GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vezi în direct campionatele scandinave! Faci SuperProfit cu echipele care i-au lansat pe Ibrahimovici, Solskjaer și Haaland!

Vezi în direct campionatele scandinave! Faci SuperProfit cu echipele care i-au lansat pe Ibrahimovici, Solskjaer și Haaland!
Vezi în direct campionatele scandinave! Faci SuperProfit cu echipele care i-au lansat pe Ibrahimovici, Solskjaer și Haaland!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2020 17:23 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 17:23

În vreme ce Ole se luptă eroic să-i readucă pe Diavolii Roșii în elita fotbalului englez și mondial și Ibra își consumă posibil ultimele minute ca jucător în tricoul Diavolilor milanezi, echipele care i-au format ca antrenor, respectiv jucător sunt în plin sezon. 

Țările nordice ne oferă evenimente și în timpul lunilor concediului pe care mai toți îl petrecem sau ni-l dorim la mare și la soare, fiindcă își dispută competițiile în sistem primăvară-toamnă. Superbet face totul pentru ca tu să ai o experiență de pariere de excepție pe ligile scandinave și îți oferă streaming, cote mărite premeci dar și live și opțiunea Cash Out. Plus… tot mai popularele pariuri speciale, cele care au adus recent cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România: +2.000.000 Lei! Câștig reușit la Superbet și deja plătit! Deschide cont la Superbet.ro și începe-ți cariera de jucător online cu un bonus pe care îl primești la primele 3 depuneri!

Allsvenskan tot mai prezentă pe SuperBilete 

Suedia e o țară care ne-a cam încurcat în fotbal. De la duelul legendar din Sferturile Mondialului din 1994 și până la dubla din Preliminariile Europeanului, galben-albaștrii au fost un obstacol dificil. Ca români, ne putem lua revanșa în fața lor cu SuperBilete pe care să le prindem la Superbet online și în agenție pe meciurile din campionatul lor. Echipe care s-au duelat cu Steaua (IFK Goteborg) și Dinamo (Elfsborg) sunt în direct pe site-ul și aplicația Superbet într-un campionat în care gazdele domină (41% victorii gazde - pariul 1) și în care se marchează goluri (pariul 3+ are o medie de 48% per totalul campionatului în acest sezon). Kalmar, liderul surpriză Norrkoping și Hacken sunt echipele de luat în calcul pentru pariul 3+. Falkenbergs, Elfsborg și Orebro sunt echipele de “vânat” pentru pariurile de “Under”. Ele au cele mai multe meciuri cu sub 2.5 goluri (pariul 0-2 la Superbet).  Vezi aici toată oferta pe campionatul din Suedia!

Știi pentru ce trage echipa lui Ibrahimovic?

Malmo e pe 3. Echipa care la format pe Ibrahimovic e singura care a câștigat în ultimele două etape și în acest sezon se bate la titlu. În această etapă întâlnește pe Hammarby, formație în fața căreia a câștigat ultimele 7 meciuri directe în care a fost gazdă! Ce spui? Reușește și acum o victorie fără emoții care să fie super-profitabilă pentru tine? Intră pe Superbet.ro pe site sau direct din app și vezi cota pentru 1/1 (Malmo conduce la pauză și câștigă meciul cu Hammarby). Instalează acum aplicația Superbet pentru cele mai multe beneficii pe care un parior le poate avea!

Eliteserien o destinație pe harta pariorilor SuperInspirați!

Un eșalon de top care “înverzește” tot mai multe pariuri. Recent, această ligă a intrat și în programul transmisiunilor directe ale unei televiziuni importante din categoria canalelor de sport. Dar la Superbet tu vezi meciurile de oriunde ești, fără să fie nevoie să fii în fața televizorului. Streamingul îți permite să vezi meciurile și să pariezi în orice moment. Ai timp să vezi cum curge jocul, să citești ambele echipe și să vezi care dintre pariurile la cote mărite din oferta SuperLive este cel mai tentant. Iar etapa din aceste zile vine cu un derby de clasament între prima clasată și principala urmăritoare! Vezi aici toată oferta pe campionatul din Norvegia!

Molde e mai mult decât Solskjaer și Haaland

Echipa de la care Manchester United l-a transferat pe Solskjaer atât ca jucător cât și ca antrenor, și de la care Dortmund l-a cumpărat pe Haaland, Molde merge la liderul Bodo/Glimt pentru o ciocnire de superforță! Un meci între cele mai bune echipe (locul 1 vs locul 2 în clasament, primele două și în clasamentul formei sportive de moment, echipele care au știut să țină cel mai bine de rezultat și care au jucat și în cele mai multe meciuri de 3+, partide în care s-au marcat cel puțin 3 goluri).  Mai mult, duelul e un meci între cel mai bun atac (Bodo/Glimt - 35 goluri) și o defensivă de fier (Molde a încasat numai 7 goluri!). Pentru a vă da seama de forma și forța lor în acest sezon, aflați că Rosenborg e pe locul 4 la 10 puncte în urma lui Molde și 12 în urma lui Bodo/Glimt. Fosta adversară a Rapidlului, Valerenga se ține mai bine, dar nu cu mult mai bine. Adaugă pe bilet și campionatele scandinave. Să te menții în formă și să profiți de fiecare moment în care ești informat și inspirat!

Intră în joc și online la Superbet și alege-ți Bonusul de Bun Venit!

Bucură-te de fiecare moment în care trăiești meciurile idolilor tăi din sport prin pariurile pe care le plasezi. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Săptămâna de fotbal

Retrageri nelimitate prin transfer bancar la Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează