GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ultima şansă pentru Germania! Super Cotele pentru semifinalele play-off-ului

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2024 13:08 / Actualizat joi, 21 martie 2024 13:10

Au mai rămas doar trei locuri disponibile în grupele turneului final din Germania, însă pentru care se bat nu mai puţin de 12 echipe. Joi seară se joacă semifinalele play-off-ului de calificare, iar românii vor putea vedea viitoare adversară din grupe.

Toate meciurile din play-off beneficiază de SuperAvantaj, SuperPariuri şi multe alte pariuri speciale.

Descoperă oferta completă pentru meciurile din play-off şi alege-ţi favoritele!

Ucraina, favorită în Bosnia

Naţionala Bosniei şi Herţegovinei a suferit o dezamăgire în ultima campanie de calificare, terminând grupa pe locul cinci. Însă acum are şansa de a-şi asigura un loc la turneul final prin intermediul acestui play-off după ce a câştigat grupa ei din Liga Naţiunilor.

Clasată pe locul 71 în lume, Bosnia caută să se revanşeze după ce a încheiat anul precedent cu trei înfrângeri consecutive.

Ucraina, cu toate că a ratat la limită calificarea automată, a reuşit să obţină un loc în play-off. Sub conducerea selecţionerului Rebrov, Ucraina a suferit o singură înfrângere în opt meciuri. Clasată pe locul 24 în lume, Ucraina s-a adaptat deja la meciurile în deplasare, devenind o normalitate în ultimii ani.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Bosnia – Ucraina!

Israel vrea să joace din nou cu România

Israel a ratat cu puţin calificarea automată, terminând pe locul trei Grupa I – câştigată de România – la doar două puncte în spatele Elveţiei. Acum echipa lui Alon Hazan are o nouă şansă de calificare, după ce şi-a câştigat grupa de Liga Naţiunilor.

Cu toate că partida considerată pe teren propriu va fi disputată de Israel în Ungaria, există motive de optimism pentru Israel, datorită istoricului în meciurile directe cu Islanda.

Sub comanda lui Age Hareide, Islanda a câştigat ultimele două meciuri disputate, cu Guatemala şi Honduras, şi îşi doreşte a doua participare din istorie la un turneu final, după ce în 2016 a ajuns până în faza sferturilor de finală.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Israel – Islanda!

Tot joi seară se mai dispută alte dueluri tari în semifinalele play-off-ului de calificare: Ţara Galilor – Finlanda, Polonia – Estonia, Georgia – Luxemburg şi Grecia – Kazahstan.

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Trăiește jocul la un Super Nivel! Fii Super

Superavantaj! Câștiguri rapide, câștiguri salvate și bucurie multiplicată!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează