GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  EVENIMENT

VIDEO Anghel Iordănescu, năpădit de emoții la inaugurarea Muzeului Fotbalului: „Mă bucură contribuția lui Gică Popescu și că mi-am revăzut prietenii”

Anghel Iordănescu (72 de ani) a participat la inaugurarea Muzeului Fotbalului din București. Fostul selecționer a fost emoționat de întâlnirea cu foștii elevi. +19   FOTO
Anghel Iordănescu (72 de ani) a participat la inaugurarea Muzeului Fotbalului din București. Fostul selecționer a fost emoționat de întâlnirea cu foștii elevi.

Articol de , - Publicat marti, 25 octombrie 2022 22:10 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 22:13

Anghel Iordănescu (72 de ani) a participat la inaugurarea Muzeului Fotbalului din București. Fostul selecționer a fost emoționat de întâlnirea cu foștii elevi. 

  • Muzeul Fotbalului din București se află în Centrul Vechi, pe strada Gabroveni. Deschiderea oficială pentru fani va avea loc pe 1 noiembrie;
  • Prețul unui bilet va fi 49 lei.

La evenimentul organizat în locația din Centrul Vechi al Capitalei au participat nume legendare din istoria fotbalului românesc, precum Anghel Iordănescu, Gică Popescu, Ionuț Lupescu, Basarab Panduru, Adrian Ilie, Ilie Dumitrescu sau Florin Prunea.

VIDEO Anghel Iordănescu, emoționat de amintirile din Muzeul Fotbalului

„Mă bucur că sunt în seara asta aici, este un lucru extraordinar, un Muzeu al Fotbalului care să probeze performanțele avute de-a lungul timpului. Mă bucură că Gică Popescu a avut o contribuție mare la acest proiect, mă bucur că i-am văzut aici pe colegii lui, pe prietenii mei. Sigur acest muzeu se va dezvolta, mai ales că Gică Popescu este implicat direct. 

Este emoționant să vezi tricourile, ghetele, jambierii unor jucători care și-au dat sufletul și au contribuit la performanțele fotbalului nostru. Am văzut tricouri nu doar de la Steaua, ci și de la Galatasaray, PSV, Barcelona. Iubitorii sportului le vor aprecia foarte mult”, a spus Anghel Iordănescu. 

Anghel Iordănescu: „Grupa României este complicată”

Anghel Iordănescu crede că misiunea fiului Edi în grupa de calificare pentru Euro 2024 este una complicată. România le are adversare pe Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. 

„Cred că fotbalul românesc are nevoie de încă o calificare, ar crea un stimulent, ar aduce altă emulație, oamenii ar reveni pe stadion. De ce nu, să ne gândim că am putea lega calificările. De-a lungul timpurilor ați fost obișnuiți cu performanțele naționale, cu Jenei, Lucescu, Pițurcă. Când întâlneam un adversar mai modest spuneați că le vom da 4... 

Este o grupă extrem de periculoasă acum! Elveția este Elveția, domină în Europa. Israelul a progresat enorm de mult, are jucători valoroși. Kosovo nu știu dacă are o echipă foarte bună, dar sigur are jucători buni”, a fost analiza lui Iordănescu senior.

Faptul că FCSB pierde două meciuri la așa diferență în Europa, deja spune foarte multe lucruri despre nivelul nostru. Dacă vrem să avem reprezentare la nivel de națională. trebuie să avem cluburi puternice în Europa. Mă bucură performanța lui Dan Petrescu. Înseamnă mult că a bătut Slavia de două ori. În ceea ce privește FCSB, îi urez succes, dar nu știu dacă are puterea să se califice
- Anghel Iordănescu

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV / UPDATE FCU Craiova confirmă discuțiile cu Walter Zenga: „Am luat legătura cu el! Și-a arătat disponibilitatea pentru o discuție de principiu”

Antrenorul din SuperLiga pus pe liber, apărat de Pițurcă: „Cei care conduc acolo nu sunt profesioniști, nu cunosc acest joc de fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  26 Octombrie 2022, 02:24

„Sigur acest muzeu se va dezvolta, mai ales că Gică Popescu este implicat direct. ” O fi avand *** Iordanescu, a uitat care a fost soarta afacerilor in care Gica Popescu a fost implicat direct :))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luker
luker  •  26 Octombrie 2022, 01:17

Popescu a facut si luni de puscarie. Contributie maxima. Un exemplu de urmat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează