GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Urmărește în direct Panathinaikos – Olympiacos, cel mai tare meci din Grecia! Boloni încearcă să relanseze campionatul!

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 11:58 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 11:59

Sunt multe confruntări fotbalistice locale sau regionale în lume care creează o emoție uriașă, dar rivalitatea dintre Panathinaikos și Olympiacos este lejer în top 10. Cele mai titrate cluburi ale Greciei oferă mereu jocuri intense și nu degeaba meciul a fost denumit “Derby-ul Eternilor Dușmani”. Duminică, de la ora 19:30, ai un motiv în plus să stai conectat pe platformele Superbet și să deschizi playerul de la Panathinaikos – Olympiacos. Ladislau Boloni încearcă să relanseze campionatul, fapt care s-ar întâmpla dacă echipa lui ar trece de liderul Olympiakos. Fostul selecționer al României poate fi cheia acestui joc.

Deschide cont online la Superbet și vizionează în format Live Stream marele derby de la Atena!

27 de victorii pentru Boloni în Grecia

Poate i-a surprins pe mulți aventura lui Boloni la Atena, acesta fiind asimilat cu țările francofone, cel puțin în ultimii ani. Super Liga greacă nu e însă o noutate pentru tehnicianul în vârstă de 67 de ani. Acesta a mai antrenat-o pe PAOK Salonic, în sezonul 2010-2011, în care i-a calificat pe vulturi în play-off. În total, Boloni a adunat 53 de meciuri pe banca lui PAOK și Panathinaikos, dintre care a câștigat 27. Deloc puține, mai ales că ambele aventuri ale sale în vechea Eladă au coincis cu sezoane fantastice ale eternei rivale Olympiakos, dar și ale celor de la AEK Atena.

Un derby care produce frecvent penalty-uri și eliminări

N-ar fi numit nimeni Panathinaikos – Olympiacos “Derby-ul Eternilor Dușmani”, dacă sintagma n-ar fi fost confirmată și de ostilitățile din teren. Acest meci a avut loc de peste 200 de ori în competițiile oficiale, iar Olympiacos a ieșit de mai multe ori câștigătoare. Referindu-ne doar la campionat, au rezultat 45 de victorii ale oaspeților de azi și doar 20 ale gazdelor. Panathinaikos – Olympiacos trece însă mereu peste rezultatul final, mai ales dacă îl gândești prin perspectiva pariurilor sportive. În întâlnirile dintre cele două s-au acordat 64 de cartonașe roșii și 50 de penalty-uri, variante posibil câștigătoare și azi. 

Un singur 0-0 în ultimii 12 ani

Panathinaikos – Olympiacos nu a fost mereu doar un derby al spiritelor încinse, ci și un meci spectaculos, de o calitate tehnică foarte bună. Astfel, acest duel a fost preponderent unul cu goluri marcate, atipic poate pentru întâlnirile încrâncenate și ultra-tacticizate. Asta a făcut ca într-un singur meci direct jucat în ultimii 12 ani să nu se înscrie goluri, o adevărată performanță. Și duminică seara e rost de porți perforate, Carlitos Lopez și Youssef El-Arabi, golgheterii celor două rivale, promițând să modifice tabela de câte ori vor avea ocazia.

Află instant toate noutățile și promoțiile de pe Canalul de Telegram Superbet Oficial!

Prima înfrângere pentru lider poate veni în derby

AEK Atena (în 2018) și PAOK Salonic (în 2019) începuseră s-o sperie pe Olympiacos prin cele două titluri câștigate, care l-au aruncat pe Goliat chiar în Liga Europa. Răzvan Lucescu a plecat însă de la Salonic, AEK s-a stins, iar lucrurile au intrat în normal sezonul precedent, adjudecat la pas de Olympiacos. Și acesta pare o plimbare prin parc pentru Zeii Olimpului, care n-au pierdut încă meci în primele 21 de etape, adjudecându-și astfel matematic locul în play-off.

Asta e de bun augur pentru Boloni și ai lui, care pot beneficia de o oarecare relaxare a băieților lui Pedro Martins, tentat să menajeze câțiva titulari în perspectiva turului cu PSV Eindhoven, din șaisprezecimile Ligii Europa. Panathinaikos e pe 5 în clasament, dar fără emoții să mai prindă lupta pentru top 6, utilă și în perspectiva unui loc 2 lansator spre preliminariile Ligii Campionilor, dacă Olympiacos nu va face suficiente greșeli încât să rateze titlul. 

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Bonus fără Depunere la Openul Australiei, Super Cote, Streaming și Speciale pe jucători! Intră în SuperJoc!

Marius Croitoru vrea să facă ceva unic pentru Moldova, dar Craiova își poate salva sezonul cu acest trofeu!

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2356279214602046
Berbec-Calin Bogdan  •  14 Februarie 2021, 21:12

Ce campionat sa relansezi la 16 puncte de lider si un punct in plus fata de urmaritoare, care au un joc mai putin ? ????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează