GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

WTA Cincinnati | 19 jucătoare din top 20 la start. Simona Halep caută primul titlu!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 16:51 / Actualizat luni, 16 august 2021 16:51

Pregătirile pentru US Open 2021 au intrat pe ultima sută de metri, iar turneul WTA Cincinnati poate primi titlul de cea mai disputată competiție a acestui sezon. Dacă la alte turnee multe jucătoare de top au spus "pas", pe cimentul american vom avea nu mai puțin de 19 dintre cele mai bune 20 de jucătoare ale lumii, în frunte cu Ashleigh Barty și Naomi Osaka. Va fi un sprint cât se poate de dur, dar și o săptămână în care Simona Halep va căuta, din postura de favorită 12, primul ei titlu Western & Southern Open, întrecere la care, în trecut, a obținut rezultate constant bune.

Fă-ți acum cont pe Superbet, ia bonusul de bun-venit și intră în joc alături de cele mai bune jucătoare ale lumii!

Sofia Kenin, singura absentă din top 20!

Lucrurile s-au pus la punct în lumea tenisului feminin, după perioada COVID-19 și marea competiție de la Tokyo, iar Cincinnati e punctul de întâlnire al fetelor care se află în elita WTA. Primele patru jucătoare ale lumii (Barty, Osaka, Sabalenka și Svitolina) se află la start și vor cea mai râvnită coroană înainte de Openul American, iar lista de start e completată de restul numelor mari. Din top 20 lipsește doar Sofia Kenin (numărul 5 WTA), semn că cele mai bune jucătoare din tenisul mondial văd turneul nord-american drept repetiția perfectă pentru ultimul Grand Slam al anului. Vom avea așadar la start toate campioanele importante din 2021, într-un turneu în care orgoliile vor conta și fiecare va vrea să transmită un mesaj puternic rivalelor din circuit.

Simona Halep "aleargă" după titlul care-i lipsește!

Repartizată pe jumătatea inferioară a tabloului, cea mai bună jucătoare de tenis a României pleacă la drum cu statutul de favorită 12 la câștigarea competiției, unul cu care nu s-a întâlnit în ultimii ani, petrecuți în top 10. Argumentul Simonei la un parcurs bun în Statele Unite ale Americii? Constanța! Din 2013, anul în care a ajuns printre cele mai bune tenismene ale lumii, constănțeanca a ajuns de nu mai puțin de șase ori printre ultimele opt: două sferturi de finală (2013 și 2014), o semifinală (2016) și trei finale pierdute (2015, 2017 și 2018). Semne clare deci că românca se simte bine în condițiile de joc din America de Nord și că 2021 poate aduce, în sfârșit, momentul atât de așteptat.

Halep și Cîrstea, favorite în primele meciuri

Trimisă de tragerea la sorți într-o zonă în care se mai află Karolina Pliskova (favorită 5) și Aryna Sabalenka (favorită 7), Halep va debuta la Cincinnati cu un meci contra polonezei Magda Linette, jucătoare pe care a mai întâlnit-o și învins-o la Roland Garros, în 2019. În cazul în care va repeta evoluțiile bune din trecut, Simona ar putea da peste Pliskova, Sabalenka, Andreescu și Osaka în drumul ei spre marea finală.

Cealaltă româncă prezentă pe tablou, Sorana Cîrstea, pleacă de asemenea ca favorită a cotelor Superbet în fața elvețiencei Jil Belen Teichmann, adversară în fața căreia a câștigat trei dintre cele patru meciuri jucate în trecut. A 40-a jucătoare a lumii, Sorana a nimerit pe o parte a tabloului pe care au mai ajuns Pavlyuchenkova, finalista de la Roland Garros, dar și Naomi Osaka, ocupanta locului al doilea în ierarhia WTA.

Vino pe plajele Superbet pentru superdistracție toată vara la mare!

Cel mai mare Jackpot din istoria sloturile în România, 4,8 Milioane de lei a fost lovit la Superbet

4 ani, 3 divizii, un parteneriat: Rapid și Superbet, din nou împreună în prima ligă!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează