GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Adrian Mutu, tensiuni cu băiatul cel mare: „Mai face prostii. La 21 de ani ce poți să faci?!” » Mario, implicat recent într-un scandal

Mario este fiul lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu. Foto: Instagram @adrian10mutu +24   FOTO
Mario este fiul lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu. Foto: Instagram @adrian10mutu

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 14:24 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 15:37

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, are o relație tensionată cu băiatul cel mare. Mario a fost implicat în urmă cu câteva luni într-un scandal, la un spital din Capitală, unde a intervenit și Poliția.

Mario este fiul lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu. Băiatul a locuit mulți ani în Italia și a revenit în urmă cu câțiva ani în România, iar de atunci antrenorul Rapidului a început să își mai petreacă timp alături de fiul său.

Mutu a spus pe cine vrea în play-off, dintre Sepsi și FCU Craiova: „Comisia de Recurs a luat decizia corectă”
Sepsi - FCU Craiova
Mutu a spus pe cine vrea în play-off, dintre Sepsi și FCU Craiova: „Comisia de Recurs a luat decizia corectă”

Adrian Mutu, tensiuni cu băiatul cel mare

La meciul dintre Rapid și Chindia (2-0), Mario a venit să își susțină tatăl din tribune. Tânărul nu a venit singur, ci însoțit de iubita lui, Mara, cea cu care pozează în ipostaze îndrăznețe. Fotografiile celor doi pun imaginația multora la încercare și pare că n-au deloc inhibiții.

„Briliantul” recunoaște că relația sa cu Mario nu este una perfectă și de multe ori apar tensiuni între ei. Adrian Mutu i-a dat mai multe sfaturi fiului său și este de părere că acesta va învăța din propriile greșeli.

+20 FOTO

Adrian Mutu: „Mai face prostii. La 21 de ani ce poți să faci?!”

„A fost prima dată când Mario a fost pe Giulești. A mai fost la alte meciuri. A venit cu prietena lui (...) Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii. La 21 de ani ce poți să faci?! Nu o să stea la birou sau să fie ușă de biserică. Eu cred că un băiat bine educat. Acum se maturizează și capătă experiență. 

Îl simt mai responsabil. I-am spus că niciodată nu o să învețe din experiențele frumoase, ci din lucrurile adevărate. O să fie format ca bărbat din deciziile proaste și experiențele greșite pe care le face. Sper să învețe. Are și el perioade și perioade. Noi avem o relație bună. E și el acum bărbățel și vede lucrurile din alte puncte de vedere”, a dezvăluit Adrian Mutu pentru Fanatik.

Adrian Mutu vorbește despre relația cu Alexandra Dinu

Cât despre relația cu fosta lui soție, actrița Alexandra Dinu, antrenorul a spus că au păstrat o relație civilizată și vorbesc doar despre copilul pe care îl au împreună. Adrian Mutu are în plan să le facă fetelor sale, din căsnicia cu Consuelo, pașapoarte românești. Maya și Adriana locuiesc în prezent cu mama lor, în Republica Dominicană, însă își doresc să vină să studieze în Europa. Fata cea mare a „Briantului” și-a făcut iubit, iar tatăl e puțin îngrijorat.

„E o relație normală. Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel. Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a precizat antrenorul Rapidului.

Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
+26 FOTO

Mario Mutu, scandal la spital

În toamna anului trecut, Mario Mutu a făcut un scandal monstru într-un spital din București, după ce a ajuns la Urgențe alături de iubita lui. Fiul antrenorului avea o durere dentară și a fost deranjat de faptul că trebuia să aștepte la rând la fel ca restul persoanelor aflate acolo.

Într-o dimineață, în jurul orei 5, fiul antrenorului Rapidului și iubita sa au ajuns la camera de gardă a Spitalului Sfântul Ioan, iar Mario ar fi început să țipe că „nu stă cu toți proștii la coadă”. Poliția a intervenit, iar tânărul a fost transportat la alt spital, dar a fost însoțit și de polițiști.

Citește și:

Andreea Răducan, primele declarații despre intervenția suferită în Turcia: „Important este că am găsit rezolvare acestei probleme”

De ce a plecat din România fosta iubită a celui mai controversat fotbalist din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
gigi1234
gigi1234  •  11 Martie 2023, 08:47
Postat de mihneailie030 pe 10 Martie 2023, 14:43

Eu la 21 de ani, eram în anul 3 de facultate. Acum depinde mult de educația pe care ai primit-o... De la madam plimba Ita prin Italia, ce sa primești? Și de la Adi, la fel!!! În genere, copii de bani gata, au probleme și vor avea mereu...

Idem si eu la 21 de ani. Eram serios preocupat de viitor. Invatam, incercam sa ma angajez pe domeniul meu. Fotbalist si prezentatoare, intelecte mediocre. Pb nu au inteles nici acum pe deplin ce inseamna viata. Ca dovada si "educatia" data copiilor.

gigi1234
gigi1234  •  11 Martie 2023, 08:43
Postat de blahblahblah111 pe 10 Martie 2023, 16:24

" iar Mario ar fi început să țipe că „nu stă cu toți proștii la coadă” spune tot despre educatia lui. te mai si uiti la "iubita" lui si intelegi si mai multe.

"educatia" asta e drumul pierzaniei, intuim calea pe care o va apuca. Pacat ca n-au nici macar atata minte ca parinti sa evite greselile facute de de ei si sa-l invete ce inseamna viata(daca inteleg macar acum ceva). In loc sa-l trateze precum un print. Avetile mostenite se risipesc repede cand nu ai nici un rost in viata.

gigi1234
gigi1234  •  11 Martie 2023, 08:38
Postat de mihaistoica pe 10 Martie 2023, 16:22

Corect, să ne amintim şi faptele de vitejie ale lui Mutu senior din tinereţe şi nu poţi să nu te gândeşti la zicala cu "aşchia care nu sare..."!

Da dar in teorie o persoana se maturizeaza, isi constientizeaza greselile tineretii si reflecta asta in educatie copiilor. Dar pb nu poate mai mult, ce pretentii sa ai de la un fotbalist si o prezentatoare? Au si ei limitele lor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează