GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Zilele de odihnă sunt zile de SuperDerby-uri! Fă-ți un SuperBilet pe weekend-ul acesta!

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 10:48 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 11:06

Zeul pariorilor și-a făcut treaba weekend-ul acesta, marile campionate ale lumii ne fac săptămâna mai frumoasă cu cele mai tari meciuri ale etapei, iar noi suntem gata să ne bucurăm de un SuperSpectacol și de cele mai bune cote din ofertă. Ce poate fi mai bine de atât? Favoritele sunt pe TV și pe bilet, iar câștigurile rămân la dispoziția ta! Aruncă o privire peste meciurile săptămânii și hai să trecem la treabă! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

O seară magică pentru fanii din Manchester!

A venit și mult așteptatul moment al fanilor din nordul Angliei. Cele două formații din Manchester se luptă pentru un loc în vârful campionatului, iar câștigătoarea acestei etape se apropie mai mult de un loc la masa bogaților. Fotbalul englez a avut întotdeauna atuurile lui, iar unul dintre acestea a fost competiția strânsă, dar și rezultatele neprevăzute cu care ne-au lovit marile echipe de fiecare dată. În prezent, Derby de Manchester s-a jucat de 182 de ori, iar avantajul îl deține formația Diavolilor Roșii cu 76 de victorii. Cetățenii au recuperat și ei în ultimii ani, dar mai au nevoie de 22 de victorii pentru a-și egala marea rivală. Clasamentul are și el un cuvânt de spus în ecuația calificării. Aflate pe locurile 6 și 7, ambele formații au nevoie de o victorie pentru a se apropia de legendarul Big Four. Rămâne de văzut cum se va schimba situația. Tu cine crezi că va câștiga acest meci? Vezi aici oferta de pariuri și plusează pe favorita ta!

Ești gata de El Derbi Madrileño?

Credeai că surprizele s-au terminat? Ei bine, fotbalul european ne mai lovește cu încă una. Galacticii de la Real Madrid îi vor înfrunta pe marii rivali din cartierul Rosas. Los Rojiblancos par și ei pregătiți de show, ceea ce înseamnă că se anunță un meci de proporții. Realul a dat câteva rateuri în Liga Campionilor, însă își pot repara greșeala cu o victorie fabuloasă în fața marilor rivali din capitală. Ultima întâlnire s-a finalizat cu victoria lui Los Blancos (1-0), însă Atletico e mai în formă ca niciodată, iar șansele de a obține cele 3 puncte sunt imense. O înfrângere ar fi neiertătoare cu ambele formații, Atletico și-ar pierde statutul de lider, iar Real Madrid ar avea de furcă cu situația calificărilor în Liga Campionilor. Ar fi dramatic pentru formația antrenată de Zidane să nu prindă un loc de podium, cu atât mai mult s-o vedem necalificată în cea mai apreciată competiție europeană. Tu ce zici? Va fi un derby pe cinste? Vezi aici oferta meciului și transformă un bilet în câștig!

Lyon se bate pentru titlu!

The Kids n-au mai prins un titlu de ceva vreme, iar anul acesta au toate șansele să ridice trofeul dacă o vor învinge pe marea rivală, PSG. Aflată la 2 puncte distanță de liderul PSG, Lyon trage tare pentru prima poziție, iar o posibilă victorie ar fi cireașa de pe tort a acestei etape. Ultimul rezultat, din campionat, s-a terminat în favoarea parizienilor (4-2), iar băieții antrenați de Thomas Tuchel se simt pregătiți de orice după acel 5-1 din Liga Campionilor. Formula e simplă pentru jucătorii din Lyon, o victorie poate însemna o șansă la titlu. Ce părere ai? Ne va da Lyon pe spate?

Finanțatorul FCSB poate deschide șampania anul acesta!

A trecut ceva timp de când nu l-am mai văzut pe Gigi Becali bucurându-se de un sezon victorios. FCSB e lider în prima ligă, iar meciul cu CFR e vital pentru definitivarea șanselor de a fi campioană. Ultimul rezultat s-a terminat în favoarea Feroviarilor (2-0), însă după plecarea lui Dan Petrescu, clujenii sunt puțin debusolați, iar repunerea pe picioare ar putea să-i coste cele 3 puncte ale etapei. FCSB gonește către titlul 27, însă vor fi nevoiți să se ferească de lovitura de tren pentru a-și atinge scopul. Va reuși Toni Petrea să câștige un prim sezon de pe banca roș-albaștrilor? Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe telefonul tău!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei

Moș Craciunul pariorilor vine cu sacul plin anul acesta! Prinde startul din SuperLuna cadourilor !

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează