GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

WTA Linz, ultima oprire a Simonei în 2021. E timpul pentru marele meci Halep - Răducanu?

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 12:32 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 12:34

Turneul WTA de la Linz e ultimul la care Simona Halep va participa în 2021, iar competiția din Austria are o însemnătate dublă pentru marea campioană a României: Simona caută primul titlu din acest sezon și ar putea da peste Emma Răducanu în finala atât de așteptată de către fanii Sportului Alb. Programat în aceeași săptămână cu Turneul Campioanelor, turneul de la Linz marchează și întoarcerea lui Halep în Austria după o pauză de opt ani de la prima și singura participare, iar debutul o scoate în fața constănțencei pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich, jucătoare care-i provoacă Simonei un mix de amintiri plăcute și dezamăgire.

Linz, orașul în care Simona vrea să salveze sezonul

După finala de la Transylvania Open în care estonianca Anett Kontaveit s-a dovedit prea puternică, Simona a simțit nevoia de a cere un wild-card la competiția austriacă pentru a termina sezonul 2021, unul marcat de accidentări și inconstanță, cu un rezultat bun, care să-i ofere doza de încredere necesară pentru 2022. Probabil cea mai constantă jucătoare a ultimului deceniu în circuitul feminin, Halep are de dus în Austria și o luptă cu propriul orgoliu: între 2013 și 2020 a câștigat de fiecare dată cel puțin un trofeu la nivel WTA, adunând 22 de triumfuri, printre care și cele de la Roland Garros și Wimbledon. O serie impresionantă, care spune totul despre impactul pe care românca l-a avut în Sportul Alb al ultimilor ani!

WTA Linz, ultima oprire a Simonei în 2021. E timpul pentru marele meci Halep - Răducanu?

Cotele Superbet indică o finală Halep - Răducanu

Dacă la Transylvania Open Halep a fost cea care s-a bucurat de statutul de favorită unu la câștigarea competiției, iar o întâlnire cu Emma Răducanu putea fi posibilă în semifinale, lucrurile au contrabalansat la Linz. Tânăra englezoaică de origine română e favorită #1, Halep e a doua favorită, iar marele meci se poate întâmpla doar în finală, dacă cele două își respectă statutul și își câștigă jumătățile de tablou. Din punct de vedere al Cotelor Superbet la câștigarea competiției austriece, lucrurile stau însă puțin diferit: Simona e prima favorită (cotă 4), urmată de Emma, cu o cotă de 5.50. Dintre restul jucătoarelor, singura care pare că se poate implica cu șanse reale în lupta la titlu e americanca Danielle Collins (cotă 6.50).

Simona are amintiri contrastante cu prima adversară

Calificată direct în faza optimilor de finală, Simona se va revedea acolo cu Aliaksandra Sasnovich, jucătoarea bielorusă de pe locul 85 WTA de care Halep e legată în două moduri. Primul meci direct dintre cele două a avut loc în primul tur de la Wimbledon 2019, victoria cu 6-4, 7-5 deschizându-i româncei drumul glorios spre marele titlu de la All England Tennis Club. În 2021, la Indian Wells, lucrurile au stat însă invers, iar Sasnovich a învins-o pe Halep în turul al treilea de la Indian Wells, 7-5, 6-4, punând astfel capăt încercării Simonei de a obține o performanță importantă la unul dintre cele mai importante turnee din 2021. Cum vor sta lucrurile la Linz? Aflăm pe Superbet, acolo unde cotele o indică pe Simona drept mare favorită a meciului cu Sasnovich!

Supercâștig la SuperProno: 15.000 de lei pentru 4 pariori inspirați! Câștigă și tu la Lyon - Sparta Praga!

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

SuperCâștig la SuperProno: câte 30.000 de lei pentru doi jucători SuperNorocoși.

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  10 Noiembrie 2021, 10:58

Graba strică treaba! Graba celui care postează...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează