GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vezi SuperLive Show azi la 19:00, emisiunea exclusiv online unde poți câștiga super premii în fiecare săptămână!

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 13:02 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 13:08

Bucură-te și de a 8-a ediție a SuperLive Show, cea mai urmărită emisiune sportivă exclusiv online. Ne vedem în direct pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube Superbet, începând cu ora 19:00. Vino online, implică-te în discuții și inspiră-te din analizele și ponturile oferite de ambasadorii și experții Superbet! După cum te-am obișnuit, în fiecare emisiune te așteaptă concursuri inedite și super premii în valoare de sute de lei.

SuperLive Show te ține la curent cu tot ce trebuie să știi în materie de sport, astfel ca tu să pariezi informat la Superbet!

Sumar SuperGeneros și în ediția de azi!

Cătălin Moroșanu intră în “ringul” emisiunii, dar poți vedea și un super material exclusiv cu Dan Alexa. Antrenorul Rapidului vorbește despre lupta din play-off-ul pentru promovare. Tot la SuperLive Show, vine și expertul Superbet Vali Moraru, cu un SuperVideo despre Liverpool Campioană, iar SuperFetele Ana&Sonia ne aduc Live de la Cluj ultimele informații de la Winners Open, cel mai tare turneu de tenis feminin din România. 

Invitat surpriză din lumea filmului!

Realizatorii Lucian Lipovan și Dan Filoti surprind cu o mutare spectaculoasă! Au invitat pentru azi în premieră, pe un nume tot mai important și tot mai mare în lumea filmului. Descoperă despre cine este vorba, live, după orele 19:00 

Concursul emisiunii te poate SuperPremia

Intră pe pagina de Facebook Superbet și participă la concurs. Acest moment va genera premii pentru 10 dintre voi care ghicesc câștigătorul și îl menționează la postarea de pe Facebook dedicată emisiunii. Dacă duelul se va termina egal, toți cei care răspund vor intra în tragerea la sorți! Totodată, cel care pune cea mai bună întrebare în timpul SuperLive Show va obține un SuperPremiu. Câștigătorii vor fi anunțați în finalul emisiunii.  

Vezi în direct SuperLive Show începând cu 19:00 pe Facebook AICI, iar pe Youtube AICI

Biletul emisiunii și Big Winul săptămânii

Componenta de pariuri sportive nu are cum să lipsească dintr-o emisiune marca Superbet. Astfel, vom analiza Big Win-ul Superbet al săptămânii trecute și vom simula cu specialiștii noștri un bilet care sperăm să te inspire. Suficiente motive ca azi, de la ora 19:00, să stai cu ochii pe SuperLive Show.

Deschide cont online la Superbet și inspiră-te din ponturile și analizele specialiștilor noștri!

Lucian Lipovan și Dan Filoti, cei doi realizatori SuperInspirați, te așteaptă la cea mai relaxată și informată emisiune online. Ne vedem în direct! Pariu c-o să-ți placă?

Obține și Bonusul de Bun Venit la Superbet.ro

Trăiește și mai intens sportul. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agențiile Superbet și plasează bilete care îți pot aduce câștig cu Pariul Șansă și dacă pierzi un meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Play Off SuperSpecial! Cea mai fierbinte luptă pentru rămânerea în prima divizie se dă luna aceasta!

Start în cursa pentru promovare! 6 echipe dispută câte 5 finale pentru accesul în primul eșalon. Tu pe cine pariezi?

Jackpot record plătit de Superbet.ro! Vezi cât de mare e și Superjoacă să câștigi tu unul și mai mare!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează