GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Un amical jucat, un jucător câștigat! Meciul cu Belarus e vitrina perfectă pentru mulți dintre fotbaliștii români! Cine marchează pentru prima dată?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 12:01 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 12:31

România joacă azi cu Belarus, de la ora 19:00, la Ploiești, un meci cât se poate de amical. La ce mai poate ajuta o astfel de partidă, când la ușă bate Liga Națiunilor, o competiție care te poate trimite la Campionatul Mondial din Qatar? Ei bine, la multe! Pe lângă coeficientul de care trebuie să avem grijă, pentru a nu ne mai plânge apoi că am dat de adversari grei în preliminarii, e vorba și despre partea individuală. Da, oricât de echipă ar fi acest sport, transferurile și banii pe card intră individual, iar jucătorii știu asta. Cei care reușesc să strălucească într-un amical, pot ajunge nesperat de repede sus! Nu e ca și când n-am mai făcut-o. Iată câteva exemple care te pot inspira să alegi pariurile pe marcatori la România – Belarus! 

Deschide cont online la Superbet și pariază pe meciurile echipei naționale ale României! Tricolorii joacă de 3 ori în următoarea săptămână!

Dorin Rotariu a marcat cu Suedia, la Craiova

Dorin Rotariu a dispărut subit din anturajul echipei naționale, în primul rând din cauza transferului său la Astana, în Kazahstan. Pe când era jucătorul împrumutat de Brugge peste tot prin Benelux, mijlocașul a prins niște selecții răzlețe, printre care și una la amicalul cu Suedia, de pe Ion Oblemenco, în martie 2018. A fost cel mai bun meci al său la echipa națională, România învingând cu 1-0, prin golul marcat de fostul dinamovist. A rămas primul și singurul său gol de până acum și cine știe dacă va mai exista vreunul, fapt care îl face cu atât mai valoros.

Adi Popa a înscris cu Georgia. Vali Lazăr a lovit cu Moldova

Alți doi jucători care au știut să ia în serios amicalele, iar asta i-a ajutat în plan personal, au fost Adrian Popa și Valentin Lazăr. Popa îmbrăca tricoul Stelei când a venit convocarea pentru amicalul cu Georgia, de pe Arena Națională, din 2016. “Motoreta” a deschis scorul în victoria cu 5-1 a României, iar la scurt timp avea să zboare spre Reading, în Championship și datorită acestei reușite. Vali Lazăr este un alt fericit al sorții, dar un jucător care nu va mai fi foarte curând selecționabil. În 2015, Anghel Iordănescu l-a chemat însă la lot pentru amicalul cu Moldova, în care a jucat ultimele 24 de minute. Suficient cât să marcheze singurul său gol pentru națională, unul al unei victorii obținute în minutul 87. 

Descarcă aplicația de mobil de pe superbetmobile.ro și promovează-ți pariurile pe chatul de la România – Belarus!

Florin Andone a înscris doar cu Italia și cu Spania

Florin Andone este un caz aparte în ceea ce privește meciurile amicale. Deși în cele 25 de selecții a întâlnit și adversari din urna a patra valorică, el nu s-a putut descătușa decât în două amicale de lux. În 2015, România a întâlnit Italia, la Bologna, iar Andone a marcat golul unui egal imens, scor 2-2. 4 ani a durat până la un nou gol al său pentru tricolori, iar asta s-a întâmplat împotriva Spaniei, pe Arena Națională. Amicale, amicale, dar două cărți de vizită foarte valoroase în buzunarul său. Așteptăm meciuri de prietenie cu Germania, Franța sau Anglia, pentru ca Florin Andone să-și treacă din nou numele pe lista marcatorilor, la echipa națională.

Amicalul cu Germania i-a făcut mari pe Pleșan și pe Caramarin

Un alt joc amical a dat sens carierei unor jucători la echipa națională și nu numai. Pe 28 aprilie 2004, pe Giulești a venit Germania, iar Anghel Iordănescu părea că o primește cu o echipă improvizată. Gigantul Oliver Kahn a încasat însă 5 boabe, cam de la cine s-a nimerit. Mihăiță Pleșan a deschis scorul, Ionel Dănciulescu a marcat o dublă istorică, iar Gabriel Caramarin a înscris un gol pe care nu-l va uita toată viața! Doar Philipp Lahm l-a învins în acea seară pe Bogdan Lobonț, dar victoria noastră, scor 5-1, va rămâne pentru mult timp cea mai clară obținută vreodată în fața unei echipe de top. 

Paul Papp are și el o statistică foarte bună pentru un fundaș al echipei naționale. A înscris de trei ori, prima dată într-un amical cu Slovenia. Oricum ar fi, Belarus poate avea un killer surpriză în această seară, pe care îl găsești cu siguranță în oferta Superbet, la Pariuri Speciale – pariurile pe marcatori! Din actualul lot, Florin Tănase, Erik Bicfalvi, Dan Nistor și Nicușor Bancu sun doar câțiva dintre jucătorii care n-au marcat încă sub tricolor. 

Vizitează secțiunea ȘTIRI de pe Superbet.ro, accesibilă și din aplicație și pariază mereu informat!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet și pariază pe SuperPartidele din această seară de Liga Campionilor  dar mai ales pe meciul lui Lucescu! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor României!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Timișoara și Ploiești, cele mai titrate orașe din provincie, suspină după prima scenă. Aradul și Piteștiul au modificat harta României fotbalistice!

Marii portari au și ei golgheterii lor! Află poveștile goalkeeper-ilor care au înscris decisiv în competițiile europene!

Jackpoturile Instant!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează