GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

„Tricolorii” mici visează să fie din nou mari: ponturi pentru România - Spania, la debutul Euro U21

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2023 18:13 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 12:02

România U21 simte din nou emoția unui Campionat European, al treilea consecutiv, și visează să repete performanța din 2019, când a fost eliminată de Germania în semifinale, scor 2-4. Cele mai tari cote pentru EURO 2023 le găsești pe efbet.ro.

România U21 joacă toate meciurile în Ghencea

România și Georgia găzduiesc împreună CE U21 din acest an. Băieții lui Emil Săndoi fac parte din grupa B, alături de Spania, Ucraina și Croația. 

Debutul nu e deloc ușor pentru Markovici și compania, Spania fiind primul adversar care le iese în cale, miercuri, 21 iunie, de la 21:45. Cele mai bune cote pentru acest meci, pe efbet.ro.

E timpul să străluciți!

Andrei Borza, Adrian Mazilu, Octavian Popescu sunt doar câteva dintre numele care pot face pasul în față în duelul contra ibericilor. Spaniolii, campioni europeni de 5 ori, ultima dată în 2019, vin la București cu artileria grea. 

Staruri de la echipe de top, precum Oscar Sancet (Athletic Bilbao), Alex Baena (Villarreal) sau Hugo Guillamon (Valencia), sunt hotărâți să pună mână pe trofeu, după ce în 2021 au părăsit competiția în faza semifinalelor. Cote de top pentru acest meci găsiți pe efbet.ro.

Revanșa lui Emil Săndoi

Emil Săndoi a debutat pe banca selecționatei U21 chiar împotriva reprezentativei similare a Spaniei. Duelul este unul de tristă amintire pentru fostul internațional: ibericii nu ne-au dat nicio șansă în amicalul de pe Cluj Arena și s-au impus la scor, 4-1. Abel Ruiz și Rodrigo Riquelme, ambii cu câte o „dublă”, vor fi pe teren și miercuri seară. 

De data asta sperăm că ne va fi mai bine și România - Spania la Europeanul U21 se va termina bine pentru noi. Pe efbet.ro puteți găsi plasa pariuri pe marcatori și multe alte cote atractive. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează