GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Veteranii sunt în căutarea gloriei pierdute! Vezi reușitele academicienilor care au jucat la FCSB!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 14:50 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 14:50

Cu ușurință, sportul rege poate fi comparat cu un carusel de emoții și performanțe, iar vedetele de la Academica Clinceni au simțit pe pielea lor asta. Jucători precum Rusescu, Tănase sau Adi Popa au scris istorie în palmaresul celor de la FCSB pe când Reghecampf era antrenor, iar acum caută o victorie împotriva echipei lor de suflet pentru a-și demonstra că munca și dedicarea își arată roadele și spre sfârșitul carierei. Mai presus de bani și notorietate se află gloria, iar fotbalul rămâne un sport în care gloria poate exista din belșug dacă demonstrezi că o meriți. Asta vor să facă și legendele de la Academica Clinceni, iar noi suntem gata să le susținem voința cu un SuperBilet. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Granzii Europei au fost la picioarele sale!

Poreclit “Lunetistul” printre apropiații săi, Raul Rusescu rămâne unul dintre cei mai mari golgheteri pe care roș-albaștrii i-au avut în ultimele decenii. Mari echipe ale Europei au stat la picioarele sale, iar sub tutela lui Laurențiu Reghecampf, Rusescu a avut parte de cele mai bune sezoane din cariera sa. Un sezon de Europa League și unul de Liga Campionilor au fost suficient să-și arate calitățile și, în ciuda faptului că unii l-au condamnat pentru greutatea sa, Raul Rusescu a demonstrat că nimic nu-i poate sta în cale pentru a-și califica echipa. Vardar Skopje, Spartak Târnava, Ajax și, în final, Chelsea au fost doar câteva formații în fața cărora FCSB s-a impus. Golul marcat în poarta lui Peter Cech de către Rusescu va rămâne veșnic în memoria fanilor, iar victoria cu 1-0 de pe National Arena în meciul cu cei de la The Blues a fost cireașa de pe tort pentru a-i pregăti transferul lui Rusescu la Sevilla. Acum a venit iar momentul să strălucească, iar o victorie în fața celor de la FCSB i-ar putea aduce gloria de odinioară. Meciurile mari aduc provocări pe măsură! Vezi aici oferta de pariuri și plasează un SuperBilet pe reușita veteranului!

Motoreta Academicienilor n-are limită de viteză!

În vremea de aur a celor de la FCSB, pe flanc se afla constant Adi Popa, unul dintre cei mai rapizi jucători din prima ligă de la acea vreme și, totodată, un bun strateg în ceea ce privește deschiderea jocului. Deși statura n-a fost niciodată de partea sa, puțini erau cei care reușeau să-i stea în cale. Probabil, din acest motiv, Reghe a optat întotdeauna să fie în primul 11 și să asigure atacul de pe flancuri. Chimia jucătorilor era totul, mai ales că acum, la cei 32 de ani ai săi, Adi Popa își face treaba ca la carte, iar meciul cu FCSB îi va oferi oportunitatea să demonstreze că vârsta e doar un număr. Ce părere ai? Va impresiona Adi Popa în următoarea etapă?

Gata de duelul! Tănase VS Tănase

În afara de nume, Dodel și Florinel Tănase au destul de multe calități în comun. Pe lângă perseverența și talentul de care au dat dovadă, ambii au făcut senzație în primul 11 al celor de la FCSB. Golul lui Cristi Tănase din meciul cu Maccabi Haifa va rămâne în Hall of Fame-ul clubului, la fel și victoria pe care roș-albaștrii au reușit-o atunci împotriva formației din Israel. În aceeași măsură, Florinel Tănase ridică în picioare tot campionatul cu jocul său, iar convocarea acestuia la națională e doar un prim pas către o carieră de success. Va fi un meci pe cinste, iar tânărul talent de la FCSB îi poate demonstra vechii generații că posteritatea are potențial. Cristi Tănase a fost mereu un jucător surpriză. Te aștepți la o nouă reușită din partea lui în meciul cu FCSB? Descarcă aici aplicația Superbet și pariază pe reușita acestuia în contul tău de Super Social!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează