GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Vinde bitcoin pe platforma BitMahavi.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 16:48

Tranzacționarea de criptomonede are o istorie relativ recentă. Ea a apărut în anul 2009 o dată cu nașterea Bitcoin, prima cryptomonedă de pe piață. Datorită evoluției tehnologiei și accesului nelimitat la internet, interesul pentru tranzacțiile de acest tip a cunoscut rapid o evoluție spectaculoasă și continua să crească. Însă, chiar dacă la ora actuală există peste 100 de astfel de cryptomonede, Bitcoin rămâne cea mai apreciată și mai tranzacționată monedă de pe piață.

Un rol important în tranzacționarea cu succes a acestui tip de monede revine și  platformei pe care se efectuează tranzacția. Pentru a fi performantă aceasta trebuie să fie ușor de folosit, să pună la dispoziție toate informațiile necesare despre cursuri în timp real, să ofere suficiente instrumente de analiză și evaluare, dar să dispună și de posibilitatea de a face grafice cât mai relevante pentru luarea unei decizii cât mai bune. Modalitățile de plată, comisioanele și cursurile trebuie să fie cât mai avantajoase.

Orice persoană care începe să tranzacționeze, ar trebui să se informeze cu atenție  în privința monedei pe care o alege, despre stategii cele mai recomandate, cât și asupra riscurilor pe care trebuie să și le asume. Vinde bitcoin scump și cumpără ieftin rămâne în continuare un principiu de actualitate.

Cum decurge tranzacționarea în cazul schimburilor de Bitcoin?

Piața schimbului de criptomonede nu se deosebește prea mult de piața schimburilor cu valute tradiționale Fiat. Și aici avem cerere și ofertă și aici avem o rată de schimb, un istoric, un trend și informații din piață care pot influența spectaculos cursul. Singura diferență poate fi reprezentată de faptul că aceste monede sunt virtuale și dispun de o serie de elemente de siguranță legate de tranzacționarea lor.

Cea mai simplă metodă pentru a vinde sau cumpăra astfel de monede este prin intermediul unor platforme speciale. Multe dintre acestea sunt disponibile atât pentru tranzacții cu monede Crypto, cât și Fiat și oferă cele mai sigure condiții. Fiecare dintre acestea au o serie de caraceristici generale, care le fac ușor de folosit și extrem de utile în luarea deciziilor de tranzacționare, dar și o serie de proprietăți care le fac să se adapteze specificului unei piețe.

Chiar dacă la ora actuală există foarte multe variante de cryptomonede, cea mai celebră și cea mai căutată rămâne tot Bitcoin. Apariția ei în anul 2009 a schimbat mult felul în care a evoluat piața monetară și cel în care oamenii și companiile pot alege să facă achiziții și plăți. Nefiind reglemetată de nicio autoritate statală sau organism mondial, aceast tip de monedă a fost considerat cel mai sigur mod pentru a asigura protecția investițiilor și finanțarea liberă a afacerilor. Pentru a înregistra tranzacțiile se folosește un program open source și o rețea peer to peer. Pentru securitatea tranzacților orice monedă poate fi tranzacționată decât de cel care o deține și o singură dată. Construcția monedei permite deținerea și transferul anonim de valoare.

Plătile realizate cu Bitcoin sunt procesate printr-o rețea privată de servere, conectate printr-un program comun. Fiecare tranzacție este înregistrată simultan într-un “blockchain“ care actualizează și informează toate conturile.

Indiferent de moneda aleasă spre tranzacționare, fiecare trader cu experiență sau aflat la început de drum are posibilitatea să aleagă o platformă și un stil de tranzacționare care se potrivește interselor și nevoilor sale. Oricare ar fi platforma acceptată  aceasta trebuie să fie ușor de folosit, să garanteze securitatea tururor tranzacțiilor.

Deoarece tranzacțiile realizate cu Bitcoin nu functionează prin intermediul unor institutii intermediare și nu există legislație internațională care să reglementeze schimburile,siguranța oricărei tranzacționări se află în grija fiecăruia dintre clienți, a platformelor pe care aceștia le utilizează, dar și în cea a creatorului monedelor respective. De asemenea, aceste monede nefiind reglementate de instituții bancare, costurile de tranzactionare sunt foarte mici, mult mai mici decât cele pentru schimbul de monede tradiționale. Singura taxă este reprezentată de mining fee-ul catre mineri. În general, în funcție de tipul de platformă sau de tranzacționare ales, operațiunile decurg rapid. În cele mai multe cazuri nu este nevoie de autorizare pentru a efectua tranzacții cu criptomonede.

Toate tranzacțiile sunt unidirecționale, ceea ce înseamnă că odată confirmată tranzacția nu mai poate fi făcut nimic pentru a o anula. Nu există limite geografice pentru tranzactionare, astfel  orice persoană de oriunde din lume poate vinde sau cumpăra bitcoin de pe o platformă agreată.

De ce este BitMahavi cea mai populară platformă pentru a vinde bitcoin?

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și exigențelor clienților locali, această platformă oferă o serie de facilități menite să facă tranzacționarea mult mai accesibilă. Aceasta este o platformă de live trading, accesibilă și sigură, unde puteţi cumpăra sau vinde  Bitcoin,dar și alte monede la fel de populare precum Ethereum și Litecoin.Modalitatea de creare a unui cont și de interacțiune cu interfața sunt simple și ușor de folosit, iar instumentele de analiză și graficele pot fi persoanlizate în funcție de preferințele și nivelul de experiență al trader-ului. Platforma oferă modalități de plată și cursuri de schimb excelente, precum și comisione avantajoase.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a o testa accesați site-ul Bitmahavi.com.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează