STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

3 sibieni s-au reinfectat cu COVID! Veste îngrijorătoare: „Virusul are două tulpini”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 18:23

3 sibieni au fost rediagnosticați cu COVID-19, deși au fost declarați vindecați la prima internare în Secția Clinică de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean Sibiu. Medicul șef al secției spune că ar fi vorba despre o altă tulpină a virusului, notează turnulsfatului.ro.

  • Doi dintre pacienți, un bărbat și o femeie, au aceeași vârstă, 69 de ani. Al treilea pacient, un bărbat, e în vârstă de 48 de ani;

„Este cu certitudine o reinfecție cu o altă tulpină, pentru că și de această dată pacientul vine cu manifestări clinice. Nu s-a făcut al doilea test întâmplător. A venit cu febră, a venit cu manifestările care sugerau infecția cu SARS CoV-2 și acesta a fost motivul pentru care a fost internat din nou. Pledez pentru ideea unei tulpini diferite și forma pe care o are pacientul în acest moment este diferită. Nu este critică, așa cum a fost prima dată”, a explicat Victoria Bîrluțiu, medicul șef al Secției Clinice de Boli Infecțioase. 

Victoria Bîrluțiu insistă ca oamenii să se protejeze și să păstreze toate regulile de apărare împotriva COVID-19: de la distanțare socială până la mască obligatorie în spațiile închise. 

Citește și alte știri despre COVID-19:Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1