GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Turneul Campioanelor 2021 | Opt staruri se bat pentru un titlu în premieră! Favoritele Cotelor Superbet

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 15:32 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 15:32

Turneul Campioanelor 2021 a început pe Superbet, cu cele mai bune opt jucătoare din acest sezon plecând în cursa pentru obținerea titlului pe care niciuna dintre ele nu îl are în palmares. În Mexic, la Guadalajara, vom asista la marele spectacol al finalului de an în tenisul feminin, iar lipsa lui Ashleigh Barty lasă competiția fără o mare favorită. Cine va da lovitura în America de Nord și va pleca acasă cu prestigiosul trofeu? Aflăm în săptămâna care urmează, una în care vom asista doar la meciuri de cea mai bună calitate între cele mai în formă tenismene ale momentului!

Guadalajara aduce o campioană în premieră!

2021 e anul în care elita tenisului feminin poposește în Mexic, pentru ca între 2022 și 2030 Turneul Campioanelor să se mute la Shenzhen. Va fi o competiție a premierelor, dar nu doar din prisma locului de disputare. Absența lui Ashleigh Barty, campioana din 2019, face ca niciuna dintre cele opt jucătoare prezente la start să nu aibă în CV trofeul de la final de an rezervat doar celor mai bune dintre cele bune. În plus, dintre câștigătoarele de Mare Șlem, doar Barbora Krejcikova, campioana de la Roland Garros, poate face dubla Mare Șlem - WTA Finals în 2021. Naomi Osaka (triumfătoare la Australian Open) și Emma Răducanu (autoarea marii surprize de la US Open) nu au prins biletele pentru Turneul Campioanelor, iar Ashleigh Barty, campioana de la Wimbledon, și-a anunțat retragerea cu puțin timp înaintea startului. Va fi, așadar, o luptă cu toate cărțile pe masă între Sabalenka, Krejcikova, Pliskova, Sakkari, Swiatek, Muguruza, Badosa și Kontaveit.

Ultima calificată e prima favorită a cotelor!

Dacă Aryna Sabalenka și Barbora Krejcikova au primit natural statutul de favorite în Grupa A (Sabalenka, Sakkari, Swiatek, Badosa), respectiv Grupa B (Krejcikova, Pliskova, Muguruza, Kontaveit), un caz special e cel al lui Anett Kontaveit. Estona a avut nevoie de un adevărat tur de forță pe final de 2021, cu victorie în fața Simonei Halep în finala de la Transylvania Open, pentru a prinde ultimul loc la WTA Finals, iar forma foarte bună arătată în ultimele luni au transformat-o imediat în principala favorită a Cotelor Superbet la câștigarea turneului. Kontaveit (4.50) și Sabalenka (4.50) sunt primele în acest top, urmate de Barbora Krejcikova (cotă 7.50) și Iga Swiatek (7.50). Iar detaliul care vorbește de la sine despre echilibrul de la Guadalajara e dat de cota relativ mică (9.50) primită de Garbine Muguruza, considerată jucătoarea cu cele mai mici șanse la câștigarea trofeului.

Pliskova are avantajul statisticii!

Într-un sezon 2021 în care nicio jucătoare nu a reușit să se desprindă și să îmbrace haina de forță dominantă a circuitului, Barbora Krejcikova și Anett Kontaveit dețin recordul de victorii, fiecare cu câte 45, fiind urmate de Aryna Sabalenka și ale sale 44 de succese în circuitul WTA. La un capitol foarte important însă avantajul e de partea Karolinei Pliskova: într-un clasament al victoriilor obținute în fața jucătoarelor prezente în Mexic, cehoaica e lider detașat, cu 18 astfel de reușite. E secondată de Sabalenka (13) și Sakkari (12), dar distanța din acest punct de vedere e una considerabilă, având în vedere frecvența cu care cele opt jucătoare au stat una în fața alteia de-a lungul ultimelor sezoane.

SuperAvantajul tău pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru SuperSăptămâna de Tenis!

Supercâștig la SuperProno: 15.000 de lei pentru 4 pariori inspirați! Câștigă și tu la Lyon - Sparta Praga!

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

Aproape 1 milion de Euro câștigați la sloturile Superbet și nou record național stabilit la începutul acestei săptămâni! Citește interviul cu foarte tânăra SuperCâștigătoare care a dat lovitura!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează