GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

3 sibieni s-au reinfectat cu COVID! Veste îngrijorătoare: „Virusul are două tulpini”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 18:23 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 18:30

3 sibieni au fost rediagnosticați cu COVID-19, deși au fost declarați vindecați la prima internare în Secția Clinică de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean Sibiu. Medicul șef al secției spune că ar fi vorba despre o altă tulpină a virusului, notează turnulsfatului.ro.

  • Doi dintre pacienți, un bărbat și o femeie, au aceeași vârstă, 69 de ani. Al treilea pacient, un bărbat, e în vârstă de 48 de ani;

„Este cu certitudine o reinfecție cu o altă tulpină, pentru că și de această dată pacientul vine cu manifestări clinice. Nu s-a făcut al doilea test întâmplător. A venit cu febră, a venit cu manifestările care sugerau infecția cu SARS CoV-2 și acesta a fost motivul pentru care a fost internat din nou. Pledez pentru ideea unei tulpini diferite și forma pe care o are pacientul în acest moment este diferită. Nu este critică, așa cum a fost prima dată”, a explicat Victoria Bîrluțiu, medicul șef al Secției Clinice de Boli Infecțioase. 

Victoria Bîrluțiu insistă ca oamenii să se protejeze și să păstreze toate regulile de apărare împotriva COVID-19: de la distanțare socială până la mască obligatorie în spațiile închise. 

Citește și alte știri despre COVID-19:

EXCLUSIV Reacție din tenisul românesc după ce Novak Djokovic s-a infectat cu coronavirus: „Poate avea de suferit! Frica din rândul jucătorilor va fi mare”

Novak Djokovic, depistat pozitiv cu coronavirus! Prima reacție a liderului ATP

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează