Finala FA Cup unde fie câștigă, fie e învinsă de o echipă care și-a asigura în camptionat locul în Liga Campionilor sau chiar Europa League. Instalează aplicația de pariuri sportive Superbet și fii conectat în fiecare moment cu tot ce se întâmplă în sport!

127 de ani de la primul meci direct

Confruntarea care marchează debutul duelurilor dintre Arsenal și Liverpool i-a avut gazde tot pe Tunari. S-a disputat în 1893 în divizia secundă din Anglia și s-a încheiat cu un usturător 0-5! Posibil și diseară să asistăm la un meci cu goluri multe, mai ales că istoria recentă marchează meciuri în care s-au marcat goluri peste goluri în ambele porți. Cel mai recent duel direct a fost un 5-5 în Cupa Ligii, cu Liverpool capabilă să revină de la 1-3 și 2-4 și să câștige la penalty-uri! Și în campionat, avem serie de 5 GG-uri (pariul pe ambele echipe marchează în meci) în ultimele 5 dueluri directe. 

Heavy Metal Football - muzica succesului roșu!

3-1, 5-1, 4-0, 3-1, victorii ale lui Liverpool în fața lui Arsenal, pe Anfield, de când Jurgen Klopp a preluat trupa Cormoranilor. Plus un 3-4 pe Emirates, succes obținut în chiar prima deplasare a lui The Normal One pe arena Tunarilor.  Azi, ne vom bucura de penultima confruntare a stagiunii între echipele din Big Six (Liverpool, Man City, Man United, Chelsea, Tottenham, Arsenal). Ultima va fi partida de pe Anfield dintre Liverpool și Chelsea, în penultima etapă. Liverpool poate obține succesul cu numărul 90. Pentru Arsenal, ar fi victoria cu numărul 79. Celelalte 61 de confruntări s-au încheiat la egalitate (X). Acum, egalul nu jută pe nimeni. Ne putem aștepta la un meci deschis care să continue trendul din ultimii ani: cineva câștigă și se dau cel puțin 3 goluri. Neamțul Klopp a dat ordin clar: mergem la victorie diseară. Mergi și tu cu Liverpool sau pariezi pe Arsenal? Vezi aici oferta la cote mărite pe Arsenal-Liverpool!

1989 și titlul câștigat în ultima secundă

Până la finalul incredibil din sezonul 2011-2012 când Manchester City a câștigat titlul în minutele de prelungire, precedentul fusese înregistrat într-un meci Liverpool-Arsenal. Chiar pe Anfield, Tunarii au dat o lovitură istorică. Aveau nevoie să câștige la minim două goluri diferență și au pus pe tabelă scorul de 0-2 în momentele în care arbitrul se pregătea să ducă fluierul la gură și să încheie meciul și sezonul, urmând ca Liverpool să desfacă șampania campionilor! Ce final!  Mulți specialiști din insulă consideră că partida din 26 mai 1989 de pe Anfield a făcut posibilă era în care ne aflăm noi, una în care Premier League e campionatul banilor fără număr, care se vinde la televiziuni pe sume astronomice. 

Revenim în prezent să decizi ce pariezi diseară

Arsenal are cea mai mare medie de cartonașe galene încasate (2.17 pe meci), Liverpool are o medie de sub 1 pe meci! Greu de crezut că meciu va fi tensionat. Cel puțin în ceea ce privește atitudinea lui Liverpool. E final de sezon. Nu riscă nimeni accidentări. Arsenal e echipa obligată să forțeze. La cornere, 6.17 media de lovituri de colț per meci, de care a beneficiat Arsenal, 6.68 media pe meci pentru Liverpool. Vezi oferta de Speciale pe cartonașe galbene în acest SuperMeci!

Echipele probabile

Arsenal: 

Martinez; Sokratis, Holding, Kolasinac; Soares, Xhaka, Ceballos, Tierney; Saka, Lacazette (2.95 cotă să marcheze), Aubameyang (2.35 cotă să marcheze)

Liverpool: 

Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Keita; Salah (2.10 cotă să marcheze), Mane (2.35 cotă să marcheze), Firmino. Vezi toată oferta pe Supermeciul zilei!

Mai mereu Arsenal are listă lungă de indisponibili. Azi vor lipsi de la Gaze Leno, Özil, Guendouzi, Chambers, Nketiah și Martinelli. De la oaspeți vor absenta Matis și Henderson.

Bucură-te toate SuperMeciurile și alege-ți Bonusul de Bun Venit!

Trăiește SuperIntens cele mai tari meciuri din sportul rege pe biletele câștigătoare plasate de pariori. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Alex Molico, Superbet

Aceste echipe nu i-au trădat niciodată pe pariori! După reluarea meciurilor, toate au mers ceas! Tu cât de des le-ai prins pe bilete?

Pariuri Speciale la cote mărite pe cornere și cartonașe în 13 ligi europene! Vezi oferta!

Trăiește SuperExperiența marilor derby-uri! Duelurile Fantezie te așteaptă cu cele mai tari meciuri posibile azi!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează