GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Turkmenii încep să mănânce fotbal pe pâine. Etapa a 6-a din Yokary Liga aduce meciuri excelente pentru pariorii Superbet

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 12:00

Centrul Asiei este populat de țări cu stan la final, a căror tradiție fotbalistică nu răzbea dincolo de iurte și petrol. Treptat, virusul fotbal a pătruns și în statele ex-sovietice situate la est de Marea Caspică, iar românii au simțit pe pielea lor duelurile dure cu Kazahstan. Turkmenistanul ne-a rezonat însă mult timp în urechi doar în asocierea cu Saparmurat Niyazov, din știrile politice de la TVR 1, în care se tranșa la început de ani 90 independența față de Rusia. 

Acum, mingea sare înalt și împrăștie nisipul tăpșanelor de la Așgabat, Merw (odată punct esențial pe Drumul Mătăsii) sau Türkmenbaşy, semn că nimic nu rezistă asaltului globalizării. Astfel, nu ne-ar mira ca peste câțiva ani să ne trezim cu turkmenii pe la vreun turneu final.

Superbet îți propune spre analiză și pariere un fotbal nou, dar foarte entuziast, care va crește mult în Asia, în perioada următoare.

Altyn Asyr ia derby-urile la rând

Campioana ultimelor 6 ediții din Yokary Liga a început ezitant sezonul 2020, dar e sus și nimic nu s-a compromis încă iremediabil. În etapa a 6-a are meci greu acasă, cu locul 2, FC Așgabat, echipă minusculă a capitalei Turkmenistanului, care din lipsă de suporteri preferă să joace meciurile oficiale de pe teren propriu pe o anexă cu 500 de locuri a Ashgabat Stadium. Evident, Altyn Asyr, cu Uche Kalu în mare formă, are prima șansă la victorie, iar cota oferită de Superbet pentru asta vorbește de la sine. 

Merw – Nebitci, de la ora 15:00, este derby-ul suferinței în Turkmenistan, un meci între ultimele două clasate. Superbet oferă cote aproape egale pentru toate cele 3 pronosticuri soliste.

Köpetdag tânjește să redevină mândria Așgabatului

Copiii din Capitală au acum poze pe pereți cu jucătorii lui Altyn Asyr și cu regina ultimelor 6 ediții de campionat. Înainte de 2016, mândria Așgabatului a fost însă Köpetdag, și ea tot cu 6 titluri de campioană, dar detronată și exilată apoi de forța lui Altyn Asyr. Un campion nu uită nici când doarme că a fost cândva campion, iar cei de la Köpetdag, singurii care au stadion propriu în Așgabat, mai mare chiar decât cel național, tânjesc după renaștere. Nu e nevoie chiar de una ca pe vremea lui Michelangelo, ci de câteva victorii legate în fața adversarelor din top.

Șagadam – Köpetdag, de la ora 15:00, este un alt joc tare din Yokary Liga, oaspeții fiind la Superbet ușor favoriți. Egalul pare însă cel mai probabil rezultat la Türkmenbaşy, orașul lui Șagadam de pe plaja Caspicii.

Ahal are însă cele mai mari șanse să răstoarne anul acesta dominația lui Altyn Asyr, dar trupa din Anew trebuie să mențină ritmul. Trupa lui Hojaahmet Arazow are prima șansă cu Energetik și trebuie să câștige meciul 6, cu începere de la ora 15:00, pentru a rămâne în fruntea Yokary Liga.

Deschide cont online sau descarcă aplicația de pe SuperbetMobile.ro și pariază pe meciurile primei ligi din Turkmenistan! 

Citește și

Participă la ultima provocare a concursului #superstamacasa și câștigă premiul etapei!

NOU Supermilion câștig în Liga Campionilor Jackpoturilor!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează