GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ultima turnantă înainte de Roland Garros. Vezi cum arată SuperSăptămâna de Tenis pe Superbet

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 12:57 / Actualizat luni, 24 mai 2021 13:02

Sezonul de tenis a ajuns în punctul în care toți jucătorii trag tare și se pregătesc pentru Roland Garros 2021, marele obiectiv al acestei perioade, iar între 24 și 30 mai vizităm Strasbourg, Parma și Belgrad, cele trei turnee în care se turează motoarele și se fac ultimele retușuri înainte de Openul Franței. 

Novak Djokovic e personajul central al acestei săptămâni, dar prezența Biancăi Andreescu transformă și competiția de la Strasbourg într-un punct de atracție. Fă-ți acum cont la Superbet, ia bonusul de bun-venit și fă-ți strategia pentru SuperSăptămâna de Tenis!

După zece ani. Djokovic vrea primul titlu la Belgrad din 2011 încoace

Dezamăgitor la Monte Carlo și învins de Rafa Nadal în finala de la Roma, liderul mondial Novak Djokovic merge în Belgradul natal pentru a încerca să recucerească titlul de campion pe care a pus mâna în premieră în 2011. 

Cum turneul din capitala Serbiei nu a fost organizat timp de zece ani, Nole a mai avut șansa la startul acestei luni, dar o înfrângere surprinzătoare în fața rusului Aslan Karatsev, în sferturi, l-a făcut să rateze oportunitatea. 

Acum, când pregătirile pentru Roland Garros au intrat pe ultima sută de metri, Nole și-a ridicat nivelul și e considerat marele favorit al turneului desfășurat pe teren propriu. Reușește Djokovic să-și respecte blazonul? Vezi oferta Superbet și plasează-ți pariurile!

Sorana Cîrstea, debut de gală la Strasbourg

Autoare a unui parcurs senzațional la Istanbul, de unde s-a întors acasă cu titlul de campioană, Sorana Cîrstea vizează o nouă performanță remarcabilă înainte de Roland Garros, iar sorții au pus-o în fața a ceea ce ar putea fi ultimul meci al carierei contra lui Venus Williams. 

Legendara jucătoare din SUA, ajunsă acum la 41 de ani, are o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, fapt care o transformă pe Sorana în mare favorită a cotelor oferite de Superbet

Cîrstea e singura româncă aflată pe tabloul principal al turneului de la Strasbourg, iar forma bună arătată în această perioadă a sezonului dă speranțe pentru un nou turneu bun, mai ales că marile favorite nu sunt prezente în Franța, iar lista favoritelor e dominată de Bianca Andreescu.

Zeci de meciuri în calificările pentru Roland Garros!

În timp ce favoriții își gândesc strategia și încearcă să atingă vârful de formă la Roland Garros, sute de jucători din partea a doua a clasamentelor mondiale au intrat cu mari speranțe pe tablourile de calificări, gândindu-se la dificilul drum spre tabloul principal al turneului de Grand Slam. 

Dacă la băieți România punctează doar prin Marius Copil, prezența e una impresionantă la feminin, acolo unde Alexandra Dulgheru, Jaqueline Cristian, Gabriela Talabă, Gabriela Ruse, Monica Niculescu, Irina Bara și Mihaela Buzărnescu iau startul încă de luni, ultimele două înfruntându-se chiar în meci direct. 

Zgura de la Paris le așteaptă, dar doar jucătoarele inspirate vor ajunge acolo!

Citește și: 

Finalul de sezon se apropie! Vezi cine sunt SuperPortarii marilor campionate!

Sezonul cald începe cu un SuperJoc! Trăiește-ți visul american cu noul Miami Bici!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Vezi toate stirile si promoțiile superbet!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează