GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO Ilie Dumitrescu a fost invitat la podcastul „Profu' de Sport” » Dialog de gală cu cel mai elegant personaj din fotbalul românesc

Ilie Dumitrescu e următorul invitat la podcastul „Profu' de Sport” / foto: Raed Krishan
Ilie Dumitrescu e următorul invitat la podcastul „Profu' de Sport” / foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 09:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 22:32

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fostul mare fotbalist al „Generației de Aur”, a fost invitatul lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, la podcastul „Profu' de Sport”, noul proiect lansat de Gazetă. Episodul spectaculos cu „Mister” a fost difuzat vinerea trecută. 

Sportcastul, produs într-un nou studio video ce simulează un vestiar, este realizat de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

Ilie Dumitrescu, un nume emblematic al sportului românesc, a venit în vestiarul cu povești al Gazetei Sportururilor pentru a vorbi despre reperele unei cariere de invidiat. „Mister” și-a început activitatea într-o zi de iunie a anului 1987, el reușind să scrie istorie în fotbalul românesc, în special în Ghencea, unde și-a trecut în palmares 4 titluri, două Cupe și o Supercupă.

Fostul mare fotbalist a vorbit despre începuturile sale în fotbal, despre marile realizări și regrete de la echipa națională, povestind ce s-a întâmplat la finalul meciului cu Suedia din 1994, când „tricolorii” au trecut pe lângă o performanță fără precedent. Bonus: Ilie Dumitrescu a explicat legăturile sale cu arta, dedesubturile pasiunii arzătoare pentru modă și vestimentație, oferindu-le un răspuns celor care-i contestă stilul etalat în aparițiile publice.

CV Ilie Dumitrescu

  • 62 meciuri / 20 goluri pentru naţională;
  • 204 meciuri / 75 goluri în prima divizie din România;
  • 33 meciuri / 13 goluri pentru Steaua în cupele europene;
  • 28 meciuri / 4 goluri în Premier League.
  • 4 titluri de campion al României (1986-87, 1988-89, 1992-93, 1993-94);
  • De două ori Cupa României (1989, 1992);
  • Supercupa României 1998;
  • Golgeterul României 1993;
  • Prezențe la 3 turnee finale de CM (1990, 1994, 1998).
  • Finalist de CCE 1989
„A fost un semn!” » Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos: „S-a întâmplat ceva instantaneu”
PROFU' DE SPORT
„A fost un semn!” » Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos: „S-a întâmplat ceva instantaneu”

Despre „Profu' de sport” - noul podcast GSP

Mai multe detalii despre noul format video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte știri din podcastul „Profu' de Sport”:

EXCLUSIV // VIDEO „A fost un semn!” » Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos: „S-a întâmplat ceva instantaneu”

EXCLUSIV Mihai Neșu, ajutor incredibil primit de la FCSB: „De 4-5 ani vin foarte mulți bani de la toată echipa și de la toți angajații clubului”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lulu
lulu  •  07 Octombrie 2022, 16:58

Dictionar romano-englez:papagal=mister.

adrian.7
adrian.7  •  07 Octombrie 2022, 14:40

Ca să știm cum stăm și de cine vorbim: Ilie Dumitrescu face parte dintr-un top exclusivist al fotbaliștilor români care au jucat în Anglia. Doar doi fotbaliști români au plecat din Marea Britanie cu tinichele de coadă, fiind dați afară pentru abateri: Mutu (droguri) și Ilie Dumitrescu (viață nesportivă). GSP îl pune la zid pe Dan Petrescu, un fotbalist și un antrenor mult mai mare decât Ilie dar fostul patron de restaurant în Centrul Istoric actualmente patron Embassy și Noor are prieteni adevărați la GSP care îi asigură oricând articole laudative: Geambașu și Ioanițoaia. Am mai văzut istoria asta la Adevărul, era Tinu-CTP și Ziua, era Pătrușcă-Pâlșu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează